Punjeni kare može biti savršen nedjeljni ručak za vas i porodicu.
Sastojci
5
porcije
Ovo jelo je optimizirano za 5 porcije. Količina i vrijeme pripreme mogu se promijeniti. Ovde možete pronaći više informacija o prilagođenim veličinama porcija:
Kare zasijecite kroz sredinu i napravite šnicle, pa dobro začinite.
korak2
5 Min
Slaninu i gljive isjeckajte što sitnije, pa propržite i izmješajte sa senfom.
korak3
5 Min
Napunite meso smjesom, pa premažite senfom i stavite u tavu da se zapeče sa svih strana.
korak4
50 Min
Meso stavite na foliju u pleh. Pričvrstite čačkalicama, pa umotajte u foliju i pecite 50 minuta u zagrijanoj rerni na 200 C.
korak5
5 Min
Sklonite foliju kako bi meso dobilo lijepu boju. Služite uz pečeni krompir i barenu šargarepu.
korak1
5
:
kare
Kare zasijecite kroz sredinu i napravite šnicle, pa dobro začinite.
korak2
5
:
slanina, senf, bijeli šampinjoni
Slaninu i gljive isjeckajte što sitnije, pa propržite i izmješajte sa senfom.
korak3
5
:
kare, senf
Napunite meso smjesom, pa premažite senfom i stavite u tavu da se zapeče sa svih strana.
korak4
5
Meso stavite na foliju u pleh. Pričvrstite čačkalicama, pa umotajte u foliju i pecite 50 minuta u zagrijanoj rerni na 200 C.
korak5
5
Sklonite foliju kako bi meso dobilo lijepu boju. Služite uz pečeni krompir i barenu šargarepu.
Recept kao PDF
Podijelite sa prijateljima
Aktiviraj video
Kliknuli ste na link treće strane i napustiti ćete web stranicu. Nemamo kontrolu nad platformama treće strane i ne podržavamo niti prihvaćamo odgovornosti za njih, uključujući njihov sadržaj, točnost ili funkciju. U interakciju sa ovim povezanim platformama se stupa na vlastitu odgovornost. Ne prihvaćamo odgovornost niti obvezu za takve