Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Pretraga Pretraga
  • Recepti Recepti
  • Časopis Časopis
  • Proizvodi Proizvodi
  • Kampanja Kampanja
  • Maggi MAGGI
  • Prijava Prijava
  • Istorija
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
Maggi
Maggi
  • Pretraga Pretraga
  • Recepti Recepti
  • Časopis Časopis
  • Proizvodi Proizvodi
  • Kampanja Kampanja
  • Maggi MAGGI
  • Prijava Prijava
  • Istorija
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
Punjeni patlidžan

Punjeni patlidžan

(0)
47 Min
Lako

Sastojci

4 porcije

Ovo jelo je optimizirano za 4 porcije. Količina i vrijeme pripreme mogu se promijeniti. Ovde možete pronaći više informacija o prilagođenim veličinama porcija:

ingredient_quantity
recipe ingredient
1 
patlidžan
140  g
luk
0.33 
češnjak
50  g
parmezan
400  g
pirea od rajčice
150  g
neslana mozzarella
10  g
biber crni
10  g
MAGGI magija okusa
10  g
maslinovo ulje
Kopirajte

Savjeti & Trikovi

Naši najbolji savjeti i trikovi za prilagođene veličine porcija.

Izvezite sastojke

Odaberite s popisa sastojaka

Kopirajte
.

Hranjive vrijednosti proizvoda

Ugljikohidrati
20.7 g
Energija
264.5 kcal
Masti
13.1 g
Bjelančevine
18.7 g
Podaci po obroku

Uputstvo

47 Minuta
  • Patlidžan i luk

    2 Min
    Patlidžan ogulite i narežite, a češnjak nasjeckajte.
  • Pečenje patlidžana

    20 Min
    Patlidžan premažite maslinovim uljem i pecite 20 minuta u pećnici prethodno zagrijanoj na 150 stupnjeva.
  • Dinstanje i pire

    5 Min
    Na maslinovom ulju prodinstajte unutrašnjost patlidžana i luk, a zatim dodajte pire od rajčice i Maggi začine.
  • Punjenje patlidžana

    5 Min
    Dobivenom smjesom napunite patlidžane koje ste pekli u pećnici, dodajte mozzarellu i parmezan.
  • Naknadno pečenje patlidžana - Patlidžan ponovo zapecite u pećnici na 200 stupnjeva idućih 15 minuta.

    15 Min
    Patlidžan ponovo zapecite u pećnici na 200 stupnjeva idućih 15 minuta.- Patlidžan ponovo zapecite u pećnici na 200 stupnjeva idućih 15 minuta.
Punjeni patlidžan

Patlidžan i luk 5

Patlidžan i luk Patlidžan i luk
: patlidžan

Patlidžan ogulite i narežite, a češnjak nasjeckajte.

Punjeni patlidžan

Pečenje patlidžana 5

Pečenje patlidžana
: patlidžan, malinovo ulje

Patlidžan premažite maslinovim uljem i pecite 20 minuta u pećnici prethodno zagrijanoj na 150 stupnjeva.

Punjeni patlidžan

Dinstanje i pire 5

Dinstanje i pire
: malinovo ulje, luk, pirea od rajčice

Na maslinovom ulju prodinstajte unutrašnjost patlidžana i luk, a zatim dodajte pire od rajčice i Maggi začine.

Punjeni patlidžan

Punjenje patlidžana 5

Punjenje patlidžana
: mozzarella, patlidžan, parmezan

Dobivenom smjesom napunite patlidžane koje ste pekli u pećnici, dodajte mozzarellu i parmezan.

Punjeni patlidžan

Naknadno pečenje patlidžana - Patlidžan ponovo zapecite u pećnici na 200 stupnjeva idućih 15 minuta. 5

Naknadno pečenje patlidžana - Patlidžan ponovo zapecite u pećnici na 200 stupnjeva idućih 15 minuta.
: patlidžan

Patlidžan ponovo zapecite u pećnici na 200 stupnjeva idućih 15 minuta.- Patlidžan ponovo zapecite u pećnici na 200 stupnjeva idućih 15 minuta.

Recept kao PDF

Napišite svoje mišljenje

Vaša recenzija
Would you recommend this item?
Slike
Dodali ste 0 od 6 dozvoljenih medijskih stavki.
6 + 0 =
Molimo ispunite captcha polje

Otkrijte više

  • fuzija
  • Ispod 300 cal
  • Izvor proteina
  • Izvor vlakana
  • Jesen
  • ležeran
  • Ljeto
  • Malo soli
  • Nema informacija o alergenima
  • Nizak udio šećera
  • Noć vještica
  • Nogometna utakmica
  • Obiteljski obroci
  • Porcija povrća/voća
  • Poslijepodne
  • Predjelo
  • Prijatelji
  • Prilog
  • proljeće
  • Ručak
  • Salata
  • Set obroka
  • sportski
  • Thanksgiving
  • Užina
  • Užina
  • Večera
  • Večera
  • Visoki udio proteina
  • Zima

Još zanimljivih recepata

Show more recipes

  • Punjeni kare

    Punjeni kare

    75 Min Lako
  • Punjeni krumpir sa MAGGI idejom za Bolognese

    Punjeni krumpir sa MAGGI idejom za Bolognese

    55 Min Srednji

Show more recipes

  • Facebook
  • Youtube
  • Kontakt
  • Registracija
  • Obavijesti o privatnosti
  • Uvjeti korištenja
  • Kolačići