.

Od čega su proizvedeni MAGGI proizvodi?

MAGGI proizvodi proizvedeni su od kvalitetnih sastojaka, od kojih se mnogi uzgajaju lokalno ili regionalno i razlikuju se od proizvoda do proizvoda. Molimo provjerite sastojke na naljepnici proizvoda za najnoviji popis sastojaka.

.

Alergičan/na sam na mlijeko / gluten / jaje / soju / orašaste plodove. Koji dio vašeg asortimana proizvoda je prikladan za mene?

Molimo provjerite deklaraciju sastojaka na pakiranju proizvoda za najnovije informacije o sastavu proizvoda. Svi alergeni (uključujući one koji sadrže gluten / mlijeko / jaja ...) navedeni su i označeni na vidljiv način na popisu sastojaka. Kao što je navedeno u Uredbi EU 1169/2011: naziv tvari ili proizvoda treba se naglasiti na poseban način koji ga jasno razlikuje od ostatka popisa sastojaka, na primjer, pomoću fonta, stila ili boje pozadine.

.

Jesu li MAGGI proizvodi bez glutena?

Molimo provjerite deklaraciju sastojaka na pakiranju proizvoda za najnovije informacije o sastavu proizvoda. Svi alergeni (uključujući one koji sadrže gluten) navedeni su i označeni na vidljiv način (podebljano, kurzivno, podcrtano...) na popisu sastojaka.

.

Sadrže li proizvodi MAGGI GMO?

Ne, nijedan NESTLÉ proizvod ne sadrži GMO.

.

Koliko soli sadrže MAGGI proizvodi?

Molimo provjerite podatke o hranjivoj vrijednosti na naljepnici proizvoda za najažurniji sadržaj soli.

.

Koji MAGGI proizvodi su dostupni u Bosni I Hercegovini?

Molimo pogledajte našu stranicu "Proizvodi" za najnovije informacije o dostupnim MAGGI proizvodima.

.

Zašto u Bosni i Hercegovini ne mogu pronaći MAGGI proizvode koji su dostupni na drugim tržištima?

Naši proizvodi su različiti u svakoj zemlji, to je ljepota MAGGI! Trudimo se da potrošačima širom svijeta pružimo autentičan okus doma koristeći arome i začine prilagođene jedinstvenim ukusima i preferencijama svake zemlje.

.

Gdje mogu kupiti MAGGI proizvode?

MAGGI proizvodi dostupni su u svim većim trgovinskim lancima i nekim neovisnim trgovinama. Ako ne možete pronaći proizvod koji vas zanima, obratite se našoj Službi za potrošače i oni će provjeriti gdje se proizvod može kupiti.

.

Nedostaje mi vrećica začina / ulja u ambalaži. Što da radim?

Žao nam je što to čujemo. Molimo obavijestite naš tim za podršku tako što ćete ih kontaktirati putem ovog obrasca. Zbog tehnoloških razloga to se ponekad može dogoditi. Naši radnici u tvornici trenutno provode mjere kojima se osigurava da se ovakav slučaj više ne događa.
 

.

Treba li MAGGI proizvode držati u hladnjaku ili zamrzivaču?

Svi naši proizvodi su stabilni na policama. Da biste postigli optimalni rok trajanja, preporučujemo da neiskorištene proizvode pohranite na hladnom, suhom i tamnom mjestu, ali također biste trebali pročitati i slijediti uvjete skladištenja na pakiranju. Budući da uvjeti skladištenja u zamrzivačima ili hladnjacima mogu varirati, ne možemo preporučiti vremena skladištenja u hladnjaku nakon što je proizvod pripremljen.

.

Koliko dugo traju MAGGI proizvodi?

MAGGI proizvodi sadrže izjavu „Najbolje upotrijebiti do kraja:“, ali provjerite datum isteka pakiranja jer varira od proizvoda do proizvoda.

.

Mogu li kuhati MAGGI baze recepata u mikrovalnoj?

Kuhanje mesa u mikrovalnoj pećnici ponekad može rezultirati neravnomjernim kuhanjem, a ne želimo ugrožavati zdravlje naših potrošača. Još uvijek su dostupne metode štednjaka, pećnice i / ili sporih štednjaka za mnoge naše baze recepata koje ćete moći pronaći na stranici proizvoda u bazi recepata.
 

.

Gdje mogu pronaći neke recepte?

Slobodno potražite odjeljak s receptima, tamo ćete sigurno pronaći inspiraciju za ukusna jela!

Ako imate drugih pitanja, obratite nam se putem ovog OBRAZCA . Rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja.