Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Pretraga Pretraga
  • Recepti Recepti
  • Časopis Časopis
  • Proizvodi Proizvodi
  • Kampanja Kampanja
  • Maggi MAGGI
  • Prijava Prijava
  • Istorija
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
Maggi
Maggi
  • Pretraga Pretraga
  • Recepti Recepti
  • Časopis Časopis
  • Proizvodi Proizvodi
  • Kampanja Kampanja
  • Maggi MAGGI
  • Prijava Prijava
  • Istorija
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
Punjeni kare

Punjeni kare

(0)
75 Min
Lako

Sastojci

5 porcije

Ovo jelo je optimizirano za 5 porcije. Količina i vrijeme pripreme mogu se promijeniti. Ovde možete pronaći više informacija o prilagođenim veličinama porcija:

ingredient_quantity
recipe ingredient
600  g
kare
200  g
slanina
5  tsp
senf
1  tsp
češnjak u prahu
200  g
bijeli šampinjoni
2  tsp
MAGGI magija okusa
Kopirajte

Savjeti & Trikovi

Naši najbolji savjeti i trikovi za prilagođene veličine porcija.

Izvezite sastojke

Odaberite s popisa sastojaka

Kopirajte
.

Hranjive vrijednosti proizvoda

Ugljikohidrati
2.4 g
Energija
387.4 kcal
Masti
24.9 g
Bjelančevine
39.5 g
Podaci po obroku

Uputstvo

75 Minuta
  • korak1

    10 Min
    Kare zasijecite kroz sredinu i napravite šnicle, pa dobro začinite.
  • korak2

    5 Min
    Slaninu i gljive isjeckajte što sitnije, pa propržite i izmješajte sa senfom.
  • korak3

    5 Min
    Napunite meso smjesom, pa premažite senfom i stavite u tavu da se zapeče sa svih strana.
  • korak4

    50 Min
    Meso stavite na foliju u pleh. Pričvrstite čačkalicama, pa umotajte u foliju i pecite 50 minuta u zagrijanoj rerni na 200 C.
  • korak5

    5 Min
    Sklonite foliju kako bi meso dobilo lijepu boju. Služite uz pečeni krompir i barenu šargarepu.
Punjeni kare

korak1 5

: svinjski kare

Kare zasijecite kroz sredinu i napravite šnicle, pa dobro začinite.

Punjeni kare

korak2 5

: slanina, senf, šampinjoni

Slaninu i gljive isjeckajte što sitnije, pa propržite i izmješajte sa senfom.

Punjeni kare

korak3 5

: svinjski kare, senf

Napunite meso smjesom, pa premažite senfom i stavite u tavu da se zapeče sa svih strana.

Punjeni kare

korak4 5

Meso stavite na foliju u pleh. Pričvrstite čačkalicama, pa umotajte u foliju i pecite 50 minuta u zagrijanoj rerni na 200 C.

Punjeni kare

korak5 5

Sklonite foliju kako bi meso dobilo lijepu boju. Služite uz pečeni krompir i barenu šargarepu.

Recept kao PDF

Napišite svoje mišljenje

Vaša recenzija
Would you recommend this item?
Slike
Dodali ste 0 od 6 dozvoljenih medijskih stavki.
10 + 0 =
Molimo ispunite captcha polje

Otkrijte više

  • 4. srpnja
  • 5. svibnja
  • Drugo jelo
  • fuzija
  • Glavno jelo
  • Izvor proteina
  • Jesen
  • Keto-Friendly
  • ležeran
  • Ljeto
  • Nizak udio šećera
  • Obiteljski obroci
  • Poslijepodne
  • Prijatelji
  • proljeće
  • Proslava
  • Roštilj
  • Ručak
  • Set obroka
  • Visoki udio proteina
  • Zima

Još zanimljivih recepata

Show more recipes

  • Punjeni krumpir sa MAGGI idejom za Bolognese

    Punjeni krumpir sa MAGGI idejom za Bolognese

    55 Min Srednji
  • Punjeni patlidžan

    Punjeni patlidžan

    47 Min Lako

Show more recipes

  • Facebook
  • Youtube
  • Kontakt
  • Registracija
  • Obavijesti o privatnosti
  • Uvjeti korištenja
  • Kolačići