Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Tjestenina sa lososom u umaku od limete

0
25Min
Lako
Proljeće je ovdje! Vrijeme je da svoj stol osvježimo novim i zanimljivim okusima. Predlažemo da ovaj tjedan pripremite Tjesteninu sa lososom u umaku od limete.

Sastojci

-
5 porcije
+

Ovo jelo je optimizirano za 5 porcije. Količina i vrijeme pripreme mogu se promijeniti. Ovde možete pronaći više informacija o prilagođenim veličinama porcija: Ovdje

500 g
riba losos
10 g
češnjak
10 grančice
peršin
1 
limeta
4 tsp
maslinovo ulje
400 g
tjestenina
2 tsp
MAGGI magija okusa

Savjeti & Trikovi

Naši najbolji savjeti i trikovi za prilagođene veličine porcija.

Izvezite sastojke

Odaberite s popisa sastojaka

Kopirajte
sastojci su sada na vašem međuspremniku
.

Hranjive vrijednosti proizvoda

Energija
465.06
Ugljikohidrati
61.26
Bjelančevine
31.16
Masti
9.64
Podaci po obroku
Idemo kuhati

Uputstvo

25 Minuta
Češnjak
5 Min
Češnjak nasjeckajte i kratko pržite na maslinovom ulju.
Losos
5 Min
Filete lososa dodajte pržiti zajedno sa češnjakom i začinite ih MAGGI Magijom okusa.
Tagliatelle
10 Min
Kada losos porumeni, izvadite ga iz tave, a zatim dodajte već kuhane tagliatelle da se kratko prže u soku koji je pustio losos.
Posluživanje
5 Min
Nakon toga u tagliatelle dodajte sitno sjeckani peršin i preko svega iscijedite limetu.
Tjestenina sa lososom u umaku od limete

Češnjak 4

Češnjak Češnjak Češnjak
: češnjak, maslinovo ulje

Češnjak nasjeckajte i kratko pržite na maslinovom ulju.

Tjestenina sa lososom u umaku od limete

Losos 4

Losos
: riba losos, češnjak, MAGGI magija okusa

Filete lososa dodajte pržiti zajedno sa češnjakom i začinite ih MAGGI Magijom okusa.

Tjestenina sa lososom u umaku od limete

Tagliatelle 4

Tagliatelle
: riba losos, tjestenina

Kada losos porumeni, izvadite ga iz tave, a zatim dodajte već kuhane tagliatelle da se kratko prže u soku koji je pustio losos.

Tjestenina sa lososom u umaku od limete

Posluživanje 4

Posluživanje
: peršin, limeta, tjestenina

Nakon toga u tagliatelle dodajte sitno sjeckani peršin i preko svega iscijedite limetu.

Recept kao PDF
Preuzmite
Podijelite sa prijateljima

Aktiviraj video

Kliknuli ste na link treće strane i napustiti ćete web stranicu. Nemamo kontrolu nad platformama treće strane i ne podržavamo niti prihvaćamo odgovornosti za njih, uključujući njihov sadržaj, točnost ili funkciju. U interakciju sa ovim povezanim platformama se stupa na vlastitu odgovornost. Ne prihvaćamo odgovornost niti obvezu za takve

Hvala vam na ocjeni!
Radujemo se vašoj recenziji

Već ste ocijenili ovaj recept / proizvod.

Kliknite na broj zvjezdica koju ocjenu želite dati: što je broj veći ocjena je bolja

Pošaljite
Asset 10

Komentari 0

0/4000
Molimo unesite ispravno korisničko ime. Mora sadržavati od 3 do 15 znakova. Dopušteni su znakov
Korisničko ime