Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Pretraga Pretraga
  • Recepti Recepti
  • Časopis Časopis
  • Proizvodi Proizvodi
  • Kampanja Kampanja
  • Maggi MAGGI
  • Prijava Prijava
  • Istorija
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
Maggi
Maggi
  • Pretraga Pretraga
  • Recepti Recepti
  • Časopis Časopis
  • Proizvodi Proizvodi
  • Kampanja Kampanja
  • Maggi MAGGI
  • Prijava Prijava
  • Istorija
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
Zapečena tjestenina

Zapečena tjestenina

(0)
43 Min
Srednji

Sastojci

6 porcija

Ovo jelo je optimizirano za 6 porcije. Količina i vrijeme pripreme mogu se promijeniti. Ovde možete pronaći više informacija o prilagođenim veličinama porcija:

ingredient_quantity
recipe ingredient
600  g
piletina
3 
mladi luk
2  g
biber crni
2  g
origano
3  g
MAGGI magija okusa
5  grančice
peršin
1  kocka
MAGGI pileća supa u kocki
2  šalice
kiselo vrhnje sa malo masti
200  g
tjestenina
150  g
rajčice
20  g
gauda sir
Kopirajte

Savjeti & Trikovi

Naši najbolji savjeti i trikovi za prilagođene veličine porcija.

Izvezite sastojke

Odaberite s popisa sastojaka

Kopirajte
.

Hranjive vrijednosti proizvoda

Ugljikohidrati
38.7 g
Energija
416.4 kcal
Masti
16.6 g
Bjelančevine
26.6 g
Podaci po obroku

Uputstvo

43 Minuta
  • Priprema piletine i supe

    10 Min
    Isjecite piletinu i luk pa ih propržite zajedno na maslinovom ulju. U međuvremenu dodajte MAGGI kocku za supu u proključalu vodu.
  • Tjestenina

    15 Min
    Dodajte rastvorenu kocku i pavlaku u tavu sa mesom, skuhajte tjesteninu u odvojenoj šerpi, pa je dodajte u tavu da se zajedno ukrčka sa mesom, pa sve stavite u posebnu vatrostalnu posudu.
  • Začini i paradajz

    3 Min
    Isjecite paradajz i dodajte ga tjestenini, pa začinite origanom, MAGGI magijom okusa i narendajte gaudu preko.
  • Pečenje u rerni

    15 Min
    Stavite tjesteninu da se peče u rerni 15 minuta na 170 stepeni. Na kraju sve dekorišite peršunom i uživajte
Zapečena tjestenina

Priprema piletine i supe 4

Priprema piletine i supe Priprema piletine i supe Priprema piletine i supe
: piletina, mladi luk, MAGGI pileća supa u kocki

Isjecite piletinu i luk pa ih propržite zajedno na maslinovom ulju. U međuvremenu dodajte MAGGI kocku za supu u proključalu vodu.

Zapečena tjestenina

Tjestenina 4

Tjestenina Tjestenina Tjestenina Tjestenina
: piletina, MAGGI pileća supa u kocki, kiselo vrhnje sa malo masti, taljatele

Dodajte rastvorenu kocku i pavlaku u tavu sa mesom, skuhajte tjesteninu u odvojenoj šerpi, pa je dodajte u tavu da se zajedno ukrčka sa mesom, pa sve stavite u posebnu vatrostalnu posudu.

Zapečena tjestenina

Začini i paradajz 4

Začini i paradajz Začini i paradajz
: origano, MAGGI magija okusa, gauda sir, rajčice

Isjecite paradajz i dodajte ga tjestenini, pa začinite origanom, MAGGI magijom okusa i narendajte gaudu preko.

Zapečena tjestenina

Pečenje u rerni 4

Pečenje u rerni Pečenje u rerni
: peršin, taljatele

Stavite tjesteninu da se peče u rerni 15 minuta na 170 stepeni. Na kraju sve dekorišite peršunom i uživajte

Recept kao PDF

Napišite svoje mišljenje

Vaša recenzija
Would you recommend this item?
Slike
Dodali ste 0 od 6 dozvoljenih medijskih stavki.
9 + 1 =
Molimo ispunite captcha polje

Otkrijte više

  • Dječja zabava
  • fuzija
  • Glavno jelo
  • Izvor proteina
  • Jesen
  • Kišna sezona
  • Kuvanje sa decom
  • ležeran
  • Ljeto
  • Nizak udio šećera
  • Obiteljski obroci
  • Pića
  • Poslijepodne
  • Predjela
  • Predjelo
  • Prijatelji
  • Prikladan za proračun
  • proljeće
  • Proslava
  • Rođendan
  • Romantična večer
  • Ručak
  • Set obroka
  • talijanska
  • Užina
  • Večera
  • Večera
  • Vikendi
  • Visoki udio proteina
  • Zima

Još zanimljivih recepata

Show more recipes

  • Zapečena piletina sa šampinjonima

    Zapečena piletina sa šampinjonima

    45 Min Srednji

Show more recipes

  • Facebook
  • Youtube
  • Kontakt
  • Registracija
  • Obavijesti o privatnosti
  • Uvjeti korištenja
  • Kolačići