Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Pretraga
  • Recepti
  • Časopis
  • Proizvodi
  • Kampanja
  • MAGGI
  • Prijava
  • Istorija
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
Maggi
Maggi
  • Pretraga
  • Recepti
  • Časopis
  • Proizvodi
  • Kampanja
  • MAGGI
  • Prijava
  • Istorija
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
Sarma

Sarma

(0)
175Min
Srednji
Ukoliko želite da vas smatraju za kvalitetnog kuvara, potrebno je da znate da spremite ukusnu sarmu. Mi smo tu da vam pomognemo.

Sastojci

5 porcija

Ovo jelo je optimizirano za 5 porcije. Količina i vrijeme pripreme mogu se promijeniti. Ovde možete pronaći više informacija o prilagođenim veličinama porcija:

ingredient_quantity
recipe ingredient
500  g
mljeveno govedje meso
3 
luk
2 
mrkva
2  glave
kiseli kupus
5  g
MAGGI magija okusa
3  g
slatka crvena začinska paprika
2  g
bosiljak
3  g
biber crni
2  tbsp
suncokretovo ulje
Kopirajte

Savjeti & Trikovi

Naši najbolji savjeti i trikovi za prilagođene veličine porcija.

Izvezite sastojke

Odaberite s popisa sastojaka

Kopirajte
.

Hranjive vrijednosti proizvoda

Energija
259.28
Ugljikohidrati
19.88
Masti
9.26
Bjelančevine
26.42
Podaci po obroku

Uputstvo

175 Minuta
  • korak1

    10 Min
    Luk i mrkvu očistite i isjeckajte što sitnije.
  • korak2

    15 Min
    Dinstajte na ulju, kad omekša dodajte mljeveno meso i izmiješajte.
  • korak3

    10 Min
    Sipajte sve začine u meso i miješajte dok se ne izjednači.
  • korak4

    15 Min
    Odvojite veće listove od kupusa, na svaki list staviti po 2 kašike smjese i uvijte sarmicu.
  • korak5

    5 Min
    Redajte u nauljeni pekač. Dodajte vodu i lovorov list.
  • korak6

    120 Min
    Pecite u rerni na 200 stepeni dok se sarme ne zapeku.
Sarma

korak1 6

korak1 korak1
: luk, mrkva

Luk i mrkvu očistite i isjeckajte što sitnije.

Sarma

korak2 6

korak2
: mljeveno govedje meso, suncokretovo ulje

Dinstajte na ulju, kad omekša dodajte mljeveno meso i izmiješajte.

Sarma

korak3 6

korak3
: mljeveno govedje meso, MAGGI magija okusa, slatka crvena začinska paprika, bosiljak, biber crni

Sipajte sve začine u meso i miješajte dok se ne izjednači.

Sarma

korak4 6

korak4
: kiseli kupus

Odvojite veće listove od kupusa, na svaki list staviti po 2 kašike smjese i uvijte sarmicu.

Sarma

korak5 6

korak5

Redajte u nauljeni pekač. Dodajte vodu i lovorov list.

Sarma

korak6 6

korak6

Pecite u rerni na 200 stepeni dok se sarme ne zapeku.

Recept kao PDF

Podijelite sa prijateljima

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Aktiviraj video

Kliknuli ste na link treće strane i napustiti ćete web stranicu. Nemamo kontrolu nad platformama treće strane i ne podržavamo niti prihvaćamo odgovornosti za njih, uključujući njihov sadržaj, točnost ili funkciju. U interakciju sa ovim povezanim platformama se stupa na vlastitu odgovornost. Ne prihvaćamo odgovornost niti obvezu za takve

Napišite svoje mišljenje

Vaša recenzija
Would you recommend this item?
Slike
Dodali ste 0 od 6 dozvoljenih medijskih stavki.
2 + 5 =
Molimo ispunite captcha polje

Otkrijte više

  • balkanska
  • Božić
  • Glavno jelo
  • Jesen
  • Kišna sezona
  • nacionalna
  • Obitelj
  • Obiteljski obroci
  • Piće
  • Prijatelji
  • Prikladan za proračun
  • proljeće
  • Proslava
  • Rođendan
  • Ručak
  • Set obroka
  • Starter
  • Večera
  • Vikendi
  • Zima

Još zanimljivih recepata

Show more recipes

  • Punjeni krumpir sa MAGGI idejom za Bolognese

    Punjeni krumpir sa MAGGI idejom za Bolognese

    55 Min Srednji
  • Đuveč

    Đuveč

    55 Min Srednji
  • Sarma od vinove loze

    Sarma od vinove loze

    120 Min Srednji
  • Jagnjeći paprikaš

    Jagnjeći paprikaš

    70 Min Srednji

Show more recipes

  • Facebook
  • Youtube
  • Kontakt
  • Obavijesti o privatnosti
  • Uvjeti korištenja
  • Kolačići