Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Punjeni patlidžan

0
47Min
Lako
Zbog svoje velike hranjive vrijednosti patlidžan je odličan dodatak vašem stolu! Poslužite Maggi punjeni patlidžan za ručak ili večeru i uživajte u skladu okusa sa svojim najmilijima!

Sastojci

-
4 porcije
+

Ovo jelo je optimizirano za 4 porcije. Količina i vrijeme pripreme mogu se promijeniti. Ovde možete pronaći više informacija o prilagođenim veličinama porcija: Ovdje

1 
patlidžan
140 g
luk
0.33 
češnjak
50 g
parmezan
400 g
pirea od rajčice
150 g
neslana mozzarella
10 g
biber crni
10 g
MAGGI magija okusa
10 g
maslinovo ulje

Savjeti & Trikovi

Naši najbolji savjeti i trikovi za prilagođene veličine porcija.

Izvezite sastojke

Odaberite s popisa sastojaka

Kopirajte
sastojci su sada na vašem međuspremniku
.

Hranjive vrijednosti proizvoda

Energija
264.47 kcal
Ugljikohidrati
20.69 g
Bjelančevine
18.69 g
Masti
13.11 g
Podaci po obroku
Idemo kuhati

Uputstvo

47 Minuta
Patlidžan i luk
2 Min
Patlidžan ogulite i narežite, a češnjak nasjeckajte.
Pečenje patlidžana
20 Min
Patlidžan premažite maslinovim uljem i pecite 20 minuta u pećnici prethodno zagrijanoj na 150 stupnjeva.
Dinstanje i pire
5 Min
Na maslinovom ulju prodinstajte unutrašnjost patlidžana i luk, a zatim dodajte pire od rajčice i Maggi začine.
Punjenje patlidžana
5 Min
Dobivenom smjesom napunite patlidžane koje ste pekli u pećnici, dodajte mozzarellu i parmezan.
Naknadno pečenje patlidžana - Patlidžan ponovo zapecite u pećnici na 200 stupnjeva idućih 15 minuta.
15 Min
Patlidžan ponovo zapecite u pećnici na 200 stupnjeva idućih 15 minuta.- Patlidžan ponovo zapecite u pećnici na 200 stupnjeva idućih 15 minuta.
Punjeni patlidžan

Patlidžan i luk 5

Patlidžan i luk Patlidžan i luk
: patlidžan

Patlidžan ogulite i narežite, a češnjak nasjeckajte.

Punjeni patlidžan

Pečenje patlidžana 5

Pečenje patlidžana
: patlidžan, maslinovo ulje

Patlidžan premažite maslinovim uljem i pecite 20 minuta u pećnici prethodno zagrijanoj na 150 stupnjeva.

Punjeni patlidžan

Dinstanje i pire 5

Dinstanje i pire
: luk, pirea od rajčice, maslinovo ulje

Na maslinovom ulju prodinstajte unutrašnjost patlidžana i luk, a zatim dodajte pire od rajčice i Maggi začine.

Punjeni patlidžan

Punjenje patlidžana 5

Punjenje patlidžana
: patlidžan, parmezan, neslana mozzarella

Dobivenom smjesom napunite patlidžane koje ste pekli u pećnici, dodajte mozzarellu i parmezan.

Punjeni patlidžan

Naknadno pečenje patlidžana - Patlidžan ponovo zapecite u pećnici na 200 stupnjeva idućih 15 minuta. 5

Naknadno pečenje patlidžana - Patlidžan ponovo zapecite u pećnici na 200 stupnjeva idućih 15 minuta.
: patlidžan

Patlidžan ponovo zapecite u pećnici na 200 stupnjeva idućih 15 minuta.- Patlidžan ponovo zapecite u pećnici na 200 stupnjeva idućih 15 minuta.

Recept kao PDF
Preuzmite
Podijelite sa prijateljima

Aktiviraj video

Kliknuli ste na link treće strane i napustiti ćete web stranicu. Nemamo kontrolu nad platformama treće strane i ne podržavamo niti prihvaćamo odgovornosti za njih, uključujući njihov sadržaj, točnost ili funkciju. U interakciju sa ovim povezanim platformama se stupa na vlastitu odgovornost. Ne prihvaćamo odgovornost niti obvezu za takve

Hvala vam na ocjeni!
Radujemo se vašoj recenziji

Već ste ocijenili ovaj recept / proizvod.

Kliknite na broj zvjezdica koju ocjenu želite dati: što je broj veći ocjena je bolja

Pošaljite
Asset 10

Komentari 0

0/4000
Molimo unesite ispravno korisničko ime. Mora sadržavati od 3 do 15 znakova. Dopušteni su znakov
Korisničko ime