Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Punjeni patlidžan

(0)
47Min
Lako
Zbog svoje velike hranjive vrijednosti patlidžan je odličan dodatak vašem stolu! Poslužite Maggi punjeni patlidžan za ručak ili večeru i uživajte u skladu okusa sa svojim najmilijima!

Sastojci

-
4 porcije
+

Ovo jelo je optimizirano za 4 porcije. Količina i vrijeme pripreme mogu se promijeniti. Ovde možete pronaći više informacija o prilagođenim veličinama porcija: Ovdje

1 
patlidžan
140  g
luk
0.33 
češnjak
50  g
parmezan
400  g
pirea od rajčice
150  g
neslana mozzarella
10  g
biber crni
10  g
MAGGI magija okusa
10  g
maslinovo ulje

Savjeti & Trikovi

Naši najbolji savjeti i trikovi za prilagođene veličine porcija.

Izvezite sastojke

Odaberite s popisa sastojaka

Kopirajte
sastojci su sada na vašem međuspremniku
.

Hranjive vrijednosti proizvoda

Energija
264.47 kcal
Ugljikohidrati
20.69 g
Bjelančevine
18.69 g
Masti
13.11 g
Podaci po obroku
Idemo kuhati

Uputstvo

47 Minuta
Patlidžan i luk
2 Min
Patlidžan ogulite i narežite, a češnjak nasjeckajte.
Pečenje patlidžana
20 Min
Patlidžan premažite maslinovim uljem i pecite 20 minuta u pećnici prethodno zagrijanoj na 150 stupnjeva.
Dinstanje i pire
5 Min
Na maslinovom ulju prodinstajte unutrašnjost patlidžana i luk, a zatim dodajte pire od rajčice i Maggi začine.
Punjenje patlidžana
5 Min
Dobivenom smjesom napunite patlidžane koje ste pekli u pećnici, dodajte mozzarellu i parmezan.
Naknadno pečenje patlidžana - Patlidžan ponovo zapecite u pećnici na 200 stupnjeva idućih 15 minuta.
15 Min
Patlidžan ponovo zapecite u pećnici na 200 stupnjeva idućih 15 minuta.- Patlidžan ponovo zapecite u pećnici na 200 stupnjeva idućih 15 minuta.
Punjeni patlidžan

Patlidžan i luk 5

Patlidžan i luk Patlidžan i luk
: patlidžan

Patlidžan ogulite i narežite, a češnjak nasjeckajte.

Punjeni patlidžan

Pečenje patlidžana 5

Pečenje patlidžana
: patlidžan, maslinovo ulje

Patlidžan premažite maslinovim uljem i pecite 20 minuta u pećnici prethodno zagrijanoj na 150 stupnjeva.

Punjeni patlidžan

Dinstanje i pire 5

Dinstanje i pire
: luk, pirea od rajčice, maslinovo ulje

Na maslinovom ulju prodinstajte unutrašnjost patlidžana i luk, a zatim dodajte pire od rajčice i Maggi začine.

Punjeni patlidžan

Punjenje patlidžana 5

Punjenje patlidžana
: patlidžan, parmezan, neslana mozzarella

Dobivenom smjesom napunite patlidžane koje ste pekli u pećnici, dodajte mozzarellu i parmezan.

Punjeni patlidžan

Naknadno pečenje patlidžana - Patlidžan ponovo zapecite u pećnici na 200 stupnjeva idućih 15 minuta. 5

Naknadno pečenje patlidžana - Patlidžan ponovo zapecite u pećnici na 200 stupnjeva idućih 15 minuta.
: patlidžan

Patlidžan ponovo zapecite u pećnici na 200 stupnjeva idućih 15 minuta.- Patlidžan ponovo zapecite u pećnici na 200 stupnjeva idućih 15 minuta.

Recept kao PDF
Preuzmite
Podijelite sa prijateljima

Aktiviraj video

Kliknuli ste na link treće strane i napustiti ćete web stranicu. Nemamo kontrolu nad platformama treće strane i ne podržavamo niti prihvaćamo odgovornosti za njih, uključujući njihov sadržaj, točnost ili funkciju. U interakciju sa ovim povezanim platformama se stupa na vlastitu odgovornost. Ne prihvaćamo odgovornost niti obvezu za takve

Napišite svoje mišljenje

Vaša recenzija
4
Biste li preporučili ovaj proizvod prijatelju?
Slike
Dodali ste 0 od 6 dozvoljenih medijskih stavki.
Image CAPTCHA
Molimo ispunite captcha polje