Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Pretraga
  • Recepti
  • Časopis
  • Proizvodi
  • Kampanja
  • MAGGI
  • Prijava
  • Istorija
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
Maggi
Maggi
  • Pretraga
  • Recepti
  • Časopis
  • Proizvodi
  • Kampanja
  • MAGGI
  • Prijava
  • Istorija
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
Punjeni krumpir sa MAGGI idejom za Bolognese

Punjeni krumpir sa MAGGI idejom za Bolognese

(0)
55Min
Srednji
Punjeni krumpir s MAGGI idejom za Bolognese toliko je sočan da će svi tanjuri na vašem nedjeljnom ručku ostati prazni.

Sastojci

6 porcije

Ovo jelo je optimizirano za 6 porcije. Količina i vrijeme pripreme mogu se promijeniti. Ovde možete pronaći više informacija o prilagođenim veličinama porcija:

ingredient_quantity
recipe ingredient
1  kg
krumpir
1  šalica
suncokretovo ulje
1  tbsp
maslac
2 
luk
250  g
mljeveno meso
30  g
MAGGI Ideja za špagete bolonjeze
5  g
biber crni
10  grančice
peršin
1 
jaje
1 
poriluk
Kopirajte

Savjeti & Trikovi

Naši najbolji savjeti i trikovi za prilagođene veličine porcija.

Izvezite sastojke

Odaberite s popisa sastojaka

Kopirajte
.

Hranjive vrijednosti proizvoda

Masti
40.85
Energija
558.19
Bjelančevine
14.62
Ugljikohidrati
34.67
Podaci po obroku

Uputstvo

55 Minuta
  • Priprema krumpira

    10 Min
    Ogulite krumpir, operite ga i prepolovite, a zatim lagano narežite dok se ne zaobli. Žlicom izdubite krumpir. Zagrijte malo maslaca i pržite krumpire sa obje strane oko dvije minute, pa ih rasporedite u namašćenu tepsiju.
  • Dinstanje mesa

    5 Min
    Na žličici maslaca pržite sitno sjeckani luk, dodajte mljeveno meso i nastavite pržiti idućih 5 minuta.
  • Bolognese i punjenje krumpira

    10 Min
    Razmutite sadržaj vrećice MAGGI Ideje za Bolognese u 300 ml vode i dodajte prženom mesu da se sve zajedno dinsta. Sklonite sa vatre, dodajte sol, biber, jaje i sitno sjeckanu rajčicu. Ponovo promiješajte, a potom napunite krumpir smjesom.
  • Pečenje krumpira

    30 Min
    Stavite punjeni krumpir da se peče u umjereno zagrijanoj pećnici 30 minuta. Dodajte malo poriluka kao ukras koji će pojačati okus.
Punjeni krumpir sa MAGGI idejom za Bolognese

Priprema krumpira 4

Priprema krumpira Priprema krumpira Priprema krumpira Priprema krumpira Priprema krumpira Priprema krumpira
: krumpir, maslac

Ogulite krumpir, operite ga i prepolovite, a zatim lagano narežite dok se ne zaobli. Žlicom izdubite krumpir. Zagrijte malo maslaca i pržite krumpire sa obje strane oko dvije minute, pa ih rasporedite u namašćenu tepsiju.

Punjeni krumpir sa MAGGI idejom za Bolognese

Dinstanje mesa 4

Dinstanje mesa
: maslac, luk, mljeveno meso

Na žličici maslaca pržite sitno sjeckani luk, dodajte mljeveno meso i nastavite pržiti idućih 5 minuta.

Punjeni krumpir sa MAGGI idejom za Bolognese

Bolognese i punjenje krumpira 4

Bolognese i punjenje krumpira Bolognese i punjenje krumpira Bolognese i punjenje krumpira
: krumpir, MAGGI Ideja za špagete bolonjeze, biber crni, peršin, jaje

Razmutite sadržaj vrećice MAGGI Ideje za Bolognese u 300 ml vode i dodajte prženom mesu da se sve zajedno dinsta. Sklonite sa vatre, dodajte sol, biber, jaje i sitno sjeckanu rajčicu. Ponovo promiješajte, a potom napunite krumpir smjesom.

Punjeni krumpir sa MAGGI idejom za Bolognese

Pečenje krumpira 4

Pečenje krumpira Pečenje krumpira
: krumpir, suncokretovo ulje, poriluk

Stavite punjeni krumpir da se peče u umjereno zagrijanoj pećnici 30 minuta. Dodajte malo poriluka kao ukras koji će pojačati okus.

Recept kao PDF

Podijelite sa prijateljima

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Aktiviraj video

Kliknuli ste na link treće strane i napustiti ćete web stranicu. Nemamo kontrolu nad platformama treće strane i ne podržavamo niti prihvaćamo odgovornosti za njih, uključujući njihov sadržaj, točnost ili funkciju. U interakciju sa ovim povezanim platformama se stupa na vlastitu odgovornost. Ne prihvaćamo odgovornost niti obvezu za takve

Napišite svoje mišljenje

Vaša recenzija
Would you recommend this item?
Slike
Dodali ste 0 od 6 dozvoljenih medijskih stavki.
4 + 2 =
Molimo ispunite captcha polje

Otkrijte više

  • 4. srpnja
  • 5. svibnja
  • balkanska
  • Couve
  • fuzija
  • Glavno jelo
  • ležeran
  • Obitelj
  • Obiteljski obroci
  • Poslijepodne
  • Predjela
  • Prijatelji
  • Prilog
  • Proslava
  • Rođendan
  • Romantična večer
  • Roštilj
  • Ručak
  • talijanska
  • Uskrs
  • Užina
  • Užina
  • Večera
  • Večera

Još zanimljivih recepata

Show more recipes

  • Domaća sarma

    Domaća sarma

    125 Min Srednji
  • Musaka od krompira

    Musaka od krompira

    70 Min Srednji
  • Punjene Bolognese tikvice

    Punjene Bolognese tikvice

    110 Min Srednji
  • Špageti Milanese i domaće ćufte

    Špageti Milanese i domaće ćufte

    32 Min Srednji

Show more recipes

  • Facebook
  • Youtube
  • Kontakt
  • Obavijesti o privatnosti
  • Uvjeti korištenja
  • Kolačići