Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Punjeni krumpir sa MAGGI idejom za Bolognese

0
55Min
Srednji
Punjeni krumpir s MAGGI idejom za Bolognese toliko je sočan da će svi tanjuri na vašem nedjeljnom ručku ostati prazni.

Sastojci

-
6 porcije
+

Ovo jelo je optimizirano za 6 porcije. Količina i vrijeme pripreme mogu se promijeniti. Ovde možete pronaći više informacija o prilagođenim veličinama porcija: Ovdje

1  kg
krumpir
1  šalica
suncokretovo ulje
1  tbsp
maslac
2 
luk
250  g
mljeveno meso
30  g
MAGGI Ideja za špagete bolonjeze
5  g
biber crni
10  grančice
peršin
1 
jaje
1 
poriluk

Savjeti & Trikovi

Naši najbolji savjeti i trikovi za prilagođene veličine porcija.

Izvezite sastojke

Odaberite s popisa sastojaka

Kopirajte
sastojci su sada na vašem međuspremniku
.

Hranjive vrijednosti proizvoda

Masti
40.85
Energija
558.19
Bjelančevine
14.62
Ugljikohidrati
34.67
Podaci po obroku
Idemo kuhati

Uputstvo

55 Minuta
Priprema krumpira
10 Min
Ogulite krumpir, operite ga i prepolovite, a zatim lagano narežite dok se ne zaobli. Žlicom izdubite krumpir. Zagrijte malo maslaca i pržite krumpire sa obje strane oko dvije minute, pa ih rasporedite u namašćenu tepsiju.
Dinstanje mesa
5 Min
Na žličici maslaca pržite sitno sjeckani luk, dodajte mljeveno meso i nastavite pržiti idućih 5 minuta.
Bolognese i punjenje krumpira
10 Min
Razmutite sadržaj vrećice MAGGI Ideje za Bolognese u 300 ml vode i dodajte prženom mesu da se sve zajedno dinsta. Sklonite sa vatre, dodajte sol, biber, jaje i sitno sjeckanu rajčicu. Ponovo promiješajte, a potom napunite krumpir smjesom.
Pečenje krumpira
30 Min
Stavite punjeni krumpir da se peče u umjereno zagrijanoj pećnici 30 minuta. Dodajte malo poriluka kao ukras koji će pojačati okus.
Punjeni krumpir sa MAGGI idejom za Bolognese

Priprema krumpira 4

Priprema krumpira Priprema krumpira Priprema krumpira Priprema krumpira Priprema krumpira Priprema krumpira
: krumpir, maslac

Ogulite krumpir, operite ga i prepolovite, a zatim lagano narežite dok se ne zaobli. Žlicom izdubite krumpir. Zagrijte malo maslaca i pržite krumpire sa obje strane oko dvije minute, pa ih rasporedite u namašćenu tepsiju.

Punjeni krumpir sa MAGGI idejom za Bolognese

Dinstanje mesa 4

Dinstanje mesa
: maslac, luk, mljeveno meso

Na žličici maslaca pržite sitno sjeckani luk, dodajte mljeveno meso i nastavite pržiti idućih 5 minuta.

Punjeni krumpir sa MAGGI idejom za Bolognese

Bolognese i punjenje krumpira 4

Bolognese i punjenje krumpira Bolognese i punjenje krumpira Bolognese i punjenje krumpira
: krumpir, MAGGI Ideja za špagete bolonjeze, biber crni, peršin, jaje

Razmutite sadržaj vrećice MAGGI Ideje za Bolognese u 300 ml vode i dodajte prženom mesu da se sve zajedno dinsta. Sklonite sa vatre, dodajte sol, biber, jaje i sitno sjeckanu rajčicu. Ponovo promiješajte, a potom napunite krumpir smjesom.

Punjeni krumpir sa MAGGI idejom za Bolognese

Pečenje krumpira 4

Pečenje krumpira Pečenje krumpira
: krumpir, suncokretovo ulje, poriluk

Stavite punjeni krumpir da se peče u umjereno zagrijanoj pećnici 30 minuta. Dodajte malo poriluka kao ukras koji će pojačati okus.

Recept kao PDF
Preuzmite
Podijelite sa prijateljima

Aktiviraj video

Kliknuli ste na link treće strane i napustiti ćete web stranicu. Nemamo kontrolu nad platformama treće strane i ne podržavamo niti prihvaćamo odgovornosti za njih, uključujući njihov sadržaj, točnost ili funkciju. U interakciju sa ovim povezanim platformama se stupa na vlastitu odgovornost. Ne prihvaćamo odgovornost niti obvezu za takve

Hvala vam na ocjeni!
Radujemo se vašoj recenziji

Već ste ocijenili ovaj recept / proizvod.

Kliknite na broj zvjezdica koju ocjenu želite dati: što je broj veći ocjena je bolja

Pošaljite
Asset 10

Komentari 0

0/4000
Molimo unesite ispravno korisničko ime. Mora sadržavati od 3 do 15 znakova. Dopušteni su znakov
Korisničko ime