Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Pileći medaljoni

0
29Min
Srednji
Poslužite svojim najmilijima MAGGI pileće medaljone za ručak, pa nam javite da li je išta ostalo.

Sastojci

-
4 porcije
+

Ovo jelo je optimizirano za 4 porcije. Količina i vrijeme pripreme mogu se promijeniti. Ovde možete pronaći više informacija o prilagođenim veličinama porcija: Ovdje

800 g
piletina
300 g
šunka
5 g
MAGGI magija okusa
5 g
biber crni
50 mg
maslinovo ulje
5 grančice
peršin
30 g
MAGGI ideja za piletinu sa 4 vrste sira

Savjeti & Trikovi

Naši najbolji savjeti i trikovi za prilagođene veličine porcija.

Izvezite sastojke

Odaberite s popisa sastojaka

Kopirajte
sastojci su sada na vašem međuspremniku
.

Hranjive vrijednosti proizvoda

Energija
540.75
Ugljikohidrati
4.12
Masti
34.48
Bjelančevine
50.85
Podaci po obroku
Idemo kuhati

Uputstvo

29 Minuta
korak1
5 Min
Pileći file isjeći na manje šnicle.
korak2
5 Min
Svaku šniclu razlupati sa tučkom za meso i dobro začiniti biberom, solju i MAGGI magija okusa.
korak3
5 Min
Na svaku šniclu dodati izrendanu šunku. Krajeve šnicle podići ka sredini i pažljivo ih oblikovati u medaljon.
korak4
10 Min
U tavi zagrijati ulje i propržiti medaljone sa svih strana.
korak5
2 Min
Sadržaj kesice MAGGI ideja za Piletinu 4 sira rastvoriti u vrhnju za kuhanje i preliti medaljone.
korak6
2 Min
Ukrasiti jelo sa sitno nasjeckanim peršunom.
Pileći medaljoni

korak1 6

korak1 korak1
: piletina

Pileći file isjeći na manje šnicle.

Pileći medaljoni

korak2 6

korak2 korak2
: MAGGI magija okusa, biber crni

Svaku šniclu razlupati sa tučkom za meso i dobro začiniti biberom, solju i MAGGI magija okusa.

Pileći medaljoni

korak3 6

korak3
: šunka

Na svaku šniclu dodati izrendanu šunku. Krajeve šnicle podići ka sredini i pažljivo ih oblikovati u medaljon.

Pileći medaljoni

korak4 6

korak4
: piletina, maslinovo ulje

U tavi zagrijati ulje i propržiti medaljone sa svih strana.

Pileći medaljoni

korak5 6

korak5
: MAGGI ideja za piletinu sa 4 vrste sira

Sadržaj kesice MAGGI ideja za Piletinu 4 sira rastvoriti u vrhnju za kuhanje i preliti medaljone.

Pileći medaljoni

korak6 6

korak6
: peršin

Ukrasiti jelo sa sitno nasjeckanim peršunom.

Recept kao PDF
Preuzmite
Podijelite sa prijateljima

Aktiviraj video

Kliknuli ste na link treće strane i napustiti ćete web stranicu. Nemamo kontrolu nad platformama treće strane i ne podržavamo niti prihvaćamo odgovornosti za njih, uključujući njihov sadržaj, točnost ili funkciju. U interakciju sa ovim povezanim platformama se stupa na vlastitu odgovornost. Ne prihvaćamo odgovornost niti obvezu za takve

Hvala vam na ocjeni!
Radujemo se vašoj recenziji

Već ste ocijenili ovaj recept / proizvod.

Kliknite na broj zvjezdica koju ocjenu želite dati: što je broj veći ocjena je bolja

Pošaljite
Asset 10

Komentari 0

0/4000
Molimo unesite ispravno korisničko ime. Mora sadržavati od 3 do 15 znakova. Dopušteni su znakov
Korisničko ime