Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Pileći medaljoni

(0)
29Min
Srednji
Poslužite svojim najmilijima MAGGI pileće medaljone za ručak, pa nam javite da li je išta ostalo.

Sastojci

-
4 porcije
+

Ovo jelo je optimizirano za 4 porcije. Količina i vrijeme pripreme mogu se promijeniti. Ovde možete pronaći više informacija o prilagođenim veličinama porcija: Ovdje

800  g
piletina
300  g
šunka
5  g
MAGGI magija okusa
5  g
biber crni
50  mg
maslinovo ulje
5  grančice
peršin
30  g
MAGGI ideja za piletinu sa 4 vrste sira

Savjeti & Trikovi

Naši najbolji savjeti i trikovi za prilagođene veličine porcija.

Izvezite sastojke

Odaberite s popisa sastojaka

Kopirajte
sastojci su sada na vašem međuspremniku
.

Hranjive vrijednosti proizvoda

Energija
540.75
Ugljikohidrati
4.12
Masti
34.48
Bjelančevine
50.85
Podaci po obroku
Idemo kuhati

Uputstvo

29 Minuta
korak1
5 Min
Pileći file isjeći na manje šnicle.
korak2
5 Min
Svaku šniclu razlupati sa tučkom za meso i dobro začiniti biberom, solju i MAGGI magija okusa.
korak3
5 Min
Na svaku šniclu dodati izrendanu šunku. Krajeve šnicle podići ka sredini i pažljivo ih oblikovati u medaljon.
korak4
10 Min
U tavi zagrijati ulje i propržiti medaljone sa svih strana.
korak5
2 Min
Sadržaj kesice MAGGI ideja za Piletinu 4 sira rastvoriti u vrhnju za kuhanje i preliti medaljone.
korak6
2 Min
Ukrasiti jelo sa sitno nasjeckanim peršunom.
Pileći medaljoni

korak1 6

korak1 korak1
: piletina

Pileći file isjeći na manje šnicle.

Pileći medaljoni

korak2 6

korak2 korak2
: MAGGI magija okusa, biber crni

Svaku šniclu razlupati sa tučkom za meso i dobro začiniti biberom, solju i MAGGI magija okusa.

Pileći medaljoni

korak3 6

korak3
: šunka

Na svaku šniclu dodati izrendanu šunku. Krajeve šnicle podići ka sredini i pažljivo ih oblikovati u medaljon.

Pileći medaljoni

korak4 6

korak4
: piletina, maslinovo ulje

U tavi zagrijati ulje i propržiti medaljone sa svih strana.

Pileći medaljoni

korak5 6

korak5
: MAGGI ideja za piletinu sa 4 vrste sira

Sadržaj kesice MAGGI ideja za Piletinu 4 sira rastvoriti u vrhnju za kuhanje i preliti medaljone.

Pileći medaljoni

korak6 6

korak6
: peršin

Ukrasiti jelo sa sitno nasjeckanim peršunom.

Recept kao PDF
Preuzmite
Podijelite sa prijateljima

Aktiviraj video

Kliknuli ste na link treće strane i napustiti ćete web stranicu. Nemamo kontrolu nad platformama treće strane i ne podržavamo niti prihvaćamo odgovornosti za njih, uključujući njihov sadržaj, točnost ili funkciju. U interakciju sa ovim povezanim platformama se stupa na vlastitu odgovornost. Ne prihvaćamo odgovornost niti obvezu za takve

Napišite svoje mišljenje

Vaša recenzija
4
Biste li preporučili ovaj proizvod prijatelju?
Slike
Dodali ste 0 od 6 dozvoljenih medijskih stavki.
Image CAPTCHA
Molimo ispunite captcha polje