Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

MAGGI grilovana piletina

0
50Min
Srednji
Iskoristite lijepo vreme, izvedite svoje najmilije u prirodu, raspalite roštilj i uživajte u MAGGI grilovanoj piletini!

Sastojci

-
4 porcije
+

Ovo jelo je optimizirano za 4 porcije. Količina i vrijeme pripreme mogu se promijeniti. Ovde možete pronaći više informacija o prilagođenim veličinama porcija: Ovdje

800  g
piletina
10  g
biber crni
5  g
maslinovo ulje
1 
limun
2  tsp
senf
20  g
češnjak
50  g
rukola
10  g
MAGGI magija okusa

Savjeti & Trikovi

Naši najbolji savjeti i trikovi za prilagođene veličine porcija.

Izvezite sastojke

Odaberite s popisa sastojaka

Kopirajte
sastojci su sada na vašem međuspremniku
.

Hranjive vrijednosti proizvoda

Energija
453.2
Ugljikohidrati
2.28
Masti
31.56
Bjelančevine
37.94
Podaci po obroku
Idemo kuhati

Uputstvo

50 Minuta
Priprema mesa
35 Min
Istucite meso tučkom i stavite ga u zasebnu posudu. Prelijte meso limunovim sokom i MAGGI magiju okusa, dodajte kašičicu senfa, pa ostavite oko 30 minuta da se marinira.
Grilovanje mesa
10 Min
Pecite meso na srednje zagrijanom roštilju ili gril tavi 5-10 minuta, pa posolite i pobiberite po ukusu.
Dresing za salatu
5 Min
U posebnoj posudi pomiješajte maslinovo ulje, senf, sitno sjeckani bijeli luk i ostatak soka od limuna, a možete i dodatno posoliti i pobiberiti po ukusu. Miješajte dok se masa ne izjednači. Isjeckajte čeri paradajz i rukolu, dekorišite gotovo meso, pa lagano prelijte dresingom.
MAGGI grilovana piletina

Priprema mesa 3

Priprema mesa
: piletina, limun, senf, MAGGI magija okusa

Istucite meso tučkom i stavite ga u zasebnu posudu. Prelijte meso limunovim sokom i MAGGI magiju okusa, dodajte kašičicu senfa, pa ostavite oko 30 minuta da se marinira.

MAGGI grilovana piletina

Grilovanje mesa 3

Grilovanje mesa
: piletina, biber crni

Pecite meso na srednje zagrijanom roštilju ili gril tavi 5-10 minuta, pa posolite i pobiberite po ukusu.

MAGGI grilovana piletina

Dresing za salatu 3

Dresing za salatu Dresing za salatu
: piletina, biber crni, maslinovo ulje, limun, senf, češnjak, rukola, MAGGI magija okusa

U posebnoj posudi pomiješajte maslinovo ulje, senf, sitno sjeckani bijeli luk i ostatak soka od limuna, a možete i dodatno posoliti i pobiberiti po ukusu. Miješajte dok se masa ne izjednači. Isjeckajte čeri paradajz i rukolu, dekorišite gotovo meso, pa lagano prelijte dresingom.

Recept kao PDF
Preuzmite
Podijelite sa prijateljima

Aktiviraj video

Kliknuli ste na link treće strane i napustiti ćete web stranicu. Nemamo kontrolu nad platformama treće strane i ne podržavamo niti prihvaćamo odgovornosti za njih, uključujući njihov sadržaj, točnost ili funkciju. U interakciju sa ovim povezanim platformama se stupa na vlastitu odgovornost. Ne prihvaćamo odgovornost niti obvezu za takve

Hvala vam na ocjeni!
Radujemo se vašoj recenziji

Već ste ocijenili ovaj recept / proizvod.

Kliknite na broj zvjezdica koju ocjenu želite dati: što je broj veći ocjena je bolja

Pošaljite
Asset 10

Komentari 0

0/4000
Molimo unesite ispravno korisničko ime. Mora sadržavati od 3 do 15 znakova. Dopušteni su znakov
Korisničko ime