Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Grah iz rerne

0
77Min
Srednji
Vrijeme je da vratimo tradicionalne recepte za porodičnu nedjeljnu trpezu! Probajte ovaj recept sa posebnim šmekom!

Sastojci

-
4 porcije
+

Ovo jelo je optimizirano za 4 porcije. Količina i vrijeme pripreme mogu se promijeniti. Ovde možete pronaći više informacija o prilagođenim veličinama porcija: Ovdje

500 g
bijeli grah
30 g
suncokretovo ulje
1 kg
luk
0.33 
češnjak
1 g
MAGGI magija okusa
5 g
biber crni
200 g
rajčica

Savjeti & Trikovi

Naši najbolji savjeti i trikovi za prilagođene veličine porcija.

Izvezite sastojke

Odaberite s popisa sastojaka

Kopirajte
sastojci su sada na vašem međuspremniku
.

Hranjive vrijednosti proizvoda

Energija
278.42 kcal
Ugljikohidrati
43.92 g
Bjelančevine
10.27 g
Masti
8.2 g
Podaci po obroku
Idemo kuhati

Uputstvo

77 Minuta
Priprema graha
15 Min
Grah stavite u lonac, nalijte hladnom vodom i kuhajte do ključanja.
Kuhanje graha
10 Min
Ocijedite grah i nalijte vrelom vodom, pa kuhajte dok ne omekša, ali ne i da se raspadne. Nakon toga ga ponovo ocijedite.
Dinstanje i začini
5 Min
Dok se grah kuha, prodinstajte crni luk na dijelu ulja, pa dodajte so, biber i mljevenu papriku po ukusu.
Zaprška
15 Min
Skuhani grah propržite u šerpi na ostatku ulja zajedno sa lukom. Dodajte malo vode. Sve ukrčkajte do ključanja.
Priprema za rernu
2 Min
Dodajte isjeckan bijeli luk i paradajz, pa sve stavite u vatrostalnu zdjelu, prethodno podmazanu uljem.
Zapečeni grah
30 Min
Grah zapecite u rerni na 200 stepeni, 30 minuta.
Grah iz rerne

Priprema graha 6

Priprema graha
: bijeli grah

Grah stavite u lonac, nalijte hladnom vodom i kuhajte do ključanja.

Grah iz rerne

Kuhanje graha 6

Kuhanje graha
: bijeli grah

Ocijedite grah i nalijte vrelom vodom, pa kuhajte dok ne omekša, ali ne i da se raspadne. Nakon toga ga ponovo ocijedite.

Grah iz rerne

Dinstanje i začini 6

Dinstanje i začini
: suncokretovo ulje, luk

Dok se grah kuha, prodinstajte crni luk na dijelu ulja, pa dodajte so, biber i mljevenu papriku po ukusu.

Grah iz rerne

Zaprška 6

Zaprška
: bijeli grah, suncokretovo ulje, luk

Skuhani grah propržite u šerpi na ostatku ulja zajedno sa lukom. Dodajte malo vode. Sve ukrčkajte do ključanja.

Grah iz rerne

Priprema za rernu 6

Priprema za rernu
: češnjak, rajčica

Dodajte isjeckan bijeli luk i paradajz, pa sve stavite u vatrostalnu zdjelu, prethodno podmazanu uljem.

Grah iz rerne

Zapečeni grah 6

Zapečeni grah Zapečeni grah

Grah zapecite u rerni na 200 stepeni, 30 minuta.

Recept kao PDF
Preuzmite
Podijelite sa prijateljima

Aktiviraj video

Kliknuli ste na link treće strane i napustiti ćete web stranicu. Nemamo kontrolu nad platformama treće strane i ne podržavamo niti prihvaćamo odgovornosti za njih, uključujući njihov sadržaj, točnost ili funkciju. U interakciju sa ovim povezanim platformama se stupa na vlastitu odgovornost. Ne prihvaćamo odgovornost niti obvezu za takve

Hvala vam na ocjeni!
Radujemo se vašoj recenziji

Već ste ocijenili ovaj recept / proizvod.

Kliknite na broj zvjezdica koju ocjenu želite dati: što je broj veći ocjena je bolja

Pošaljite
Asset 10

Komentari 0

0/4000
Molimo unesite ispravno korisničko ime. Mora sadržavati od 3 do 15 znakova. Dopušteni su znakov
Korisničko ime