Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Pretraga
  • Recepti
  • Časopis
  • Proizvodi
  • Kampanja
  • MAGGI
  • Prijava
  • Istorija
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
Maggi
Maggi
  • Pretraga
  • Recepti
  • Časopis
  • Proizvodi
  • Kampanja
  • MAGGI
  • Prijava
  • Istorija
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
Zapečeni krumpir sa ružmarinom

Zapečeni krumpir sa ružmarinom

(0)
47Min
Lako
Samo nekoliko koraka od ukusnog ručka! Isprobajte pečeni krumpir sa ružmarinom!

Sastojci

4 porcije

Ovo jelo je optimizirano za 4 porcije. Količina i vrijeme pripreme mogu se promijeniti. Ovde možete pronaći više informacija o prilagođenim veličinama porcija:

ingredient_quantity
recipe ingredient
1200  g
krumpir
4 
jaja
10  g
ružmarin
2  g
biber crni
5  g
MAGGI magija okusa
10  mg
suncokretovo ulje
250  ml
vrhnje
200  ml
mlijeko
Kopirajte

Savjeti & Trikovi

Naši najbolji savjeti i trikovi za prilagođene veličine porcija.

Izvezite sastojke

Odaberite s popisa sastojaka

Kopirajte
.

Hranjive vrijednosti proizvoda

Energija
436.76
Ugljikohidrati
59.87
Masti
14.77
Bjelančevine
17.72
Podaci po obroku

Uputstvo

47 Minuta
  • Priprema i kuhanje krumpira

    12 Min
    Oguljeni krumpir narezati na manje kriške i staviti u vodu da se kuha 10 minuta.
  • Smjesa i začini

    5 Min
    Pomiješajte vrhnje za kuhanje i mlijeko, pa dodajte jaja, sol, ružmarin, biber. U prethodno namašćenu tepsiju dodajte ocijeđeni krumpir i prelijte preko smjesu.
  • Pečenje

    30 Min
    Pecite 30 minuta u prethodno zagrijanoj pećnici na 170°C.
Zapečeni krumpir sa ružmarinom

Priprema i kuhanje krumpira 3

Priprema i kuhanje krumpira Priprema i kuhanje krumpira Priprema i kuhanje krumpira Priprema i kuhanje krumpira
: krumpir

Oguljeni krumpir narezati na manje kriške i staviti u vodu da se kuha 10 minuta.

Zapečeni krumpir sa ružmarinom

Smjesa i začini 3

Smjesa i začini Smjesa i začini
: krumpir, jaja, ružmarin, MAGGI magija okusa, suncokretovo ulje, vrhnje, mlijeko

Pomiješajte vrhnje za kuhanje i mlijeko, pa dodajte jaja, sol, ružmarin, biber. U prethodno namašćenu tepsiju dodajte ocijeđeni krumpir i prelijte preko smjesu.

Zapečeni krumpir sa ružmarinom

Pečenje 3

Pečenje
: krumpir, jaja, ružmarin, biber crni, MAGGI magija okusa, suncokretovo ulje, vrhnje, mlijeko

Pecite 30 minuta u prethodno zagrijanoj pećnici na 170°C.

Recept kao PDF

Podijelite sa prijateljima

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Aktiviraj video

Kliknuli ste na link treće strane i napustiti ćete web stranicu. Nemamo kontrolu nad platformama treće strane i ne podržavamo niti prihvaćamo odgovornosti za njih, uključujući njihov sadržaj, točnost ili funkciju. U interakciju sa ovim povezanim platformama se stupa na vlastitu odgovornost. Ne prihvaćamo odgovornost niti obvezu za takve

Napišite svoje mišljenje

Vaša recenzija
Would you recommend this item?
Slike
Dodali ste 0 od 6 dozvoljenih medijskih stavki.
2 + 1 =
Molimo ispunite captcha polje

Otkrijte više

  • 4. srpnja
  • 5. svibnja
  • balkanska
  • Couve
  • fuzija
  • Jesen
  • ležeran
  • Obitelj
  • Obiteljski obroci
  • Poslijepodne
  • Predjela
  • Predjelo
  • Prijatelji
  • Prilog
  • Proslava
  • Rođendan
  • Roštilj
  • Ručak
  • Uskrs
  • Užina
  • Užina
  • Večera
  • Večera

Još zanimljivih recepata

Show more recipes

  • Špikovana jagnjetina

    Špikovana jagnjetina

    120 Min Srednji
  • Zapečena piletina sa šampinjonima

    Zapečena piletina sa šampinjonima

    45 Min Srednji
  • Zapečeni karfiol sa 4 vrste sira

    Zapečeni karfiol sa 4 vrste sira

    29 Min Lako
  • Zapečena tjestenina

    Zapečena tjestenina

    43 Min Srednji

Show more recipes

  • Facebook
  • Youtube
  • Kontakt
  • Obavijesti o privatnosti
  • Uvjeti korištenja
  • Kolačići