Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Zapečeni karfiol sa 4 vrste sira

0
29Min
Lako
Povrće je uvijek dobar izbor tijekom teških ljetnih dana. Danas vam predstavljamo recept za zapečeni karfiol sa MAGGI idejom za piletinu 4 vrste sira!

Sastojci

-
6 porcija
+

Ovo jelo je optimizirano za 6 porcije. Količina i vrijeme pripreme mogu se promijeniti. Ovde možete pronaći više informacija o prilagođenim veličinama porcija: Ovdje

1 stabljika
brokoli
1 glava
karfiol
5 g
biber crni
15 grančice
peršin
4 
jaja
30 g
MAGGI ideja za piletinu sa 4 vrste sira
40 ml
vrhnje za kuhanje
5 g
MAGGI magija okusa
100 ml
mlijeko

Savjeti & Trikovi

Naši najbolji savjeti i trikovi za prilagođene veličine porcija.

Izvezite sastojke

Odaberite s popisa sastojaka

Kopirajte
sastojci su sada na vašem međuspremniku
.

Hranjive vrijednosti proizvoda

Energija
123.34
Ugljikohidrati
8.63
Masti
6.36
Bjelančevine
9.02
Podaci po obroku
Idemo kuhati

Uputstvo

29 Minuta
Priprema brokolija i karfiola
3 Min
Oprati brokoli, a potom odvojiti cvjetove i staviti ih u ključalu vodu da se kuhaju 3 minute. Kuhani brokoli izrendati sa malo vode i napraviti da bude rjeđi pire.
Priprema karfiola
3 Min
Oprati karfiol i odvojiti cvjetove, pa ih staviti u ključalu vodu da se kuhaju 3 minute, a potom ocijediti.
Smjesa 4 sira
3 Min
Sadržaj kesice MAGGI ideja za Piletinu 4 sira rastvoriti u pavlaci za kuhanje i mlijeku. Potom u smjesu dodati jaja, pire od brokolija i sitno nasjeckan peršun. Sve promiješati i začiniti biberom, soli i MAGGI magijom okusa.
Pećnica
20 Min
U podmazan pleh staviti skuhani karfiol i preliti smjesom. Peći u prethodno zagrijanoj rerni na 180°C, 20 minuta.
Zapečeni karfiol sa 4 vrste sira

Priprema brokolija i karfiola 4

Priprema brokolija i karfiola Priprema brokolija i karfiola
: brokoli, karfiol

Oprati brokoli, a potom odvojiti cvjetove i staviti ih u ključalu vodu da se kuhaju 3 minute. Kuhani brokoli izrendati sa malo vode i napraviti da bude rjeđi pire.

Zapečeni karfiol sa 4 vrste sira

Priprema karfiola 4

Priprema karfiola
: karfiol

Oprati karfiol i odvojiti cvjetove, pa ih staviti u ključalu vodu da se kuhaju 3 minute, a potom ocijediti.

Zapečeni karfiol sa 4 vrste sira

Smjesa 4 sira 4

Smjesa 4 sira
: biber crni, peršin, MAGGI ideja za piletinu sa 4 vrste sira

Sadržaj kesice MAGGI ideja za Piletinu 4 sira rastvoriti u pavlaci za kuhanje i mlijeku. Potom u smjesu dodati jaja, pire od brokolija i sitno nasjeckan peršun. Sve promiješati i začiniti biberom, soli i MAGGI magijom okusa.

Zapečeni karfiol sa 4 vrste sira

Pećnica 4

Pećnica

U podmazan pleh staviti skuhani karfiol i preliti smjesom. Peći u prethodno zagrijanoj rerni na 180°C, 20 minuta.

Recept kao PDF
Preuzmite
Podijelite sa prijateljima

Aktiviraj video

Kliknuli ste na link treće strane i napustiti ćete web stranicu. Nemamo kontrolu nad platformama treće strane i ne podržavamo niti prihvaćamo odgovornosti za njih, uključujući njihov sadržaj, točnost ili funkciju. U interakciju sa ovim povezanim platformama se stupa na vlastitu odgovornost. Ne prihvaćamo odgovornost niti obvezu za takve

Hvala vam na ocjeni!
Radujemo se vašoj recenziji

Već ste ocijenili ovaj recept / proizvod.

Kliknite na broj zvjezdica koju ocjenu želite dati: što je broj veći ocjena je bolja

Pošaljite
Asset 10

Komentari 0

0/4000
Molimo unesite ispravno korisničko ime. Mora sadržavati od 3 do 15 znakova. Dopušteni su znakov
Korisničko ime