Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Zapečena tjestenina

0
43Min
Srednji
Ogladnit ćete na prvi pogled! Predstavljamo vam recept za MAGGI zapečenu tjesteninu!

Sastojci

-
6 porcije
+

Ovo jelo je optimizirano za 6 porcije. Količina i vrijeme pripreme mogu se promijeniti. Ovde možete pronaći više informacija o prilagođenim veličinama porcija: Ovdje

600  g
piletina
3 
mladi luk
2  g
biber crni
2  g
origano
3  g
MAGGI magija okusa
5  grančice
peršin
1  kocka
MAGGI pileća supa u kocki
2  šalice
kiselo vrhnje sa malo masti
200  g
tjestenina
150  g
rajčice
20  g
gauda sir

Savjeti & Trikovi

Naši najbolji savjeti i trikovi za prilagođene veličine porcija.

Izvezite sastojke

Odaberite s popisa sastojaka

Kopirajte
sastojci su sada na vašem međuspremniku
.

Hranjive vrijednosti proizvoda

Energija
416.42
Ugljikohidrati
38.72
Masti
16.62
Bjelančevine
26.62
Podaci po obroku
Idemo kuhati

Uputstvo

43 Minuta
Priprema piletine i supe
10 Min
Isjecite piletinu i luk pa ih propržite zajedno na maslinovom ulju. U međuvremenu dodajte MAGGI kocku za supu u proključalu vodu.
Tjestenina
15 Min
Dodajte rastvorenu kocku i pavlaku u tavu sa mesom, skuhajte tjesteninu u odvojenoj šerpi, pa je dodajte u tavu da se zajedno ukrčka sa mesom, pa sve stavite u posebnu vatrostalnu posudu.
Začini i paradajz
3 Min
Isjecite paradajz i dodajte ga tjestenini, pa začinite origanom, MAGGI magijom okusa i narendajte gaudu preko.
Pečenje u rerni
15 Min
Stavite tjesteninu da se peče u rerni 15 minuta na 170 stepeni. Na kraju sve dekorišite peršunom i uživajte
Zapečena tjestenina

Priprema piletine i supe 4

Priprema piletine i supe Priprema piletine i supe Priprema piletine i supe
: piletina, mladi luk, MAGGI pileća supa u kocki

Isjecite piletinu i luk pa ih propržite zajedno na maslinovom ulju. U međuvremenu dodajte MAGGI kocku za supu u proključalu vodu.

Zapečena tjestenina

Tjestenina 4

Tjestenina Tjestenina Tjestenina Tjestenina
: piletina, MAGGI pileća supa u kocki, kiselo vrhnje sa malo masti, tjestenina

Dodajte rastvorenu kocku i pavlaku u tavu sa mesom, skuhajte tjesteninu u odvojenoj šerpi, pa je dodajte u tavu da se zajedno ukrčka sa mesom, pa sve stavite u posebnu vatrostalnu posudu.

Zapečena tjestenina

Začini i paradajz 4

Začini i paradajz Začini i paradajz
: origano, MAGGI magija okusa, rajčice, gauda sir

Isjecite paradajz i dodajte ga tjestenini, pa začinite origanom, MAGGI magijom okusa i narendajte gaudu preko.

Zapečena tjestenina

Pečenje u rerni 4

Pečenje u rerni Pečenje u rerni
: peršin, tjestenina

Stavite tjesteninu da se peče u rerni 15 minuta na 170 stepeni. Na kraju sve dekorišite peršunom i uživajte

Recept kao PDF
Preuzmite
Podijelite sa prijateljima

Aktiviraj video

Kliknuli ste na link treće strane i napustiti ćete web stranicu. Nemamo kontrolu nad platformama treće strane i ne podržavamo niti prihvaćamo odgovornosti za njih, uključujući njihov sadržaj, točnost ili funkciju. U interakciju sa ovim povezanim platformama se stupa na vlastitu odgovornost. Ne prihvaćamo odgovornost niti obvezu za takve

Hvala vam na ocjeni!
Radujemo se vašoj recenziji

Već ste ocijenili ovaj recept / proizvod.

Kliknite na broj zvjezdica koju ocjenu želite dati: što je broj veći ocjena je bolja

Pošaljite
Asset 10

Komentari 0

0/4000
Molimo unesite ispravno korisničko ime. Mora sadržavati od 3 do 15 znakova. Dopušteni su znakov
Korisničko ime