Sunčani novembarski dan i topao tanjir tradicionalnog gulaša: to je recept za savršenu nedjelju!
Sastojci
10
porcije
Ovo jelo je optimizirano za 10 porcije. Količina i vrijeme pripreme mogu se promijeniti. Ovde možete pronaći više informacija o prilagođenim veličinama porcija:
Isjeckajte crni i bijeli luk, propržite ih na ulju, pa dodajte prethodno isječeno meso.
korak2
15 Min
Promiješajte, poklopite pa ostavite da se krčka na tihoj vatri narednih desetak minuta. Nakon toga nalijte oko 100 ml tople vode, pa ponovo poklopite. Povremeno provjeravajte da li je voda isparila, pa po potrebi dodajte još.
korak3
60 Min
Nakon 60 minuta, dodajte MAGGI magiju okusa, začinsku papriku, biber i lovorov list.
korak4
60 Min
Umutite MAGGI ideju za tradicionalnih gulaš u 400 ml vode i dodajte u lonac. Nakon sat vremena gulaš je gotov!
korak1
4
:
luk, češnjak, govedina
Isjeckajte crni i bijeli luk, propržite ih na ulju, pa dodajte prethodno isječeno meso.
korak2
4
Promiješajte, poklopite pa ostavite da se krčka na tihoj vatri narednih desetak minuta. Nakon toga nalijte oko 100 ml tople vode, pa ponovo poklopite. Povremeno provjeravajte da li je voda isparila, pa po potrebi dodajte još.
Nakon 60 minuta, dodajte MAGGI magiju okusa, začinsku papriku, biber i lovorov list.
korak4
4
:
MAGGI ideja za gulaš, voda
Umutite MAGGI ideju za tradicionalnih gulaš u 400 ml vode i dodajte u lonac. Nakon sat vremena gulaš je gotov!
Recept kao PDF
Podijelite sa prijateljima
Aktiviraj video
Kliknuli ste na link treće strane i napustiti ćete web stranicu. Nemamo kontrolu nad platformama treće strane i ne podržavamo niti prihvaćamo odgovornosti za njih, uključujući njihov sadržaj, točnost ili funkciju. U interakciju sa ovim povezanim platformama se stupa na vlastitu odgovornost. Ne prihvaćamo odgovornost niti obvezu za takve