Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Pretraga Pretraga
  • Recepti Recepti
  • Časopis Časopis
  • Proizvodi Proizvodi
  • Kampanja Kampanja
  • Maggi MAGGI
  • Prijava Prijava
  • Istorija
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
Maggi
Maggi
  • Pretraga Pretraga
  • Recepti Recepti
  • Časopis Časopis
  • Proizvodi Proizvodi
  • Kampanja Kampanja
  • Maggi MAGGI
  • Prijava Prijava
  • Istorija
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
Španska Paelja

Španska Paelja

(0)
30 Min
Lako

Sastojci

5 porcije

Ovo jelo je optimizirano za 5 porcije. Količina i vrijeme pripreme mogu se promijeniti. Ovde možete pronaći više informacija o prilagođenim veličinama porcija:

ingredient_quantity
recipe ingredient
350  g
riža dugog zrna
200  g
škampi
200  g
dagnje
150  g
lignje
100  g
salata od tune
1 
paprika
0.1  g
biber crni
250  g
sok od rajčice
2 
luk
150  g
grašak
2  tsp
maslinovo ulje
0.35  g
šafran
1 
limunov sok
2  g
MAGGI magija okusa
Kopirajte

Savjeti & Trikovi

Naši najbolji savjeti i trikovi za prilagođene veličine porcija.

Izvezite sastojke

Odaberite s popisa sastojaka

Kopirajte
.

Hranjive vrijednosti proizvoda

Ugljikohidrati
64.2 g
Energija
442.1 kcal
Masti
7.1 g
Bjelančevine
29.8 g
Podaci po obroku

Uputstvo

30 Minuta
  • korak1

    5 Min
    U tavi (nekoj većoj da bi svi sastojci stali) propržite crni luk, dodajte sjeckanu papriku i grašak. Sve kratko pržite.
  • korak2

    5 Min
    Dodajte gnječeni bijeli luk i paradajz. Nastavite sa prženjem uz miješanje sastojaka. Dodajte lignje i tunjevinu i kratko propržite.
  • korak3

    15 Min
    Dodajte rižu i sve zajedno kratko pržite da riža primi ukuse a onda nalijte vodom (ili ribljim temeljcem ako imate). Vode treba da bude 2 puta više nego ostalih sastojaka. Kuhajte nekih 15-tak minuta uz stalno miješanje.
  • korak4

    5 Min
    Pred sam kraj dodajte dagnje i gambore, krčakajte par minuta i skinite sa vatre. Čim skinete sa vatre u paelju iscijedite sok od 1 limuna. Prijatno!
Španska Paelja

korak1 4

korak1 korak1
: ljuta papričica, luk

U tavi (nekoj većoj da bi svi sastojci stali) propržite crni luk, dodajte sjeckanu papriku i grašak. Sve kratko pržite.

Španska Paelja

korak2 4

korak2 korak2
: sok od rajčice, lignje, salata od tune, luk

Dodajte gnječeni bijeli luk i paradajz. Nastavite sa prženjem uz miješanje sastojaka. Dodajte lignje i tunjevinu i kratko propržite.

Španska Paelja

korak3 4

korak3 korak3
: riža

Dodajte rižu i sve zajedno kratko pržite da riža primi ukuse a onda nalijte vodom (ili ribljim temeljcem ako imate). Vode treba da bude 2 puta više nego ostalih sastojaka. Kuhajte nekih 15-tak minuta uz stalno miješanje.

Španska Paelja

korak4 4

korak4 korak4
: šafran, malinovo ulje, limunov sok

Pred sam kraj dodajte dagnje i gambore, krčakajte par minuta i skinite sa vatre. Čim skinete sa vatre u paelju iscijedite sok od 1 limuna. Prijatno!

Recept kao PDF

Napišite svoje mišljenje

Vaša recenzija
Would you recommend this item?
Slike
Dodali ste 0 od 6 dozvoljenih medijskih stavki.
2 + 9 =
Molimo ispunite captcha polje

Otkrijte više

  • 4. srpnja
  • 5. svibnja
  • Couve
  • Dan za igru
  • Desert
  • Dječja zabava
  • Doručak
  • Drugo jelo
  • Filmska večer
  • Glavno jelo
  • Izvor proteina
  • Jesen
  • Juha
  • Ljeto
  • Mardi Gras
  • meksička
  • Noć vještica
  • Nogometna utakmica
  • Nove godine
  • Obiteljski obroci
  • Pića
  • Piće
  • Poslijepodne
  • Predjela
  • Predjelo
  • Prilog
  • proljeće
  • Proslava
  • Rođendan
  • Romantična večer
  • Roštilj
  • Ručak
  • Salata
  • Set obroka
  • Starter
  • Sveti Patrick
  • Tapas
  • Thanksgiving
  • Uskrs
  • Užina
  • Užina
  • Valentinovo
  • Večera
  • Večera
  • Visoki udio proteina
  • Zima
  • Facebook
  • Youtube
  • Kontakt
  • Registracija
  • Obavijesti o privatnosti
  • Uvjeti korištenja
  • Kolačići