Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Špageti Milanese i domaće ćufte

0
32Min
Srednji
Buongiorno! Italija nikad nije bila bliža sa našim špagetima Milanese i domaćim ćuftama! :)

Sastojci

-
3 porcije
+

Ovo jelo je optimizirano za 3 porcije. Količina i vrijeme pripreme mogu se promijeniti. Ovde možete pronaći više informacija o prilagođenim veličinama porcija: Ovdje

300  g
mljeveno meso
1 
jaje
50  g
Feta sir
30  g
MAGGI Ideja za špagete bolonjeze
1 
luk
1  šalica
brašna
1  kg
mrkva

Savjeti & Trikovi

Naši najbolji savjeti i trikovi za prilagođene veličine porcija.

Izvezite sastojke

Odaberite s popisa sastojaka

Kopirajte
sastojci su sada na vašem međuspremniku
.

Hranjive vrijednosti proizvoda

Masti
9.91
Bjelančevine
34.27
Energija
462.95
Ugljikohidrati
57.38
Podaci po obroku
Idemo kuhati

Uputstvo

32 Minuta
Priprema smjese
10 Min
Sjedinite sve sastojke za ćufte i ostavite 30 minuta u hladnjaku. Kad se smjesa ohladila, oblikujte je u kuglice i pržite ih u ulju. Pržene ćufte stavite na papirne ubruse kako biste uklonili suvišnu masnoću
Prženje
10 Min
Na malo ulja propržite nasjeckani luk. Dodajte brašno i sve zajedno pržite.
Priprema umaka
2 Min
Razmutite Maggi Ideju za bolonjeze u 300 ml vode, a zatim dolijte u prženi luk. Kad umak počne ključati, stavite ćufte u umak i sve kratko kuhajte, neprestano miješajući
Posluživanje
10 Min
Skuhajte špagete i prelijte pripremljeni umak preko njih, a po želji možete dodati i parmezan, svježi bosiljak ili cherry rajčice.
Špageti Milanese i domaće ćufte

Priprema smjese 4

Priprema smjese Priprema smjese
: mljeveno meso, luk, mrkva

Sjedinite sve sastojke za ćufte i ostavite 30 minuta u hladnjaku. Kad se smjesa ohladila, oblikujte je u kuglice i pržite ih u ulju. Pržene ćufte stavite na papirne ubruse kako biste uklonili suvišnu masnoću

Špageti Milanese i domaće ćufte

Prženje 4

Prženje
: luk, brašna

Na malo ulja propržite nasjeckani luk. Dodajte brašno i sve zajedno pržite.

Špageti Milanese i domaće ćufte

Priprema umaka 4

Priprema umaka
: MAGGI Ideja za špagete bolonjeze

Razmutite Maggi Ideju za bolonjeze u 300 ml vode, a zatim dolijte u prženi luk. Kad umak počne ključati, stavite ćufte u umak i sve kratko kuhajte, neprestano miješajući

Špageti Milanese i domaće ćufte

Posluživanje 4

Posluživanje

Skuhajte špagete i prelijte pripremljeni umak preko njih, a po želji možete dodati i parmezan, svježi bosiljak ili cherry rajčice.

Recept kao PDF
Preuzmite
Podijelite sa prijateljima

Aktiviraj video

Kliknuli ste na link treće strane i napustiti ćete web stranicu. Nemamo kontrolu nad platformama treće strane i ne podržavamo niti prihvaćamo odgovornosti za njih, uključujući njihov sadržaj, točnost ili funkciju. U interakciju sa ovim povezanim platformama se stupa na vlastitu odgovornost. Ne prihvaćamo odgovornost niti obvezu za takve

Hvala vam na ocjeni!
Radujemo se vašoj recenziji

Već ste ocijenili ovaj recept / proizvod.

Kliknite na broj zvjezdica koju ocjenu želite dati: što je broj veći ocjena je bolja

Pošaljite
Asset 10

Komentari 0

0/4000
Molimo unesite ispravno korisničko ime. Mora sadržavati od 3 do 15 znakova. Dopušteni su znakov
Korisničko ime