Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Pretraga Pretraga
  • Recepti Recepti
  • Časopis Časopis
  • Proizvodi Proizvodi
  • Kampanja Kampanja
  • Maggi MAGGI
  • Prijava Prijava
  • Istorija
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
Maggi
Maggi
  • Pretraga Pretraga
  • Recepti Recepti
  • Časopis Časopis
  • Proizvodi Proizvodi
  • Kampanja Kampanja
  • Maggi MAGGI
  • Prijava Prijava
  • Istorija
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
Špageti Milanese i domaće ćufte

Špageti Milanese i domaće ćufte

(0)
32 Min
Srednji

Sastojci

3 porcije

Ovo jelo je optimizirano za 3 porcije. Količina i vrijeme pripreme mogu se promijeniti. Ovde možete pronaći više informacija o prilagođenim veličinama porcija:

ingredient_quantity
recipe ingredient
300  g
mljeveno meso
1 
jaje
50  g
Feta sir
30  g
MAGGI Ideja za špagete bolonjeze
1 
luk
1  šalica
brašna
1  kg
mrkva
Kopirajte

Savjeti & Trikovi

Naši najbolji savjeti i trikovi za prilagođene veličine porcija.

Izvezite sastojke

Odaberite s popisa sastojaka

Kopirajte
.

Hranjive vrijednosti proizvoda

Ugljikohidrati
57.4 g
Energija
462.9 kcal
Masti
9.9 g
Bjelančevine
34.3 g
Podaci po obroku

Uputstvo

32 Minuta
  • Priprema smjese

    10 Min
    Sjedinite sve sastojke za ćufte i ostavite 30 minuta u hladnjaku. Kad se smjesa ohladila, oblikujte je u kuglice i pržite ih u ulju. Pržene ćufte stavite na papirne ubruse kako biste uklonili suvišnu masnoću
  • Prženje

    10 Min
    Na malo ulja propržite nasjeckani luk. Dodajte brašno i sve zajedno pržite.
  • Priprema umaka

    2 Min
    Razmutite Maggi Ideju za bolonjeze u 300 ml vode, a zatim dolijte u prženi luk. Kad umak počne ključati, stavite ćufte u umak i sve kratko kuhajte, neprestano miješajući
  • Posluživanje

    10 Min
    Skuhajte špagete i prelijte pripremljeni umak preko njih, a po želji možete dodati i parmezan, svježi bosiljak ili cherry rajčice.
Špageti Milanese i domaće ćufte

Priprema smjese 4

Priprema smjese Priprema smjese
: luk, mljeveno govedje meso, mrkva

Sjedinite sve sastojke za ćufte i ostavite 30 minuta u hladnjaku. Kad se smjesa ohladila, oblikujte je u kuglice i pržite ih u ulju. Pržene ćufte stavite na papirne ubruse kako biste uklonili suvišnu masnoću

Špageti Milanese i domaće ćufte

Prženje 4

Prženje
: luk, brašno

Na malo ulja propržite nasjeckani luk. Dodajte brašno i sve zajedno pržite.

Špageti Milanese i domaće ćufte

Priprema umaka 4

Priprema umaka
: MAGGI Ideja za špagete bolonjeze

Razmutite Maggi Ideju za bolonjeze u 300 ml vode, a zatim dolijte u prženi luk. Kad umak počne ključati, stavite ćufte u umak i sve kratko kuhajte, neprestano miješajući

Špageti Milanese i domaće ćufte

Posluživanje 4

Posluživanje

Skuhajte špagete i prelijte pripremljeni umak preko njih, a po želji možete dodati i parmezan, svježi bosiljak ili cherry rajčice.

Recept kao PDF

Napišite svoje mišljenje

Vaša recenzija
Would you recommend this item?
Slike
Dodali ste 0 od 6 dozvoljenih medijskih stavki.
12 + 0 =
Molimo ispunite captcha polje

Otkrijte više

  • američka
  • balkanska
  • Couve
  • Drugo jelo
  • Filmska večer
  • Izvor proteina
  • ležeran
  • Nizak udio šećera
  • Obiteljski obroci
  • Porcija povrća/voća
  • Poslijepodne
  • Prijatelji
  • Romantična večer
  • Ručak
  • talijanska
  • Užina
  • Večera
  • Visoki udio proteina

Još zanimljivih recepata

Show more recipes

  • Špageti sa domaćim pesto umakom

    Špageti sa domaćim pesto umakom

    20 Min Srednji

Show more recipes

  • Facebook
  • Youtube
  • Kontakt
  • Registracija
  • Obavijesti o privatnosti
  • Uvjeti korištenja
  • Kolačići