Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sočna teletina sa senfom i gljivama

0
23Min
Srednji
Nedjeljni ručak je gozba okusa za cijelu obitelj! Probajte našu sočnu teletinu sa senfom i gljivama i javite nam svoje dojmove!

Sastojci

-
2 porcije
+

Ovo jelo je optimizirano za 2 porcije. Količina i vrijeme pripreme mogu se promijeniti. Ovde možete pronaći više informacija o prilagođenim veličinama porcija: Ovdje

500 g
teletina
600 mg
pileća juha u kocki
200 g
bijeli šampinjoni
100 mg
bijelo vino
4 tsp
senf
2 tbsp
sezam
2 tbsp
kiselo vrhnje
1 tsp
šećer
0.5 tsp
češnjak u prahu
1 grančica
peršin
1 tsp
MAGGI magija okusa

Savjeti & Trikovi

Naši najbolji savjeti i trikovi za prilagođene veličine porcija.

Izvezite sastojke

Odaberite s popisa sastojaka

Kopirajte
sastojci su sada na vašem međuspremniku
.

Hranjive vrijednosti proizvoda

Energija
386.87
Ugljikohidrati
9.16
Masti
13.74
Bjelančevine
56.21
Podaci po obroku
Idemo kuhati

Uputstvo

23 Minuta
Šnicle
5 Min
Istucite šnicle, začinite ih MAGGI Magijom okusa, a zatim ih pržite sa obje strane u ulju.
Umak
10 Min
Kad su gotove, izvadite šnicle iz posude i stavite ih na toplo. U ostatak ulja dodajte senf, žličicu češnjaka u prahu, temeljac, vino, žličicu šećera, origano i sezam i ostavite da kuha.
Meso i gljive
5 Min
Vratite meso u tavu, dodajte šampinjone i sve zajedno dinstajte idućih 5 minuta.
Vrhnje
2 Min
Pred kraj dinstanja dodajte vrhnje, prethodno razmućen gustin i kuhajte dok se umak ne zgusne.
Posluživanje
1 Min
Odaberite prilog po vašem izboru, a mi vam preporučujemo pečeni mladi krumpir i sočne cherry rajčice.
Sočna teletina sa senfom i gljivama

Šnicle 5

Šnicle
: teletina, MAGGI magija okusa

Istucite šnicle, začinite ih MAGGI Magijom okusa, a zatim ih pržite sa obje strane u ulju.

Sočna teletina sa senfom i gljivama

Umak 5

Umak Umak
: teletina, bijelo vino, senf, sezam, kiselo vrhnje, šećer, češnjak u prahu, peršin

Kad su gotove, izvadite šnicle iz posude i stavite ih na toplo. U ostatak ulja dodajte senf, žličicu češnjaka u prahu, temeljac, vino, žličicu šećera, origano i sezam i ostavite da kuha.

Sočna teletina sa senfom i gljivama

Meso i gljive 5

Meso i gljive
: teletina, bijeli šampinjoni

Vratite meso u tavu, dodajte šampinjone i sve zajedno dinstajte idućih 5 minuta.

Sočna teletina sa senfom i gljivama

Vrhnje 5

Vrhnje Vrhnje
: kiselo vrhnje

Pred kraj dinstanja dodajte vrhnje, prethodno razmućen gustin i kuhajte dok se umak ne zgusne.

Sočna teletina sa senfom i gljivama

Posluživanje 5

Posluživanje

Odaberite prilog po vašem izboru, a mi vam preporučujemo pečeni mladi krumpir i sočne cherry rajčice.

Recept kao PDF
Preuzmite
Podijelite sa prijateljima

Aktiviraj video

Kliknuli ste na link treće strane i napustiti ćete web stranicu. Nemamo kontrolu nad platformama treće strane i ne podržavamo niti prihvaćamo odgovornosti za njih, uključujući njihov sadržaj, točnost ili funkciju. U interakciju sa ovim povezanim platformama se stupa na vlastitu odgovornost. Ne prihvaćamo odgovornost niti obvezu za takve

Hvala vam na ocjeni!
Radujemo se vašoj recenziji

Već ste ocijenili ovaj recept / proizvod.

Kliknite na broj zvjezdica koju ocjenu želite dati: što je broj veći ocjena je bolja

Pošaljite
Asset 10

Komentari 0

0/4000
Molimo unesite ispravno korisničko ime. Mora sadržavati od 3 do 15 znakova. Dopušteni su znakov
Korisničko ime