Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Salata sa oslićem

0
27Min
Srednji
Zbog svojih hranljivih vrijednosti, riba bi trebala biti sastavni dio našeg jelovnika najmanje dva puta tjedno. Predstavljamo vam ljetni recept za salatu sa oslićem koji će vas osvježiti ove sedmice.

Sastojci

-
4 porcije
+

Ovo jelo je optimizirano za 4 porcije. Količina i vrijeme pripreme mogu se promijeniti. Ovde možete pronaći više informacija o prilagođenim veličinama porcija: Ovdje

600  g
oslić
2 
limun
1 
luk
2 
zelena ili žuta paprika
150  g
masline
5  grančice
peršin
0.33 
češnjak
100  ml
maslinovo ulje
1  tsp
senf
5  g
MAGGI magija okusa
300  g
tjestenina

Savjeti & Trikovi

Naši najbolji savjeti i trikovi za prilagođene veličine porcija.

Izvezite sastojke

Odaberite s popisa sastojaka

Kopirajte
sastojci su sada na vašem međuspremniku
.

Hranjive vrijednosti proizvoda

Energija
677.69
Ugljikohidrati
57.12
Bjelančevine
38.42
Masti
34.97
Podaci po obroku
Idemo kuhati

Uputstvo

27 Minuta
Priprema ribe
10 Min
Filete oslića pospite limunovim sokom i kuhajte u slanoj vodi oko 10 minuta. Pazite da se meso ne raspadne. Kad se riba skuha, narežite je na manje komade
Tjestenina
10 Min
Skuhati tjesteninu.
Priprema povrća
5 Min
Nasjeckati ostatak svježeg povrća, masline i sušenu rajčicu.
Miješanje
2 Min
U maloj posudi pomiješajte maslinovo ulje, češnjak, peršin i sok jednog limuna, pa dodajte senf i sol. Sve sjedinite u jednu smjesu i vodite računa da se meso ne raspadne prilikom miješanja.
Salata sa oslićem

Priprema ribe 4

Priprema ribe
: oslić, limun

Filete oslića pospite limunovim sokom i kuhajte u slanoj vodi oko 10 minuta. Pazite da se meso ne raspadne. Kad se riba skuha, narežite je na manje komade

Salata sa oslićem

Tjestenina 4

Tjestenina
: tjestenina

Skuhati tjesteninu.

Salata sa oslićem

Priprema povrća 4

Priprema povrća Priprema povrća
: luk, zelena ili žuta paprika, masline, peršin, češnjak

Nasjeckati ostatak svježeg povrća, masline i sušenu rajčicu.

Salata sa oslićem

Miješanje 4

Miješanje Miješanje
: limun, luk, masline, češnjak, senf, MAGGI magija okusa

U maloj posudi pomiješajte maslinovo ulje, češnjak, peršin i sok jednog limuna, pa dodajte senf i sol. Sve sjedinite u jednu smjesu i vodite računa da se meso ne raspadne prilikom miješanja.

Recept kao PDF
Preuzmite
Podijelite sa prijateljima

Aktiviraj video

Kliknuli ste na link treće strane i napustiti ćete web stranicu. Nemamo kontrolu nad platformama treće strane i ne podržavamo niti prihvaćamo odgovornosti za njih, uključujući njihov sadržaj, točnost ili funkciju. U interakciju sa ovim povezanim platformama se stupa na vlastitu odgovornost. Ne prihvaćamo odgovornost niti obvezu za takve

Hvala vam na ocjeni!
Radujemo se vašoj recenziji

Već ste ocijenili ovaj recept / proizvod.

Kliknite na broj zvjezdica koju ocjenu želite dati: što je broj veći ocjena je bolja

Pošaljite
Asset 10

Komentari 0

0/4000
Molimo unesite ispravno korisničko ime. Mora sadržavati od 3 do 15 znakova. Dopušteni su znakov
Korisničko ime