Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Pretraga
  • Recepti
  • Časopis
  • Proizvodi
  • Kampanja
  • MAGGI
  • Prijava
  • Istorija
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
Maggi
Maggi
  • Pretraga
  • Recepti
  • Časopis
  • Proizvodi
  • Kampanja
  • MAGGI
  • Prijava
  • Istorija
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
Piletina u sosu od gljiva

Piletina u sosu od gljiva

(0)
20Min
Srednji
Ovaj recept će vas oduševiti kako svojom jednostavnošću tako i krajnjim ukusnim rezultatom! Poslužite vašim najmilijima ovaj kremasti ručak i javite kakvi su utisci!

Sastojci

6 porcije

Ovo jelo je optimizirano za 6 porcije. Količina i vrijeme pripreme mogu se promijeniti. Ovde možete pronaći više informacija o prilagođenim veličinama porcija:

ingredient_quantity
recipe ingredient
1 
luk
30  g
češnjak
500  g
gljive
2  tbsp
kiselo vrhnje
3  tsp
senf
500  g
piletina
5  g
biber crni
5  g
origano
30  g
MAGGI ideja za piletinu sa 4 vrste sira
Kopirajte

Savjeti & Trikovi

Naši najbolji savjeti i trikovi za prilagođene veličine porcija.

Izvezite sastojke

Odaberite s popisa sastojaka

Kopirajte
.

Hranjive vrijednosti proizvoda

Energija
463.06
Ugljikohidrati
67.23
Masti
15.13
Bjelančevine
24.65
Podaci po obroku

Uputstvo

20 Minuta
  • korak1

    5 Min
    U jednoj tavi ispržite crni i bijeli luk, dodajte šampinjone pa ostavite sve da se dinsta i ukrčka.
  • korak2

    10 Min
    Dodajte senf i kisele pavlake. MAGGI ideju za piletinu sa 4 vrste sira razmutite u vrhnju za kuhanje, pa sve zajedno umiješajte sa šampinjonima i ostavite da se krčka.
  • korak3

    5 Min
    U drugoj tavi ispržite piletinu na maslinovom ulju i kasnije je prelijte sosom koji ste već pripremili.
Piletina u sosu od gljiva

korak1 3

korak1
: luk, češnjak, gljive

U jednoj tavi ispržite crni i bijeli luk, dodajte šampinjone pa ostavite sve da se dinsta i ukrčka.

Piletina u sosu od gljiva

korak2 3

korak2
: gljive, kiselo vrhnje, senf, MAGGI ideja za piletinu sa 4 vrste sira

Dodajte senf i kisele pavlake. MAGGI ideju za piletinu sa 4 vrste sira razmutite u vrhnju za kuhanje, pa sve zajedno umiješajte sa šampinjonima i ostavite da se krčka.

Piletina u sosu od gljiva

korak3 3

korak3
: piletina

U drugoj tavi ispržite piletinu na maslinovom ulju i kasnije je prelijte sosom koji ste već pripremili.

Recept kao PDF

Podijelite sa prijateljima

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Aktiviraj video

Kliknuli ste na link treće strane i napustiti ćete web stranicu. Nemamo kontrolu nad platformama treće strane i ne podržavamo niti prihvaćamo odgovornosti za njih, uključujući njihov sadržaj, točnost ili funkciju. U interakciju sa ovim povezanim platformama se stupa na vlastitu odgovornost. Ne prihvaćamo odgovornost niti obvezu za takve

Napišite svoje mišljenje

Vaša recenzija
Would you recommend this item?
Slike
Dodali ste 0 od 6 dozvoljenih medijskih stavki.
3 + 4 =
Molimo ispunite captcha polje

Otkrijte više

  • 4. srpnja
  • 5. svibnja
  • Couve
  • Drugo jelo
  • fuzija
  • Glavno jelo
  • Jesen
  • ležeran
  • Ljeto
  • Obitelj
  • Obiteljski obroci
  • Poslijepodne
  • Prijatelji
  • proljeće
  • Proslava
  • Rođendan
  • Romantična večer
  • Ručak
  • Set obroka
  • sportski
  • Uskrs
  • Užina
  • Užina
  • Večera
  • Večera

Još zanimljivih recepata

Show more recipes

  • Zapečena piletina sa šampinjonima

    Zapečena piletina sa šampinjonima

    45 Min Srednji
  • MAGGI grilovana piletina

    MAGGI grilovana piletina

    50 Min Srednji
  • Piletina sa ajvarom

    Piletina sa ajvarom

    45 Min Srednji
  • Zapečena tjestenina

    Zapečena tjestenina

    43 Min Srednji

Show more recipes

  • Facebook
  • Youtube
  • Kontakt
  • Obavijesti o privatnosti
  • Uvjeti korištenja
  • Kolačići