Ovaj recept će vas oduševiti kako svojom jednostavnošću tako i krajnjim ukusnim rezultatom! Poslužite vašim najmilijima ovaj kremasti ručak i javite kakvi su utisci!
Sastojci
6
porcije
Ovo jelo je optimizirano za 6 porcije. Količina i vrijeme pripreme mogu se promijeniti. Ovde možete pronaći više informacija o prilagođenim veličinama porcija:
U jednoj tavi ispržite crni i bijeli luk, dodajte šampinjone pa ostavite sve da se dinsta i ukrčka.
korak2
10 Min
Dodajte senf i kisele pavlake. MAGGI ideju za piletinu sa 4 vrste sira razmutite u vrhnju za kuhanje, pa sve zajedno umiješajte sa šampinjonima i ostavite da se krčka.
korak3
5 Min
U drugoj tavi ispržite piletinu na maslinovom ulju i kasnije je prelijte sosom koji ste već pripremili.
korak1
3
:
luk, češnjak, gljive
U jednoj tavi ispržite crni i bijeli luk, dodajte šampinjone pa ostavite sve da se dinsta i ukrčka.
korak2
3
:
gljive, kiselo vrhnje, senf, MAGGI ideja za piletinu sa 4 vrste sira
Dodajte senf i kisele pavlake. MAGGI ideju za piletinu sa 4 vrste sira razmutite u vrhnju za kuhanje, pa sve zajedno umiješajte sa šampinjonima i ostavite da se krčka.
korak3
3
:
piletina
U drugoj tavi ispržite piletinu na maslinovom ulju i kasnije je prelijte sosom koji ste već pripremili.
Recept kao PDF
Podijelite sa prijateljima
Aktiviraj video
Kliknuli ste na link treće strane i napustiti ćete web stranicu. Nemamo kontrolu nad platformama treće strane i ne podržavamo niti prihvaćamo odgovornosti za njih, uključujući njihov sadržaj, točnost ili funkciju. U interakciju sa ovim povezanim platformama se stupa na vlastitu odgovornost. Ne prihvaćamo odgovornost niti obvezu za takve