Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Pretraga Pretraga
  • Recepti Recepti
  • Časopis Časopis
  • Proizvodi Proizvodi
  • Kampanja Kampanja
  • Maggi MAGGI
  • Prijava Prijava
  • Istorija
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
Maggi
Maggi
  • Pretraga Pretraga
  • Recepti Recepti
  • Časopis Časopis
  • Proizvodi Proizvodi
  • Kampanja Kampanja
  • Maggi MAGGI
  • Prijava Prijava
  • Istorija
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
Piletina u sosu od gljiva

Piletina u sosu od gljiva

(0)
20 Min
Srednji

Sastojci

6 porcije

Ovo jelo je optimizirano za 6 porcije. Količina i vrijeme pripreme mogu se promijeniti. Ovde možete pronaći više informacija o prilagođenim veličinama porcija:

ingredient_quantity
recipe ingredient
1 
luk
30  g
češnjak
500  g
gljive
2  tbsp
kiselo vrhnje
3  tsp
senf
500  g
piletina
5  g
biber crni
5  g
origano
30  g
MAGGI ideja za piletinu sa 4 vrste sira
Kopirajte

Savjeti & Trikovi

Naši najbolji savjeti i trikovi za prilagođene veličine porcija.

Izvezite sastojke

Odaberite s popisa sastojaka

Kopirajte
.

Hranjive vrijednosti proizvoda

Ugljikohidrati
67.2 g
Energija
463.1 kcal
Masti
15.1 g
Bjelančevine
24.7 g
Podaci po obroku

Uputstvo

20 Minuta
  • korak1

    5 Min
    U jednoj tavi ispržite crni i bijeli luk, dodajte šampinjone pa ostavite sve da se dinsta i ukrčka.
  • korak2

    10 Min
    Dodajte senf i kisele pavlake. MAGGI ideju za piletinu sa 4 vrste sira razmutite u vrhnju za kuhanje, pa sve zajedno umiješajte sa šampinjonima i ostavite da se krčka.
  • korak3

    5 Min
    U drugoj tavi ispržite piletinu na maslinovom ulju i kasnije je prelijte sosom koji ste već pripremili.
Piletina u sosu od gljiva

korak1 3

korak1
: češnjak, luk, gljive

U jednoj tavi ispržite crni i bijeli luk, dodajte šampinjone pa ostavite sve da se dinsta i ukrčka.

Piletina u sosu od gljiva

korak2 3

korak2
: kiselo vrhnje, MAGGI ideja za piletinu sa 4 vrste sira, senf, gljive

Dodajte senf i kisele pavlake. MAGGI ideju za piletinu sa 4 vrste sira razmutite u vrhnju za kuhanje, pa sve zajedno umiješajte sa šampinjonima i ostavite da se krčka.

Piletina u sosu od gljiva

korak3 3

korak3
: piletina

U drugoj tavi ispržite piletinu na maslinovom ulju i kasnije je prelijte sosom koji ste već pripremili.

Recept kao PDF

Napišite svoje mišljenje

Vaša recenzija
Would you recommend this item?
Slike
Dodali ste 0 od 6 dozvoljenih medijskih stavki.
3 + 12 =
Molimo ispunite captcha polje

Otkrijte više

  • 4. srpnja
  • 5. svibnja
  • Couve
  • Drugo jelo
  • fuzija
  • Glavno jelo
  • Izvor proteina
  • Izvor vlakana
  • Jesen
  • ležeran
  • Ljeto
  • Nizak udio šećera
  • Obiteljski obroci
  • Porcija povrća/voća
  • Porodično
  • Poslijepodne
  • Prijatelji
  • proljeće
  • Proslava
  • Rođendan
  • Romantična večer
  • Ručak
  • Set obroka
  • sportski
  • Uskrs
  • Užina
  • Užina
  • Večera
  • Večera
  • Visoki udio proteina

Još zanimljivih recepata

Show more recipes

  • MAGGI grilovana piletina

    MAGGI grilovana piletina

    50 Min Srednji
  • Piletina sa 4 vrste sira

    Piletina sa 4 vrste sira

    40 Min Lako
  • Piletina sa ajvarom

    Piletina sa ajvarom

    45 Min Srednji
  • Zapečena piletina sa šampinjonima

    Zapečena piletina sa šampinjonima

    45 Min Srednji

Show more recipes

  • Facebook
  • Youtube
  • Kontakt
  • Registracija
  • Obavijesti o privatnosti
  • Uvjeti korištenja
  • Kolačići