Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Pretraga
  • Recepti
  • Časopis
  • Proizvodi
  • Kampanja
  • MAGGI
  • Prijava
  • Istorija
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
Maggi
Maggi
  • Pretraga
  • Recepti
  • Časopis
  • Proizvodi
  • Kampanja
  • MAGGI
  • Prijava
  • Istorija
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
Piletina sa šampinjonima

Piletina sa šampinjonima

(0)
30Min
Lako
Kombinacija piletine i šampinjona je nešto gdje ne možete da pogriješite. Za manje od pola sata imat ćete fantastičan ručak.

Sastojci

4 porcije

Ovo jelo je optimizirano za 4 porcije. Količina i vrijeme pripreme mogu se promijeniti. Ovde možete pronaći više informacija o prilagođenim veličinama porcija:

ingredient_quantity
recipe ingredient
500  g
piletina
150  g
bijeli šampinjoni
10  g
maslac
30  g
MAGGI ideja za piletinu sa 4 vrste sira
Kopirajte

Savjeti & Trikovi

Naši najbolji savjeti i trikovi za prilagođene veličine porcija.

Izvezite sastojke

Odaberite s popisa sastojaka

Kopirajte
.

Hranjive vrijednosti proizvoda

Energija
253.61
Ugljikohidrati
9.8
Bjelančevine
24.67
Masti
25.41
Podaci po obroku

Uputstvo

30 Minuta
  • korak1

    10 Min
    500g pilećeg bijelog mesa isjeći na manje komade i u većoj tavi propržiti na 10g putera na jakoj vatri, uz povremeno miješanje.
  • korak2

    5 Min
    Dodati 150g isjeckanih šampinjona i nastaviti prženje naredne 3 minute uz povremeno miješanje.
  • korak3

    15 Min
    Sadržaj kesice rastvoriti u 400ml hladne vode i preliti preko mesa i šampinjona. Nastaviti prženje u polupokrivenoj tavi na laganoj vatri uz povremeno miješanje (oko 15 minuta).
Piletina sa šampinjonima

korak1 3

korak1 korak1 korak1
: piletina, maslac

500g pilećeg bijelog mesa isjeći na manje komade i u većoj tavi propržiti na 10g putera na jakoj vatri, uz povremeno miješanje.

Piletina sa šampinjonima

korak2 3

korak2 korak2 korak2 korak2
: bijeli šampinjoni

Dodati 150g isjeckanih šampinjona i nastaviti prženje naredne 3 minute uz povremeno miješanje.

Piletina sa šampinjonima

korak3 3

korak3 korak3
: MAGGI ideja za piletinu sa 4 vrste sira

Sadržaj kesice rastvoriti u 400ml hladne vode i preliti preko mesa i šampinjona. Nastaviti prženje u polupokrivenoj tavi na laganoj vatri uz povremeno miješanje (oko 15 minuta).

Recept kao PDF

Podijelite sa prijateljima

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Aktiviraj video

Kliknuli ste na link treće strane i napustiti ćete web stranicu. Nemamo kontrolu nad platformama treće strane i ne podržavamo niti prihvaćamo odgovornosti za njih, uključujući njihov sadržaj, točnost ili funkciju. U interakciju sa ovim povezanim platformama se stupa na vlastitu odgovornost. Ne prihvaćamo odgovornost niti obvezu za takve

Napišite svoje mišljenje

Vaša recenzija
Would you recommend this item?
Slike
Dodali ste 0 od 6 dozvoljenih medijskih stavki.
10 + 1 =
Molimo ispunite captcha polje

Otkrijte više

  • 4. srpnja
  • 5. svibnja
  • balkanska
  • Couve
  • Drugo jelo
  • Filmska večer
  • Glavno jelo
  • Jesen
  • ležeran
  • Ljeto
  • Nove godine
  • Obitelj
  • Obiteljski obroci
  • Pića
  • Poslijepodne
  • Predjela
  • Prijatelji
  • Prilog
  • proljeće
  • Proslava
  • Rođendan
  • Romantična večer
  • Roštilj
  • Ručak
  • Set obroka
  • Uskrs
  • Užina
  • Užina
  • Večera
  • Večera

Još zanimljivih recepata

Show more recipes

  • Salata sa piletinom i gljivama

    Salata sa piletinom i gljivama

    45 Min Lako
  • Piletina u sosu od špinata

    Piletina u sosu od špinata

    20 Min Lako
  • Pileći ražnjići

    Pileći ražnjići

    30 Min Lako
  • Gulaš od gljiva

    Gulaš od gljiva

    50 Min Srednji

Show more recipes

  • Facebook
  • Youtube
  • Kontakt
  • Obavijesti o privatnosti
  • Uvjeti korištenja
  • Kolačići