Kombinacija piletine i šampinjona je nešto gdje
ne možete da pogriješite. Za manje od pola sata
imat ćete fantastičan uskršnji ručak.
Sastojci
4
porcije
Ovo jelo je optimizirano za 4 porcije. Količina i vrijeme pripreme mogu se promijeniti. Ovde možete pronaći više informacija o prilagođenim veličinama porcija:
500g pilećeg bijelog mesa isjeći na manje komade i u većoj tavi propržiti na 10g putera na
jakoj vatri, uz povremeno miješanje.
korak2
5 Min
Dodati 150g isjeckanih šampinjona i nastaviti prženje naredne 3 minute uz povremeno miješanje.
korak3
15 Min
Sadržaj kesice rastvoriti u 400ml hladne vode i preliti preko mesa i šampinjona. Nastaviti prženje u polupokrivenoj tavi na laganoj vatri uz povremeno miješanje (oko 15 minuta).
korak1
3
:
piletina, maslac
500g pilećeg bijelog mesa isjeći na manje komade i u većoj tavi propržiti na 10g putera na
jakoj vatri, uz povremeno miješanje.
korak2
3
:
bijeli šampinjoni
Dodati 150g isjeckanih šampinjona i nastaviti prženje naredne 3 minute uz povremeno miješanje.
korak3
3
:
MAGGI ideja za piletinu sa 4 vrste sira
Sadržaj kesice rastvoriti u 400ml hladne vode i preliti preko mesa i šampinjona. Nastaviti prženje u polupokrivenoj tavi na laganoj vatri uz povremeno miješanje (oko 15 minuta).
Recept kao PDF
Podijelite sa prijateljima
Aktiviraj video
Kliknuli ste na link treće strane i napustiti ćete web stranicu. Nemamo kontrolu nad platformama treće strane i ne podržavamo niti prihvaćamo odgovornosti za njih, uključujući njihov sadržaj, točnost ili funkciju. U interakciju sa ovim povezanim platformama se stupa na vlastitu odgovornost. Ne prihvaćamo odgovornost niti obvezu za takve