Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Pileći ražnjići

0
30Min
Lako
Jednostavno i lako za pripremu u toplim ljetnim danima, sa ukusom koji će oduševiti sve ukućane.

Sastojci

-
4 porcije
+

Ovo jelo je optimizirano za 4 porcije. Količina i vrijeme pripreme mogu se promijeniti. Ovde možete pronaći više informacija o prilagođenim veličinama porcija: Ovdje

500 g
piletina
3 tsp
maslinovo ulje
2 g
korijander
2 g
biber crni
20 g
češnjak
15 ml
limunov sok
0.5 glava
zelena salata
4 
poriluk
200 g
rajčice

Savjeti & Trikovi

Naši najbolji savjeti i trikovi za prilagođene veličine porcija.

Izvezite sastojke

Odaberite s popisa sastojaka

Kopirajte
sastojci su sada na vašem međuspremniku
.

Hranjive vrijednosti proizvoda

Energija
313.23
Masti
26.23
Ugljikohidrati
23.68
Bjelančevine
25.43
Podaci po obroku
Idemo kuhati

Uputstvo

30 Minuta
korak1
5 Min
Pomiješajte pileće filete sa kašičicom maslinovog ulja, zatim pospite korijanderom, origanom, solju i biberom po ukusu. Isjeckajte i stavite na ražnjiće.
korak2
5 Min
Paradajz i isjeckani bijeli luk stavite u aluminijsku foliju. Dodajte kašičicu maslinovog ulja i prstohvat soli i bibera. Zamotajte i zatvorite.
korak3
15 Min
Stavite aluminijsku kesu i ražnjiće na roštilj. Povremeno protresite aluminijsku kesu i okrenite ražnjiće dok se piletina ne ispeče (oko 10ak minuta). Malo prije nego što ih skinete sa roštilja namažite piletinu kašičicom limunovog soka.
korak4
5 Min
U veliku zdjelu stavite isjeckanu zelenu salatu, mladi luk i 2 kašičice limunovog soka, i začinite sa biberom i solju po ukusu. Dodatno možete na roštilju zapeći par zemički, koje možete namazati jogurtom, a zatim napuniti piletinom, paradajzom i salatom.
Pileći ražnjići

korak1 4

korak1 korak1
: piletina, maslinovo ulje, korijander, biber crni

Pomiješajte pileće filete sa kašičicom maslinovog ulja, zatim pospite korijanderom, origanom, solju i biberom po ukusu. Isjeckajte i stavite na ražnjiće.

Pileći ražnjići

korak2 4

korak2 korak2 korak2
: češnjak, rajčice

Paradajz i isjeckani bijeli luk stavite u aluminijsku foliju. Dodajte kašičicu maslinovog ulja i prstohvat soli i bibera. Zamotajte i zatvorite.

Pileći ražnjići

korak3 4

korak3
: piletina, limunov sok

Stavite aluminijsku kesu i ražnjiće na roštilj. Povremeno protresite aluminijsku kesu i okrenite ražnjiće dok se piletina ne ispeče (oko 10ak minuta). Malo prije nego što ih skinete sa roštilja namažite piletinu kašičicom limunovog soka.

Pileći ražnjići

korak4 4

korak4 korak4
: maslinovo ulje, limunov sok, zelena salata, poriluk

U veliku zdjelu stavite isjeckanu zelenu salatu, mladi luk i 2 kašičice limunovog soka, i začinite sa biberom i solju po ukusu. Dodatno možete na roštilju zapeći par zemički, koje možete namazati jogurtom, a zatim napuniti piletinom, paradajzom i salatom.

Recept kao PDF
Preuzmite
Podijelite sa prijateljima

Aktiviraj video

Kliknuli ste na link treće strane i napustiti ćete web stranicu. Nemamo kontrolu nad platformama treće strane i ne podržavamo niti prihvaćamo odgovornosti za njih, uključujući njihov sadržaj, točnost ili funkciju. U interakciju sa ovim povezanim platformama se stupa na vlastitu odgovornost. Ne prihvaćamo odgovornost niti obvezu za takve

Hvala vam na ocjeni!
Radujemo se vašoj recenziji

Već ste ocijenili ovaj recept / proizvod.

Kliknite na broj zvjezdica koju ocjenu želite dati: što je broj veći ocjena je bolja

Pošaljite
Asset 10

Komentari 0

0/4000
Molimo unesite ispravno korisničko ime. Mora sadržavati od 3 do 15 znakova. Dopušteni su znakov
Korisničko ime