Recepti za pileću juhu prenose se sa generacije na generaciju. Ponekad nas samo jedna žlica
juhe odvede u djetinjstvo - u kuhinju naše bake.
Evo jednog tradicionalnog recepta iz Maggi kuhinje.
Sastojci
4
porcije
Ovo jelo je optimizirano za 4 porcije. Količina i vrijeme pripreme mogu se promijeniti. Ovde možete pronaći više informacija o prilagođenim veličinama porcija:
Pileći file se kuha dok ne bude gotov. Iskida se na komade. U pileći temeljac se dodaje krumpir narezan na kockice, mrkva, celer, paprika narezana na kolute i cijela glavica luka.
MAGGI bistra kokošja juha
10 Min
Prelijte sa malo maslinovog ulja i dodajte maslac narezan na
kockice i MAGGI bistru kokošju juhu. Dodajte oko 1/2 litre vode. Ostavite na umjerenoj vatri i kad prokuha, dodajte biber i sol.
Kuhanje i posluživanje
5 Min
Kuhajte dok povrće ne bude gotovo. Pospite nasjeckanim peršinom.
Dobar tek.
Piletina i povrće
3
:
pileca prsa, krumpir, mrkva, celer, luk
Pileći file se kuha dok ne bude gotov. Iskida se na komade. U pileći temeljac se dodaje krumpir narezan na kockice, mrkva, celer, paprika narezana na kolute i cijela glavica luka.
Prelijte sa malo maslinovog ulja i dodajte maslac narezan na
kockice i MAGGI bistru kokošju juhu. Dodajte oko 1/2 litre vode. Ostavite na umjerenoj vatri i kad prokuha, dodajte biber i sol.
Kuhanje i posluživanje
3
:
peršin
Kuhajte dok povrće ne bude gotovo. Pospite nasjeckanim peršinom.
Dobar tek.
Recept kao PDF
Podijelite sa prijateljima
Aktiviraj video
Kliknuli ste na link treće strane i napustiti ćete web stranicu. Nemamo kontrolu nad platformama treće strane i ne podržavamo niti prihvaćamo odgovornosti za njih, uključujući njihov sadržaj, točnost ili funkciju. U interakciju sa ovim povezanim platformama se stupa na vlastitu odgovornost. Ne prihvaćamo odgovornost niti obvezu za takve