Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Pileća juha

0
Lako
Recepti za pileću juhu prenose se sa generacije na generaciju. Ponekad nas samo jedna žlica juhe odvede u djetinjstvo - u kuhinju naše bake. Evo jednog tradicionalnog recepta iz Maggi kuhinje.

Sastojci

-
4 porcije
+

Ovo jelo je optimizirano za 4 porcije. Količina i vrijeme pripreme mogu se promijeniti. Ovde možete pronaći više informacija o prilagođenim veličinama porcija: Ovdje

300 g
pileca prsa
2 
krumpir
2 
mrkva
1 stabljika
celer
1 
luk
1 g
biber crni
2 tsp
maslinovo ulje
70 g
maslac
30 g
MAGGI bistra pileća juha
1 grančica
peršin
2 g
so
1 
paprika

Savjeti & Trikovi

Naši najbolji savjeti i trikovi za prilagođene veličine porcija.

Izvezite sastojke

Odaberite s popisa sastojaka

Kopirajte
sastojci su sada na vašem međuspremniku
.

Hranjive vrijednosti proizvoda

Energija
270.57
Ugljikohidrati
7.28
Bjelančevine
14.73
Masti
20.31
Podaci po obroku
Idemo kuhati

Uputstvo

Piletina i povrće
15 Min
Pileći file se kuha dok ne bude gotov. Iskida se na komade. U pileći temeljac se dodaje krumpir narezan na kockice, mrkva, celer, paprika narezana na kolute i cijela glavica luka.
MAGGI bistra kokošja juha
10 Min
Prelijte sa malo maslinovog ulja i dodajte maslac narezan na kockice i MAGGI bistru kokošju juhu. Dodajte oko 1/2 litre vode. Ostavite na umjerenoj vatri i kad prokuha, dodajte biber i sol.
Kuhanje i posluživanje
5 Min
Kuhajte dok povrće ne bude gotovo. Pospite nasjeckanim peršinom. Dobar tek.
Pileća juha

Piletina i povrće 3

Piletina i povrće Piletina i povrće
: pileca prsa, krumpir, mrkva, celer, luk

Pileći file se kuha dok ne bude gotov. Iskida se na komade. U pileći temeljac se dodaje krumpir narezan na kockice, mrkva, celer, paprika narezana na kolute i cijela glavica luka.

Pileća juha

MAGGI bistra kokošja juha 3

MAGGI bistra kokošja juha
: biber crni, maslinovo ulje, maslac, MAGGI bistra pileća juha, so

Prelijte sa malo maslinovog ulja i dodajte maslac narezan na kockice i MAGGI bistru kokošju juhu. Dodajte oko 1/2 litre vode. Ostavite na umjerenoj vatri i kad prokuha, dodajte biber i sol.

Pileća juha

Kuhanje i posluživanje 3

Kuhanje i posluživanje
: peršin

Kuhajte dok povrće ne bude gotovo. Pospite nasjeckanim peršinom. Dobar tek.

Recept kao PDF
Preuzmite
Podijelite sa prijateljima

Aktiviraj video

Kliknuli ste na link treće strane i napustiti ćete web stranicu. Nemamo kontrolu nad platformama treće strane i ne podržavamo niti prihvaćamo odgovornosti za njih, uključujući njihov sadržaj, točnost ili funkciju. U interakciju sa ovim povezanim platformama se stupa na vlastitu odgovornost. Ne prihvaćamo odgovornost niti obvezu za takve

Hvala vam na ocjeni!
Radujemo se vašoj recenziji

Već ste ocijenili ovaj recept / proizvod.

Kliknite na broj zvjezdica koju ocjenu želite dati: što je broj veći ocjena je bolja

Pošaljite
Asset 10

Komentari 0

0/4000
Molimo unesite ispravno korisničko ime. Mora sadržavati od 3 do 15 znakova. Dopušteni su znakov
Korisničko ime