Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Pretraga
  • Recepti
  • Časopis
  • Proizvodi
  • Kampanja
  • MAGGI
  • Prijava
  • Istorija
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
Maggi
Maggi
  • Pretraga
  • Recepti
  • Časopis
  • Proizvodi
  • Kampanja
  • MAGGI
  • Prijava
  • Istorija
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
Pikantna teletina

Pikantna teletina

(0)
90Min
Srednji
Ljuto, sočno, pikantno i neodoljivo! Ove sedmice isprobajte naš recept za teletinu koji će vas oboriti s nogu!

Sastojci

6 porcija

Ovo jelo je optimizirano za 6 porcije. Količina i vrijeme pripreme mogu se promijeniti. Ovde možete pronaći više informacija o prilagođenim veličinama porcija:

ingredient_quantity
recipe ingredient
1  kg
teleći but
200  ml
maslinovo ulje
2 
zelena ili žuta paprika
1  tsp
senf
2  tsp
MAGGI magija okusa
0.5  tsp
biber
200  ml
voda
Kopirajte

Savjeti & Trikovi

Naši najbolji savjeti i trikovi za prilagođene veličine porcija.

Izvezite sastojke

Odaberite s popisa sastojaka

Kopirajte
.

Hranjive vrijednosti proizvoda

Masti
37.53
Energija
477.5
Bjelančevine
33.84
Ugljikohidrati
0.2
Podaci po obroku

Uputstvo

90 Minuta
  • Marinada

    2 Min
    Teleću premažite senfom, solju, biberom i zamotajte u aluminijsku foliju
  • Pečenje

    30 Min
    Nauljite tepsiju, nalijte vodu, stavite teletinu i pecite 30 minuta u pećnici na 150 stupnjeva
  • Naknadno pečenje

    50 Min
    Meso izvadite iz pećnice, skinite foliju, a zatim pecite meso sljedećih 50 minuta da omekša i dobije rumenu boju
  • Prilog

    5 Min
    Paprike narežite na tanke kolute, dodajte sol i pržite na ulju
  • Posluživanje

    3 Min
    Meso narežite na kriške, stavite u sredinu tanjura i oko njega rasporedite papriku. Ako želite još pikantniju varijantu, dodajte nasjeckanu ljutu papriku
Pikantna teletina

Marinada 5

Marinada
: teleći but, senf

Teleću premažite senfom, solju, biberom i zamotajte u aluminijsku foliju

Pikantna teletina

Pečenje 5

Pečenje Pečenje
: teleći but

Nauljite tepsiju, nalijte vodu, stavite teletinu i pecite 30 minuta u pećnici na 150 stupnjeva

Pikantna teletina

Naknadno pečenje 5

Naknadno pečenje
: teleći but

Meso izvadite iz pećnice, skinite foliju, a zatim pecite meso sljedećih 50 minuta da omekša i dobije rumenu boju

Pikantna teletina

Prilog 5

Prilog Prilog Prilog Prilog
: zelena ili žuta paprika

Paprike narežite na tanke kolute, dodajte sol i pržite na ulju

Pikantna teletina

Posluživanje 5

Posluživanje
: teleći but, zelena ili žuta paprika, biber

Meso narežite na kriške, stavite u sredinu tanjura i oko njega rasporedite papriku. Ako želite još pikantniju varijantu, dodajte nasjeckanu ljutu papriku

Recept kao PDF

Podijelite sa prijateljima

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Aktiviraj video

Kliknuli ste na link treće strane i napustiti ćete web stranicu. Nemamo kontrolu nad platformama treće strane i ne podržavamo niti prihvaćamo odgovornosti za njih, uključujući njihov sadržaj, točnost ili funkciju. U interakciju sa ovim povezanim platformama se stupa na vlastitu odgovornost. Ne prihvaćamo odgovornost niti obvezu za takve

Napišite svoje mišljenje

Vaša recenzija
Would you recommend this item?
Slike
Dodali ste 0 od 6 dozvoljenih medijskih stavki.
11 + 3 =
Molimo ispunite captcha polje

Otkrijte više

  • balkanska
  • Drugo jelo
  • fuzija
  • Glavno jelo
  • globalna
  • ležeran
  • lokalna
  • nacionalna
  • Nove godine
  • Obitelj
  • Obiteljski obroci
  • Prijatelji
  • proljeće
  • Proslava
  • restorantska
  • Rođendan
  • Romantična večer
  • Roštilj
  • Ručak
  • Set obroka
  • S mesom
  • Večera
  • Vikendi
  • Zima

Još zanimljivih recepata

Show more recipes

  • Špikovana jagnjetina

    Špikovana jagnjetina

    120 Min Srednji
  • Pizza sa plodovima mora

    Pizza sa plodovima mora

    55 Min Lako
  • Pileći paprikaš

    Pileći paprikaš

    85 Min Srednji
  • Đuveč sa povrćem

    Đuveč sa povrćem

    85 Min Srednji

Show more recipes

  • Facebook
  • Youtube
  • Kontakt
  • Obavijesti o privatnosti
  • Uvjeti korištenja
  • Kolačići