Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Pikantna teletina

(0)
90Min
Srednji
Ljuto, sočno, pikantno i neodoljivo! Ove sedmice isprobajte naš recept za teletinu koji će vas oboriti s nogu!

Sastojci

-
6 porcija
+

Ovo jelo je optimizirano za 6 porcije. Količina i vrijeme pripreme mogu se promijeniti. Ovde možete pronaći više informacija o prilagođenim veličinama porcija: Ovdje

1  kg
teleći but
200  ml
maslinovo ulje
2 
zelena ili žuta paprika
1  tsp
senf
2  tsp
MAGGI magija okusa
0.5  tsp
biber
200  ml
voda

Savjeti & Trikovi

Naši najbolji savjeti i trikovi za prilagođene veličine porcija.

Izvezite sastojke

Odaberite s popisa sastojaka

Kopirajte
sastojci su sada na vašem međuspremniku
.

Hranjive vrijednosti proizvoda

Masti
37.53
Energija
477.5
Bjelančevine
33.84
Ugljikohidrati
0.2
Podaci po obroku
Idemo kuhati

Uputstvo

90 Minuta
Marinada
2 Min
Teleću premažite senfom, solju, biberom i zamotajte u aluminijsku foliju
Pečenje
30 Min
Nauljite tepsiju, nalijte vodu, stavite teletinu i pecite 30 minuta u pećnici na 150 stupnjeva
Naknadno pečenje
50 Min
Meso izvadite iz pećnice, skinite foliju, a zatim pecite meso sljedećih 50 minuta da omekša i dobije rumenu boju
Prilog
5 Min
Paprike narežite na tanke kolute, dodajte sol i pržite na ulju
Posluživanje
3 Min
Meso narežite na kriške, stavite u sredinu tanjura i oko njega rasporedite papriku. Ako želite još pikantniju varijantu, dodajte nasjeckanu ljutu papriku
Pikantna teletina

Marinada 5

Marinada
: teleći but, senf

Teleću premažite senfom, solju, biberom i zamotajte u aluminijsku foliju

Pikantna teletina

Pečenje 5

Pečenje Pečenje
: teleći but

Nauljite tepsiju, nalijte vodu, stavite teletinu i pecite 30 minuta u pećnici na 150 stupnjeva

Pikantna teletina

Naknadno pečenje 5

Naknadno pečenje
: teleći but

Meso izvadite iz pećnice, skinite foliju, a zatim pecite meso sljedećih 50 minuta da omekša i dobije rumenu boju

Pikantna teletina

Prilog 5

Prilog Prilog Prilog Prilog
: zelena ili žuta paprika

Paprike narežite na tanke kolute, dodajte sol i pržite na ulju

Pikantna teletina

Posluživanje 5

Posluživanje
: teleći but, zelena ili žuta paprika, biber

Meso narežite na kriške, stavite u sredinu tanjura i oko njega rasporedite papriku. Ako želite još pikantniju varijantu, dodajte nasjeckanu ljutu papriku

Recept kao PDF
Preuzmite
Podijelite sa prijateljima

Aktiviraj video

Kliknuli ste na link treće strane i napustiti ćete web stranicu. Nemamo kontrolu nad platformama treće strane i ne podržavamo niti prihvaćamo odgovornosti za njih, uključujući njihov sadržaj, točnost ili funkciju. U interakciju sa ovim povezanim platformama se stupa na vlastitu odgovornost. Ne prihvaćamo odgovornost niti obvezu za takve

Napišite svoje mišljenje

Vaša recenzija
4
Biste li preporučili ovaj proizvod prijatelju?
Slike
Dodali ste 0 od 6 dozvoljenih medijskih stavki.
Image CAPTCHA
Molimo ispunite captcha polje