Ljuto, sočno, pikantno i neodoljivo! Ove
sedmice isprobajte naš recept za teletinu koji
će vas oboriti s nogu!
Sastojci
6
porcija
Ovo jelo je optimizirano za 6 porcije. Količina i vrijeme pripreme mogu se promijeniti. Ovde možete pronaći više informacija o prilagođenim veličinama porcija:
Teleću premažite senfom, solju,
biberom i zamotajte u aluminijsku foliju
Pečenje
30 Min
Nauljite tepsiju, nalijte vodu, stavite
teletinu i pecite 30 minuta u pećnici na 150 stupnjeva
Naknadno pečenje
50 Min
Meso izvadite iz pećnice, skinite foliju, a zatim pecite meso sljedećih 50 minuta da omekša i dobije rumenu boju
Prilog
5 Min
Paprike narežite na tanke kolute,
dodajte sol i pržite na ulju
Posluživanje
3 Min
Meso narežite na kriške, stavite u
sredinu tanjura i oko njega rasporedite papriku.
Ako želite još pikantniju varijantu, dodajte nasjeckanu ljutu papriku
Marinada
5
:
teleći but, senf
Teleću premažite senfom, solju,
biberom i zamotajte u aluminijsku foliju
Pečenje
5
:
teleći but
Nauljite tepsiju, nalijte vodu, stavite
teletinu i pecite 30 minuta u pećnici na 150 stupnjeva
Naknadno pečenje
5
:
teleći but
Meso izvadite iz pećnice, skinite foliju, a zatim pecite meso sljedećih 50 minuta da omekša i dobije rumenu boju
Prilog
5
:
zelena ili žuta paprika
Paprike narežite na tanke kolute,
dodajte sol i pržite na ulju
Posluživanje
5
:
teleći but, zelena ili žuta paprika, biber
Meso narežite na kriške, stavite u
sredinu tanjura i oko njega rasporedite papriku.
Ako želite još pikantniju varijantu, dodajte nasjeckanu ljutu papriku
Recept kao PDF
Podijelite sa prijateljima
Aktiviraj video
Kliknuli ste na link treće strane i napustiti ćete web stranicu. Nemamo kontrolu nad platformama treće strane i ne podržavamo niti prihvaćamo odgovornosti za njih, uključujući njihov sadržaj, točnost ili funkciju. U interakciju sa ovim povezanim platformama se stupa na vlastitu odgovornost. Ne prihvaćamo odgovornost niti obvezu za takve