Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Pikantna teletina

0
90Min
Srednji
Ljuto, sočno, pikantno i neodoljivo! Ove sedmice isprobajte naš recept za teletinu koji će vas oboriti s nogu!

Sastojci

-
6 porcija
+

Ovo jelo je optimizirano za 6 porcije. Količina i vrijeme pripreme mogu se promijeniti. Ovde možete pronaći više informacija o prilagođenim veličinama porcija: Ovdje

1 kg
teleći but
200 ml
maslinovo ulje
2 
zelena ili žuta paprika
1 tsp
senf
2 tsp
MAGGI magija okusa
0.5 tsp
biber
200 ml
voda

Savjeti & Trikovi

Naši najbolji savjeti i trikovi za prilagođene veličine porcija.

Izvezite sastojke

Odaberite s popisa sastojaka

Kopirajte
sastojci su sada na vašem međuspremniku
.

Hranjive vrijednosti proizvoda

Masti
37.53
Energija
477.5
Bjelančevine
33.84
Ugljikohidrati
0.2
Podaci po obroku
Idemo kuhati

Uputstvo

90 Minuta
Marinada
2 Min
Teleću premažite senfom, solju, biberom i zamotajte u aluminijsku foliju
Pečenje
30 Min
Nauljite tepsiju, nalijte vodu, stavite teletinu i pecite 30 minuta u pećnici na 150 stupnjeva
Naknadno pečenje
50 Min
Meso izvadite iz pećnice, skinite foliju, a zatim pecite meso sljedećih 50 minuta da omekša i dobije rumenu boju
Prilog
5 Min
Paprike narežite na tanke kolute, dodajte sol i pržite na ulju
Posluživanje
3 Min
Meso narežite na kriške, stavite u sredinu tanjura i oko njega rasporedite papriku. Ako želite još pikantniju varijantu, dodajte nasjeckanu ljutu papriku
Pikantna teletina

Marinada 5

Marinada
: teleći but, senf

Teleću premažite senfom, solju, biberom i zamotajte u aluminijsku foliju

Pikantna teletina

Pečenje 5

Pečenje Pečenje
: teleći but

Nauljite tepsiju, nalijte vodu, stavite teletinu i pecite 30 minuta u pećnici na 150 stupnjeva

Pikantna teletina

Naknadno pečenje 5

Naknadno pečenje
: teleći but

Meso izvadite iz pećnice, skinite foliju, a zatim pecite meso sljedećih 50 minuta da omekša i dobije rumenu boju

Pikantna teletina

Prilog 5

Prilog Prilog Prilog Prilog
: zelena ili žuta paprika

Paprike narežite na tanke kolute, dodajte sol i pržite na ulju

Pikantna teletina

Posluživanje 5

Posluživanje
: teleći but, zelena ili žuta paprika, biber

Meso narežite na kriške, stavite u sredinu tanjura i oko njega rasporedite papriku. Ako želite još pikantniju varijantu, dodajte nasjeckanu ljutu papriku

Recept kao PDF
Preuzmite
Podijelite sa prijateljima

Aktiviraj video

Kliknuli ste na link treće strane i napustiti ćete web stranicu. Nemamo kontrolu nad platformama treće strane i ne podržavamo niti prihvaćamo odgovornosti za njih, uključujući njihov sadržaj, točnost ili funkciju. U interakciju sa ovim povezanim platformama se stupa na vlastitu odgovornost. Ne prihvaćamo odgovornost niti obvezu za takve

Hvala vam na ocjeni!
Radujemo se vašoj recenziji

Već ste ocijenili ovaj recept / proizvod.

Kliknite na broj zvjezdica koju ocjenu želite dati: što je broj veći ocjena je bolja

Pošaljite
Asset 10

Komentari 0

0/4000
Molimo unesite ispravno korisničko ime. Mora sadržavati od 3 do 15 znakova. Dopušteni su znakov
Korisničko ime