Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Pretraga Pretraga
  • Recepti Recepti
  • Časopis Časopis
  • Proizvodi Proizvodi
  • Kampanja Kampanja
  • Maggi MAGGI
  • Prijava Prijava
  • Istorija
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
Maggi
Maggi
  • Pretraga Pretraga
  • Recepti Recepti
  • Časopis Časopis
  • Proizvodi Proizvodi
  • Kampanja Kampanja
  • Maggi MAGGI
  • Prijava Prijava
  • Istorija
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
Pikantna teletina

Pikantna teletina

(0)
90 Min
Srednji

Sastojci

6 porcija

Ovo jelo je optimizirano za 6 porcije. Količina i vrijeme pripreme mogu se promijeniti. Ovde možete pronaći više informacija o prilagođenim veličinama porcija:

ingredient_quantity
recipe ingredient
1  kg
teleći but
200  ml
maslinovo ulje
2 
zelena ili žuta paprika
1  tsp
senf
2  tsp
MAGGI magija okusa
0.5  tsp
biber
200  ml
voda
Kopirajte

Savjeti & Trikovi

Naši najbolji savjeti i trikovi za prilagođene veličine porcija.

Izvezite sastojke

Odaberite s popisa sastojaka

Kopirajte
.

Hranjive vrijednosti proizvoda

Ugljikohidrati
0.2 g
Energija
477.5 kcal
Masti
37.5 g
Bjelančevine
33.8 g
Podaci po obroku

Uputstvo

90 Minuta
  • Marinada

    2 Min
    Teleću premažite senfom, solju, biberom i zamotajte u aluminijsku foliju
  • Pečenje

    30 Min
    Nauljite tepsiju, nalijte vodu, stavite teletinu i pecite 30 minuta u pećnici na 150 stupnjeva
  • Naknadno pečenje

    50 Min
    Meso izvadite iz pećnice, skinite foliju, a zatim pecite meso sljedećih 50 minuta da omekša i dobije rumenu boju
  • Prilog

    5 Min
    Paprike narežite na tanke kolute, dodajte sol i pržite na ulju
  • Posluživanje

    3 Min
    Meso narežite na kriške, stavite u sredinu tanjura i oko njega rasporedite papriku. Ako želite još pikantniju varijantu, dodajte nasjeckanu ljutu papriku
Pikantna teletina

Marinada 5

Marinada
: teleći but, senf

Teleću premažite senfom, solju, biberom i zamotajte u aluminijsku foliju

Pikantna teletina

Pečenje 5

Pečenje Pečenje
: teleći but

Nauljite tepsiju, nalijte vodu, stavite teletinu i pecite 30 minuta u pećnici na 150 stupnjeva

Pikantna teletina

Naknadno pečenje 5

Naknadno pečenje
: teleći but

Meso izvadite iz pećnice, skinite foliju, a zatim pecite meso sljedećih 50 minuta da omekša i dobije rumenu boju

Pikantna teletina

Prilog 5

Prilog Prilog Prilog Prilog
: zelena ili žuta paprika

Paprike narežite na tanke kolute, dodajte sol i pržite na ulju

Pikantna teletina

Posluživanje 5

Posluživanje
: zelena ili žuta paprika, teleći but, biber

Meso narežite na kriške, stavite u sredinu tanjura i oko njega rasporedite papriku. Ako želite još pikantniju varijantu, dodajte nasjeckanu ljutu papriku

Recept kao PDF

Napišite svoje mišljenje

Vaša recenzija
Would you recommend this item?
Slike
Dodali ste 0 od 6 dozvoljenih medijskih stavki.
13 + 0 =
Molimo ispunite captcha polje

Otkrijte više

  • Balkanska kuhinja
  • Bogato proteinima
  • Fuzija
  • Glavno jelo
  • Glavno jelo
  • Globalna kuhinja
  • Izvor proteina
  • Lako
  • Lokalna kuhinja
  • Nacionalna kuhinja
  • Niska količina soli
  • Nova godina
  • Porodični obrok
  • Prijatelji
  • Proljeće
  • Proslava
  • Restoranska kuhinja
  • Rođendan
  • Romantična večer
  • Roštilj
  • Ručak
  • Sa mesom
  • Set obroka
  • Večera
  • Vikendi
  • Zima

Još zanimljivih recepata

Show more recipes

  • Pikantna pileća supa sa paprikama i rižom

    Pikantna pileća supa sa paprikama i rižom

    25 Min Lako

Show more recipes

  • Facebook
  • Youtube
  • Kontakt
  • Registracija
  • Obavijesti o privatnosti
  • Uvjeti korištenja
  • Kolačići
  • Izjava o pristupačnosti