Kako biste spremili ukusnu ribu potrebno je
malo vještine i znanja, stoga najbolje da pratite
naš recept i uživate u ovom nedjeljnom ručku.
Sastojci
4
porcije
Ovo jelo je optimizirano za 4 porcije. Količina i vrijeme pripreme mogu se promijeniti. Ovde možete pronaći više informacija o prilagođenim veličinama porcija:
Posolite je i stavite u sud, pa nalijte vino da se potopi.
korak3
5 Min
Izmješajte ulje i brašno, pa nalijte u vatrostalnu posudu.
korak4
5 Min
Stavite ribu u vatrostalnu posudu, pa prelijte uljem.
korak5
25 Min
Pecite u zagrijanoj rerni do 25 minuta. Ukrasite narandžom.
korak1
5
:
pastrmka
Svježu pastrmku očistiti i oprati.
korak2
5
:
bijelo vino
Posolite je i stavite u sud, pa nalijte vino da se potopi.
korak3
5
:
suncokretovo ulje, brašna
Izmješajte ulje i brašno, pa nalijte u vatrostalnu posudu.
korak4
5
:
pastrmka, suncokretovo ulje
Stavite ribu u vatrostalnu posudu, pa prelijte uljem.
korak5
5
:
narandža
Pecite u zagrijanoj rerni do 25 minuta. Ukrasite narandžom.
Recept kao PDF
Podijelite sa prijateljima
Aktiviraj video
Kliknuli ste na link treće strane i napustiti ćete web stranicu. Nemamo kontrolu nad platformama treće strane i ne podržavamo niti prihvaćamo odgovornosti za njih, uključujući njihov sadržaj, točnost ili funkciju. U interakciju sa ovim povezanim platformama se stupa na vlastitu odgovornost. Ne prihvaćamo odgovornost niti obvezu za takve
Cjelokupna ocjena
Anonimus (not verified)Pon, 10/19/2020 - 09:43 CEST