Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Pretraga Pretraga
  • Recepti Recepti
  • Časopis Časopis
  • Proizvodi Proizvodi
  • Kampanja Kampanja
  • Maggi MAGGI
  • Prijava Prijava
  • Istorija
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
Maggi
Maggi
  • Pretraga Pretraga
  • Recepti Recepti
  • Časopis Časopis
  • Proizvodi Proizvodi
  • Kampanja Kampanja
  • Maggi MAGGI
  • Prijava Prijava
  • Istorija
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
Grilovani losos

Grilovani losos

(0)
25 Min
Lako

Sastojci

4 porcije

Ovo jelo je optimizirano za 4 porcije. Količina i vrijeme pripreme mogu se promijeniti. Ovde možete pronaći više informacija o prilagođenim veličinama porcija:

ingredient_quantity
recipe ingredient
1  kg
riba losos
3  tsp
MAGGI Wurze
6  tsp
maslinovo ulje
20  g
senf
2  g
so
2  g
biber crni
20  g
THOMY tartar umak
Kopirajte

Savjeti & Trikovi

Naši najbolji savjeti i trikovi za prilagođene veličine porcija.

Izvezite sastojke

Odaberite s popisa sastojaka

Kopirajte
.

Hranjive vrijednosti proizvoda

Ugljikohidrati
0.6 g
Energija
388.1 kcal
Masti
18.7 g
Bjelančevine
51.5 g
Podaci po obroku

Uputstvo

25 Minuta
  • korak1

    15 Min
    U posebnoj posudi pomiješajte senf, MAGGI Wurze i maslinovo ulje. Izgnječite bijeli luk i sve pomiješajte dok se masa ne izjednači. Prethodno isječene komade lososa dobro natopite marinadom i ostavite da odstoji minimum 10 minuta.
  • korak2

    5 Min
    Zagrijte gril tavu na srednjoj temperaturi i stavite malo ulja, tek toliko da se losos ne bi lijepio. Lagano pecite komade ribe sa svake strane po 4-5 minuta i pažljivo okrećite. Preporučujemo da prvo krenete sa pečenjem one strane na kojoj se nalazi koža.
  • korak3

    5 Min
    Kada losos porumeni, prebacite ga na veliki tanjir i prelijte ostatkom marinade. Ostavite da odstoji još par minuta i začinite tartar sosom na kraju. Uklonite kožu i služite toplo, uz prilog od rukole, limuna ili kuhane blitve.
Grilovani losos

korak1 3

korak1 korak1
: so, biber crni, MAGGI Wurze, riba losos

U posebnoj posudi pomiješajte senf, MAGGI Wurze i maslinovo ulje. Izgnječite bijeli luk i sve pomiješajte dok se masa ne izjednači. Prethodno isječene komade lososa dobro natopite marinadom i ostavite da odstoji minimum 10 minuta.

Grilovani losos

korak2 3

korak2
: riba losos

Zagrijte gril tavu na srednjoj temperaturi i stavite malo ulja, tek toliko da se losos ne bi lijepio. Lagano pecite komade ribe sa svake strane po 4-5 minuta i pažljivo okrećite. Preporučujemo da prvo krenete sa pečenjem one strane na kojoj se nalazi koža.

Grilovani losos

korak3 3

korak3
: THOMY tartar umak, riba losos

Kada losos porumeni, prebacite ga na veliki tanjir i prelijte ostatkom marinade. Ostavite da odstoji još par minuta i začinite tartar sosom na kraju. Uklonite kožu i služite toplo, uz prilog od rukole, limuna ili kuhane blitve.

Recept kao PDF

Rerating

Cjelokupna ocjena

4.0 od 5
4
Broj recenzija: 1
Napišite svoje mišljenje
Select a row to filter reviews by rating
11
00
11
00
00
00

Recenzije

4

Jozo

Odličan recept! Hvala
Anonimus (not verified) 11/03/2020-03:33 CET
Is this a helpful Review?

Napišite svoje mišljenje

Vaša recenzija
Would you recommend this item?
Slike
Dodali ste 0 od 6 dozvoljenih medijskih stavki.
9 + 7 =
Molimo ispunite captcha polje

Otkrijte više

  • balkanska
  • Couve
  • Dan za igru
  • Dječja zabava
  • Doručak
  • Drugo jelo
  • evropski
  • Filmska večer
  • Glavno jelo
  • globalna
  • Izvor proteina
  • Jesen
  • Keto-Friendly
  • ležeran
  • Ljeto
  • Nizak udio šećera
  • Obiteljski obroci
  • Pića
  • Piće
  • Poslijepodne
  • Predjela
  • Predjelo
  • Prijatelji
  • Prilog
  • proljeće
  • Proslava
  • Rođendan
  • Romantična večer
  • Ručak
  • Salata
  • Set obroka
  • Starter
  • Sveti Patrick
  • Užina
  • Užina
  • Večera
  • Večera
  • Vikendi
  • Visoki udio proteina
  • Za dvoje
  • Zima
  • Facebook
  • Youtube
  • Kontakt
  • Registracija
  • Obavijesti o privatnosti
  • Uvjeti korištenja
  • Kolačići