Ove nedelje probajte našu letnju musaku bez
mesa. Recept je vrlo jednostavan, a ukus će biti
nezaboravan!
Sastojci
4
porcije
Ovo jelo je optimizirano za 4 porcije. Količina i vrijeme pripreme mogu se promijeniti. Ovde možete pronaći više informacija o prilagođenim veličinama porcija:
Tikvice i patlidžan isecite uzdužno na debele kriške, posolite,propržite sa obe strane i odložite na salvetu daupije ulje. Paradajz isecite na kolutove i pustiteda se ocedi.
korak2
5 Min
Mocarelu krupno izrendajte, a pavlaku ižumance dobro izmešajte dodavši so
korak3
5 Min
U nauljen pleh za pečenje naizmenično ređajte tikvice, sir i patlidžan i na vrh stavite paradajz.
korak4
50 Min
Prelijte pavlakom i pecite u rerni na 200°C do 50 minuta.
korak1
4
:
tikvice, patlidžan, rajčica, so
Tikvice i patlidžan isecite uzdužno na debele kriške, posolite,propržite sa obe strane i odložite na salvetu daupije ulje. Paradajz isecite na kolutove i pustiteda se ocedi.
korak2
4
:
Sir, mocarela, nemasna, jaje, so
Mocarelu krupno izrendajte, a pavlaku ižumance dobro izmešajte dodavši so
U nauljen pleh za pečenje naizmenično ređajte tikvice, sir i patlidžan i na vrh stavite paradajz.
korak4
4
:
kiselo vrhnje sa malo masti
Prelijte pavlakom i pecite u rerni na 200°C do 50 minuta.
Recept kao PDF
Podijelite sa prijateljima
Aktiviraj video
Kliknuli ste na link treće strane i napustiti ćete web stranicu. Nemamo kontrolu nad platformama treće strane i ne podržavamo niti prihvaćamo odgovornosti za njih, uključujući njihov sadržaj, točnost ili funkciju. U interakciju sa ovim povezanim platformama se stupa na vlastitu odgovornost. Ne prihvaćamo odgovornost niti obvezu za takve