Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Gulaš od gljiva

0
50Min
Srednji
Nova nedjelja nam donosi i nove recepte. Probajte nešto novo i napravite gulaš od pečuraka.

Sastojci

-
4 porcije
+

Ovo jelo je optimizirano za 4 porcije. Količina i vrijeme pripreme mogu se promijeniti. Ovde možete pronaći više informacija o prilagođenim veličinama porcija: Ovdje

400  g
šampinjoni
400  g
bukovača
2 
luk
20  g
češnjak
3  tbsp
maslinovo ulje
5  grančice
peršin
50  g
maslac
5  g
biber crni
52  g
MAGGI krem supa od gljiva

Savjeti & Trikovi

Naši najbolji savjeti i trikovi za prilagođene veličine porcija.

Izvezite sastojke

Odaberite s popisa sastojaka

Kopirajte
sastojci su sada na vašem međuspremniku
.

Hranjive vrijednosti proizvoda

Energija
292.89
Ugljikohidrati
18.36
Masti
22.73
Bjelančevine
8.27
Podaci po obroku
Idemo kuhati

Uputstvo

50 Minuta
korak1
5 Min
Nasjeckajte luk i gljive na komade srednje veličine.
korak2
5 Min
U loncu zagrijte maslinovo ulje sa puterom i na njemu dinstajte crni i bijeli luk par minuta.
korak3
5 Min
Skuhajte MAGGI krem supu od gljiva po uputstvu sa pakovanja, a na izdinstani luk ubacite miješane svježe pečurke.
korak4
30 Min
Zalijte pripremljenom MAGGI krem supom i dinstajte na laganoj vatri oko 30 minuta. Po potrebi promiješajte i dodajte malo tople vode da postignete gustinu gulaša kakvu želite.
korak5
5 Min
Pred kraj kuhanja umiješajte nasjeckani svježi peršun i začinite biberom. Ukoliko želite možete zgusnuti gulaš sa kašikom brašna. Nakon dodavanja brašna promiješajte i pustite da se kuha još par minuta prije služenja.
Gulaš od gljiva

korak1 5

korak1 korak1
: šampinjoni, bukovača, luk

Nasjeckajte luk i gljive na komade srednje veličine.

Gulaš od gljiva

korak2 5

korak2
: luk, češnjak, maslinovo ulje, maslac

U loncu zagrijte maslinovo ulje sa puterom i na njemu dinstajte crni i bijeli luk par minuta.

Gulaš od gljiva

korak3 5

korak3
: šampinjoni, bukovača, luk, češnjak, MAGGI krem supa od gljiva

Skuhajte MAGGI krem supu od gljiva po uputstvu sa pakovanja, a na izdinstani luk ubacite miješane svježe pečurke.

Gulaš od gljiva

korak4 5

korak4 korak4

Zalijte pripremljenom MAGGI krem supom i dinstajte na laganoj vatri oko 30 minuta. Po potrebi promiješajte i dodajte malo tople vode da postignete gustinu gulaša kakvu želite.

Gulaš od gljiva

korak5 5

korak5
: peršin, biber crni

Pred kraj kuhanja umiješajte nasjeckani svježi peršun i začinite biberom. Ukoliko želite možete zgusnuti gulaš sa kašikom brašna. Nakon dodavanja brašna promiješajte i pustite da se kuha još par minuta prije služenja.

Recept kao PDF
Preuzmite
Podijelite sa prijateljima

Aktiviraj video

Kliknuli ste na link treće strane i napustiti ćete web stranicu. Nemamo kontrolu nad platformama treće strane i ne podržavamo niti prihvaćamo odgovornosti za njih, uključujući njihov sadržaj, točnost ili funkciju. U interakciju sa ovim povezanim platformama se stupa na vlastitu odgovornost. Ne prihvaćamo odgovornost niti obvezu za takve

Hvala vam na ocjeni!
Radujemo se vašoj recenziji

Već ste ocijenili ovaj recept / proizvod.

Kliknite na broj zvjezdica koju ocjenu želite dati: što je broj veći ocjena je bolja

Pošaljite
Asset 10

Komentari 0

0/4000
Molimo unesite ispravno korisničko ime. Mora sadržavati od 3 do 15 znakova. Dopušteni su znakov
Korisničko ime