Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Grilovani losos

1
25Min
Lako
Ne morate ići u skupe restorane da biste priredili gala večeru za sebe i svoje prijatelje. Slijedite ovaj jednostavni recept i zasjenite sve sa par kulinarskih trikova u kojima će vam pomoći MAGGI Wurze.

Sastojci

-
4 porcije
+

Ovo jelo je optimizirano za 4 porcije. Količina i vrijeme pripreme mogu se promijeniti. Ovde možete pronaći više informacija o prilagođenim veličinama porcija: Ovdje

1 kg
riba losos
3 tsp
MAGGI Wurze
6 tsp
maslinovo ulje
20 g
senf
2 g
so
2 g
biber crni
20 g
THOMY tartar umak

Savjeti & Trikovi

Naši najbolji savjeti i trikovi za prilagođene veličine porcija.

Izvezite sastojke

Odaberite s popisa sastojaka

Kopirajte
sastojci su sada na vašem međuspremniku
.

Hranjive vrijednosti proizvoda

Masti
18.68
Energija
388.06
Ugljikohidrati
0.61
Bjelančevine
51.49
Podaci po obroku
Idemo kuhati

Uputstvo

25 Minuta
korak1
15 Min
U posebnoj posudi pomiješajte senf, MAGGI Wurze i maslinovo ulje. Izgnječite bijeli luk i sve pomiješajte dok se masa ne izjednači. Prethodno isječene komade lososa dobro natopite marinadom i ostavite da odstoji minimum 10 minuta.
korak2
5 Min
Zagrijte gril tavu na srednjoj temperaturi i stavite malo ulja, tek toliko da se losos ne bi lijepio. Lagano pecite komade ribe sa svake strane po 4-5 minuta i pažljivo okrećite. Preporučujemo da prvo krenete sa pečenjem one strane na kojoj se nalazi koža.
korak3
5 Min
Kada losos porumeni, prebacite ga na veliki tanjir i prelijte ostatkom marinade. Ostavite da odstoji još par minuta i začinite tartar sosom na kraju. Uklonite kožu i služite toplo, uz prilog od rukole, limuna ili kuhane blitve.
Grilovani losos

korak1 3

korak1 korak1
: riba losos, MAGGI Wurze, so, biber crni

U posebnoj posudi pomiješajte senf, MAGGI Wurze i maslinovo ulje. Izgnječite bijeli luk i sve pomiješajte dok se masa ne izjednači. Prethodno isječene komade lososa dobro natopite marinadom i ostavite da odstoji minimum 10 minuta.

Grilovani losos

korak2 3

korak2
: riba losos

Zagrijte gril tavu na srednjoj temperaturi i stavite malo ulja, tek toliko da se losos ne bi lijepio. Lagano pecite komade ribe sa svake strane po 4-5 minuta i pažljivo okrećite. Preporučujemo da prvo krenete sa pečenjem one strane na kojoj se nalazi koža.

Grilovani losos

korak3 3

korak3
: riba losos, THOMY tartar umak

Kada losos porumeni, prebacite ga na veliki tanjir i prelijte ostatkom marinade. Ostavite da odstoji još par minuta i začinite tartar sosom na kraju. Uklonite kožu i služite toplo, uz prilog od rukole, limuna ili kuhane blitve.

Recept kao PDF
Preuzmite
Podijelite sa prijateljima

Aktiviraj video

Kliknuli ste na link treće strane i napustiti ćete web stranicu. Nemamo kontrolu nad platformama treće strane i ne podržavamo niti prihvaćamo odgovornosti za njih, uključujući njihov sadržaj, točnost ili funkciju. U interakciju sa ovim povezanim platformama se stupa na vlastitu odgovornost. Ne prihvaćamo odgovornost niti obvezu za takve

Hvala vam na ocjeni!
Radujemo se vašoj recenziji

Već ste ocijenili ovaj recept / proizvod.

Kliknite na broj zvjezdica koju ocjenu želite dati: što je broj veći ocjena je bolja

Pošaljite
Asset 10

Komentari 1

0/4000
Molimo unesite ispravno korisničko ime. Mora sadržavati od 3 do 15 znakova. Dopušteni su znakov
Korisničko ime
J Jozo
Sat

Odličan recept! Hvala

Učitajte više