Ne morate ići u skupe restorane da biste
priredili gala večeru za sebe i svoje prijatelje.
Slijedite ovaj jednostavni recept i zasjenite sve
sa par kulinarskih trikova u kojima će vam
pomoći MAGGI Wurze.
Ovo jelo je optimizirano za 4 porcije. Količina i vrijeme pripreme mogu se promijeniti. Ovde možete pronaći više informacija o prilagođenim veličinama porcija:
Ovdje
U posebnoj posudi pomiješajte senf, MAGGI Wurze i maslinovo ulje. Izgnječite bijeli luk i sve pomiješajte dok se masa ne izjednači.
Prethodno isječene komade lososa dobro natopite marinadom i ostavite da odstoji minimum 10 minuta.
korak2
5 Min
Zagrijte gril tavu na srednjoj temperaturi i stavite malo ulja, tek toliko da se losos ne bi lijepio. Lagano pecite komade ribe sa svake strane po 4-5 minuta i pažljivo okrećite.
Preporučujemo da prvo krenete sa pečenjem one strane na kojoj se nalazi koža.
korak3
5 Min
Kada losos porumeni, prebacite ga na veliki tanjir i prelijte ostatkom marinade. Ostavite da odstoji još par minuta i začinite tartar sosom na kraju. Uklonite kožu i služite toplo, uz prilog od rukole, limuna ili kuhane blitve.
korak1
3
:
riba losos, MAGGI Wurze, so, biber crni
U posebnoj posudi pomiješajte senf, MAGGI Wurze i maslinovo ulje. Izgnječite bijeli luk i sve pomiješajte dok se masa ne izjednači.
Prethodno isječene komade lososa dobro natopite marinadom i ostavite da odstoji minimum 10 minuta.
korak2
3
:
riba losos
Zagrijte gril tavu na srednjoj temperaturi i stavite malo ulja, tek toliko da se losos ne bi lijepio. Lagano pecite komade ribe sa svake strane po 4-5 minuta i pažljivo okrećite.
Preporučujemo da prvo krenete sa pečenjem one strane na kojoj se nalazi koža.
korak3
3
:
riba losos, THOMY tartar umak
Kada losos porumeni, prebacite ga na veliki tanjir i prelijte ostatkom marinade. Ostavite da odstoji još par minuta i začinite tartar sosom na kraju. Uklonite kožu i služite toplo, uz prilog od rukole, limuna ili kuhane blitve.
Kliknuli ste na link treće strane i napustiti ćete web stranicu. Nemamo kontrolu nad platformama treće strane i ne podržavamo niti prihvaćamo odgovornosti za njih, uključujući njihov sadržaj, točnost ili funkciju. U interakciju sa ovim povezanim platformama se stupa na vlastitu odgovornost. Ne prihvaćamo odgovornost niti obvezu za takve
Cjelokupna ocjena
Anonimus (not verified)Tue, 11/03/2020 - 15:34 CET