Ove nedjelje smo izabrali ručak za koji je potrebno malo više vremena i spretnosti, ali
garantujemo da će vas rezultat oduševiti.
Sastojci
4
porcije
Ovo jelo je optimizirano za 4 porcije. Količina i vrijeme pripreme mogu se promijeniti. Ovde možete pronaći više informacija o prilagođenim veličinama porcija:
ingredient_quantity
recipe ingredient
600g
Teletina, narezana na gulaš (nogu i rame), odvojiva samo mršava, sirova
Ispržite luk na ulju, pa dodajte meso isječeno na kockice i začinite biberom i MAGGI magijom okusa.
Korak 2
20 Min
Kad meso omekša dodajte isjeckanu mrkvu i nastavite sa dinstanjem.
Korak 3
10 Min
Kad mrkve omekšaju dodajte grašak i dodajte malo vode.
Korak 4
5 Min
Pustiti da krčka još oko pola sata, pred kraj dodajte paradajz sos.
Korak 1
4
:
Teletina, narezana na gulaš (nogu i rame), odvojiva samo mršava, sirova, luk, MAGGI magija okusa, biber crni
Ispržite luk na ulju, pa dodajte meso isječeno na kockice i začinite biberom i MAGGI magijom okusa.
Korak 2
4
Kad meso omekša dodajte isjeckanu mrkvu i nastavite sa dinstanjem.
Korak 3
4
:
mrkva
Kad mrkve omekšaju dodajte grašak i dodajte malo vode.
Korak 4
4
:
mrkva, grašak
Pustiti da krčka još oko pola sata, pred kraj dodajte paradajz sos.
Recept kao PDF
Podijelite sa prijateljima
Aktiviraj video
Kliknuli ste na link treće strane i napustiti ćete web stranicu. Nemamo kontrolu nad platformama treće strane i ne podržavamo niti prihvaćamo odgovornosti za njih, uključujući njihov sadržaj, točnost ili funkciju. U interakciju sa ovim povezanim platformama se stupa na vlastitu odgovornost. Ne prihvaćamo odgovornost niti obvezu za takve