Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Pretraga Pretraga
  • Recepti Recepti
  • Časopis Časopis
  • Proizvodi Proizvodi
  • Kampanja Kampanja
  • Maggi MAGGI
  • Prijava Prijava
  • Istorija
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
Maggi
Maggi
  • Pretraga Pretraga
  • Recepti Recepti
  • Časopis Časopis
  • Proizvodi Proizvodi
  • Kampanja Kampanja
  • Maggi MAGGI
  • Prijava Prijava
  • Istorija
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
MaggiACS-Teriyaki-2_FOP
MaggiACS-Teriyaki-2_FOP2
MaggiACS-Teriyaki-2_BOP1
MaggiACS-Teriyaki-2_BOP2

MAGGI Umak za Teriyaki, staklena bočica, 183 ml

(0)
.

Informacije o proizvodu

Umak sa soja umakom i đumbirom.

MAGGI japanski Teriyaki umak za kuhanje
Otkrijte okuse Azije uz MAGGI! MAGGI predstavlja višenamjenski umak: koristite ga za kuhanje, mariniranje mesa ili povrća ili za umakanje!
Recite ''sayonara'' dosadnim jelima i otkrijte uzbudljive okuse Japana uz MAGGI Teriyaki umak za kuhanje
Inspiriran japanskom kuhinjom, MAGGI umak za kuhanje za piletinu Teriyaki čini ovo japansko klasično jelo ukusnim i lakim za pripremu. Aromatični Teriyaki umak za kuhanje dat će vašem jelu nepogrešivi azijski okus. Idealan za savršenu japansku večeru s prijateljima, za brzu večeru s partnerom ili za ručak kao ukusnu promjenu. Napravljen je od soja umaka i đumbira, za blagu razinu začina, te je pogodan za vegetarijance. Ovo klasično tajlandsko jelo je jednostavno, a autentično, a uspjeh i užitak su zajamčeni. Cijela boca poslužit će za ukupno 6 porcija.

Kako pripremiti ukusnu, autentičnu japansku teriyaki piletinu
Pileći file (200 g narezan na kockice) pržite dok ne bude pečen (5 min). Sada dodajte jednu narezanu papriku (100g) i pržite još 2-3 minute. Na kraju dodajte MAGGI Teriyaki umak za kuhanje (70g - mjerite u žlicama!) i kuhajte 2 min. Poslužite uz 200g kuhane riže. Pospite sezamom ili mladim lukom. Dobar tek!

Istražite više azijskih kuhinja uz MAGGI
Probajte i druge okuse MAGGI umaka! Proširite svoje kulinarske horizonte s još klasičnih azijskih umaka po MAGGI receptu.
Kreativne i ukusne ideje za recepte za više inspiracije i raznolikosti pri kuhanju možete pronaći na www.maggi.ba.

.

Sastojci proizvoda

soja umak (voda, soja, sol, alkoholni ocat), šećer, voda, glukozni sirup, alkoholni ocat, kukuruzni škrob, đumbir, češnjak, karamelizirani šećerni sirup (šećer, voda).

.

Hranjiva vrijednost proizvoda

na 100g
Energija (kJ) 691
Energija (kcal) 163
Masti (g) 0.0
- od kojih zasićene masne kiseline (g) 0.0
Ugljikohidrati (g) 36.7
- od kojih šećeri (g) 30.0
Vlakna (g) <0.5 g
Proteini (g) 3.4
Sol (g) 5.3
.

Alergen na proizvodu

Allergen Item Allergen Status Allergen Description
Kikiriki
da
Može sadržavati
Soja
da
Sadrži

N / A - nije navedeno

Ne - prema receptu bez aditiva

Da - prema receptu ima aditiva

.

Značajke i prednosti

  • Višenamjenski umak za kuhanje inspiriran japanskom kuhinjom
  • Izvrsno slatki i slani umak s blagom razinom začina, napravljen od soja umaka i đumbira
  • Idealno za malo raznolikosti
  • Brza i jednostavna priprema
  • Pogodno za vegetarijance
  • Trebat će vam sljedeće: piletina, paprika
  • Za šest ukusnih porcija
.

Način pripreme

Predloženi recept za 2 porcije Teriyaki piletine:

  1. Pileći file (200g narezan na kockice) popržiti dok nije pečen (5 min), dodati jednu papriku (100g) narezanu na ploške i pržiti još 2-3 minute.
  2. Dodati MAGGI Umak za Teriyaki (70g - 6-7 žlica) i kuhati 2 min.
  3. Poslužiti uz 200g kuhane riže. 

Po želji pospiti sa sezamom ili mladim lukom.

Napišite svoje mišljenje

Vaša recenzija
Would you recommend this item?
Slike
Dodali ste 0 od 6 dozvoljenih medijskih stavki.
2 + 1 =
Molimo ispunite captcha polje
  • Facebook
  • Youtube
  • Kontakt
  • Registracija
  • Obavijesti o privatnosti
  • Uvjeti korištenja
  • Kolačići
  • Izjava o pristupačnosti