Praškasta mješavina sa shitake gljivama i vrganjima pripremu umaka za tjesteninu.
pšenično brašno, kukuruzni škrob, sol 10,3%, sirutka u prahu, suncokretovo ulje, sojino brašno, ekstrakt kvasca, sušene gljive 2% (vrganji 1%, shitake gljive 1%),sušeni luk, 2% laktoza, arome, začini, karamelizirani šećerni sirup, mliječni proteini.
na 100g | |
---|---|
Pakiranje (g) | 40 g |
Energija (kJ) | 1520 kJ |
Energija (kcal) | 361 kcal |
Masti (g) | 10,1 g |
- od kojih zasićene masne kiseline (g) | 1 g |
Ugljikohidrati (g) | 54,5 g |
- od kojih šećeri (g) | 7,9 g |
Vlakna (g) | 3 g |
Proteini (g) | 11,1 g |
Sol (g) | 10,85 g |
AllergenItem | AllergenStatus | AllergenDescription | |
---|---|---|---|
Pšenica |
da
|
Sadrži | - No Values |
Mlijeko |
da
|
Sadrži | - No Values |
Soja |
da
|
Sadrži | - No Values |
Jaja |
da
|
Može sadržavati | - No Values |
Celer |
da
|
Može sadržavati | - No Values |
N / A - nije navedeno
Ne - prema receptu bez aditiva
Da - prema receptu ima aditiva
Dodati: 300g šampinjona, 1-2 češnja bijelog luka, 250g tagliatelle, 150 ml vrhnja za kuhanje.
Priprema:
1. Dinstajte zgnječeni bijeli luk i izrezane šampinjone u šerpi na 1-2 kašike suncokretovog ulja na srednjoj vatri 2-3 minute.
2.Sadržaj vrećice uspite u 250ml mlake vode, dodajte 150ml vrhnja za kuhanje i miješajte dok ne nestanu grudvice. Umak prelijte preko šampinjona i bijelog luka i kuhajte još 3 minute na srednjoj vatri i promiješajte.
3. U šerpu dodajte kuhane tagliatelle i nježno miješajte dok se sastojci ne povežu i sklonite sa vatre. Servirajte sa parmezanom.