Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

MAGGI Fix recept za Risotto Funghi vrećica 40g

0
.

Informacije o proizvodu

Praškasta mješavina sa shitake gljivama i vrganjima pripremu umaka za Risotto

.

Sastojci proizvoda

pšenično brašno, kukuruzni škrob, sol 10,3%, sirutka u prahu, suncokretovo ulje, sojino brašno, ekstrakt kvasca, sušene gljive 2% (vrganji 1%, shitake gljive 1%), sušeni luk, 2% laktoza, arome, začini, karamelizirani šećerni sirup, mliječni proteini.

.

Hranjiva vrijednost proizvoda

na 100g
Pakiranje (g) 40 g
Energija (kJ) 1520 kJ
Energija (kcal) 361 kcal
Masti (g) 10,1 g
- od kojih zasićene masne kiseline (g) 1 g
Ugljikohidrati (g) 54,5 g
- od kojih šećeri (g) 7,9 g
Vlakna (g) 3 g
Proteini (g) 11,1 g
Sol (g) 10,85 g
.

Alergen na proizvodu

Pšenica
da
Sadrži
Mlijeko
da
Sadrži
Soja
da
Sadrži
Celer
da
Može sadržavati
Jaja
da
Može sadržavati

N / A - nije navedeno

Ne - prema receptu bez aditiva

Da - prema receptu ima aditiva

.

Značajke i prednosti

• Jednostavni sastojci, bez dodanih bojila i konzervansa.
• S lukom sazrelim na suncu.
.

Način pripreme

Dodati: 150g pilećih prsa, 150g šampinjona, 220g riže, 1-2 češnja bijelog luka.
Priprema:
1. Izrežite piletinu na kockice i pržite u šerpi na srednjoj vatri 3-4 minute na 1-2 kašike suncokretovog ulja. Miješajte povremeno.
2. Dodajte narezane šampinjone, zgnječeni bijeli luk i rižu. Miješajte povremeno i dinstajte još 1-2 minute. Sadržaj vrećice uspite u 600ml mlake vode te dodajte postepeno u šerpu kako bi riža bila pokrivena cijelo vrijeme.
3. Kuhajte na niskoj temperaturi 17-19 minuta i nakon kuhanja ostavite pokriveno 2 minute. Po želji dodajte parmezan.

Product Adimo
Hvala vam na ocjeni!
Radujemo se vašoj recenziji

Već ste ocijenili ovaj recept / proizvod.

Kliknite na broj zvjezdica koju ocjenu želite dati: što je broj veći ocjena je bolja

Pošaljite
Asset 10