Praškasta mješavina sa sušenim paradajzom i začinima za pripremu jela s tjesteninom.
sušeno povrće (paradajz u prahu 35,6%, sušeni luk 8,5%), šećer, kukuruzni škrob, sol 7,7%, začini 7,4% (mljevena začinska paprika, bijeli luk u prahu 2,7%, peršinov list 0,7%, sušeni origano, mljeveni bjeli biber, sušeni ružmarin, mljeveni lovorov list), krumpirov škrob, ekstrakti kvasca, suncokretovo ulje, aroma.
na 100g | |
---|---|
Pakiranje (g) | 34 g |
Energija (kJ) | 1408 kJ |
Energija (kcal) | 334 kcal |
Masti (g) | 4,7 g |
- od kojih zasićene masne kiseline (g) | 0,4 g |
Ugljikohidrati (g) | 58,1 g |
- od kojih šećeri (g) | 33,3 g |
Vlakna (g) | 10,4 g |
Proteini (g) | 9,4 g |
Sol (g) | 8,29 g |
AllergenItem | AllergenStatus | AllergenDescription | |
---|---|---|---|
Celer |
da
|
Može sadržavati | - No Values |
Soja |
da
|
Može sadržavati | - No Values |
Gluten |
da
|
Može sadržavati | - No Values |
Jaja |
da
|
Može sadržavati | - No Values |
Mlijeko |
da
|
Može sadržavati | - No Values |
N / A - nije navedeno
Ne - prema receptu bez aditiva
Da - prema receptu ima aditiva
Dodati: 250g penne tjestenine, ½ chili papričice, 1 paprika, 1-2 češnja bijelog luka.
Priprema:
1. Očistite chili papričicu od sjemenki i narežite na kolutiće. Papriku narežite na trakice i zgnječite bijeli luk.
2. Dinstajte papriku i zgnječeni bijeli luk u šerpi na 1-2 kašike suncokretovog ulja 1-2 minute.
Sadržaj vrećice uspite u 250ml vode, dodajte u dinstano povrće i kuhajte 5 minuta na srednjoj vatri uz povremeno miješanje.
3. Dodajte kuhanu tjesteninu penne u šerpu sa sosom, skonite sa vatre I miješajte nježno dok se sastojci ne pomješaju.