Praškasta smjesa sa sušenim povrćem i začinima za pripremu Gulaša
Kukuruzni škrob, sušeno povrće 23% (luk, mrkva u prahu, paradajz u prahu, cvekla u prahu), sol 15%, začini 14,4% (mljevena začinska paprika, bijeli luk u prahu,mljeveni crni papar, mljevena ljuta začinska paprika, list peršina, mljeveni kim, lovorov list), pšenično brašno, šećer, arome (sadrži mlijeko i soju), kiselina: limunska kiselina
na 100g | |
---|---|
Pakiranje (g) | 50 g |
Energija (kJ) | 1217 kJ |
Energija (kcal) | 288 kcal |
Masti (g) | 2 g |
- od kojih zasićene masne kiseline (g) | 0.3 g |
Ugljikohidrati (g) | 56.2 g |
- od kojih šećeri (g) | 17.1 g |
Vlakna (g) | 9.5 g |
Proteini (g) | 6.4 g |
Sol (g) | 16.1 g |
AllergenItem | AllergenStatus | AllergenDescription | |
---|---|---|---|
Jaja |
da
|
Može da sadrži | - No Values |
Celer |
da
|
Može da sadrži | - No Values |
Mlijeko |
da
|
Sadrži | - No Values |
Soja |
da
|
Sadrži | - No Values |
N / A - nije navedeno
Ne - prema receptu bez aditiva
Da - prema receptu ima aditiva
Sastojci: 500g junećeg mesa 1kg krumpira
Priprema:
1. 500 g junećeg mesa nasjeći na kockice.
2. Dinstati na malo ulja uz povremeno miješanje i dodavanje vode (oko 70 minuta).
3. Izdinstanom mesu dodati sadržaj vrećice i dobro promiješati. Postupno dodati još oko 600 ml vode i sve zajedno kuhati oko 10 minuta.
4. Poslužiti s prethodno skuhanim krumpirom.
Čuvati na suhom mijestu, na sobnoj temperaturi.