Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Pretraga Pretraga
  • Recepti Recepti
  • Časopis Časopis
  • Proizvodi Proizvodi
  • Kampanja Kampanja
  • Maggi MAGGI
  • Prijava Prijava
  • Istorija
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
Maggi
Maggi
  • Pretraga Pretraga
  • Recepti Recepti
  • Časopis Časopis
  • Proizvodi Proizvodi
  • Kampanja Kampanja
  • Maggi MAGGI
  • Prijava Prijava
  • Istorija
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
Sočna teletina sa senfom i gljivama

Sočna teletina sa senfom i gljivama

(0)
23 Min
Srednji

Sastojci

2 porcije

Ovo jelo je optimizirano za 2 porcije. Količina i vrijeme pripreme mogu se promijeniti. Ovde možete pronaći više informacija o prilagođenim veličinama porcija:

ingredient_quantity
recipe ingredient
500  g
teletina
1  kocka
MAGGI pileća supa u kocki
200  g
bijeli šampinjoni
100  mg
bijelo vino
4  tsp
senf
2  tbsp
sezam
2  tbsp
kiselo vrhnje
1  tsp
šećer
0.5  tsp
češnjak u prahu
1  grančica
peršin
1  tsp
MAGGI magija okusa
Kopirajte

Savjeti & Trikovi

Naši najbolji savjeti i trikovi za prilagođene veličine porcija.

Izvezite sastojke

Odaberite s popisa sastojaka

Kopirajte
.

Hranjive vrijednosti proizvoda

Ugljikohidrati
9.7 g
Energija
391.2 kcal
Masti
13.8 g
Bjelančevine
56.5 g
Podaci po obroku

Uputstvo

23 Minuta
  • Šnicle

    5 Min
    Istucite šnicle, začinite ih MAGGI Magijom okusa, a zatim ih pržite sa obje strane u ulju.
  • Umak

    10 Min
    Kad su gotove, izvadite šnicle iz posude i stavite ih na toplo. U ostatak ulja dodajte senf, žličicu češnjaka u prahu, temeljac, vino, žličicu šećera, origano i sezam i ostavite da kuha.
  • Meso i gljive

    5 Min
    Vratite meso u tavu, dodajte šampinjone i sve zajedno dinstajte idućih 5 minuta.
  • Vrhnje

    2 Min
    Pred kraj dinstanja dodajte vrhnje, prethodno razmućen gustin i kuhajte dok se umak ne zgusne.
  • Posluživanje

    1 Min
    Odaberite prilog po vašem izboru, a mi vam preporučujemo pečeni mladi krumpir i sočne cherry rajčice.
Sočna teletina sa senfom i gljivama

Šnicle 5

Šnicle
: teletina, MAGGI magija okusa

Istucite šnicle, začinite ih MAGGI Magijom okusa, a zatim ih pržite sa obje strane u ulju.

Sočna teletina sa senfom i gljivama

Umak 5

Umak Umak
: češnjak u prahu, šećer, bijelo vino, senf, teletina, sezam, peršin, kiselo vrhnje

Kad su gotove, izvadite šnicle iz posude i stavite ih na toplo. U ostatak ulja dodajte senf, žličicu češnjaka u prahu, temeljac, vino, žličicu šećera, origano i sezam i ostavite da kuha.

Sočna teletina sa senfom i gljivama

Meso i gljive 5

Meso i gljive
: šampinjoni, teletina

Vratite meso u tavu, dodajte šampinjone i sve zajedno dinstajte idućih 5 minuta.

Sočna teletina sa senfom i gljivama

Vrhnje 5

Vrhnje
: kiselo vrhnje

Pred kraj dinstanja dodajte vrhnje, prethodno razmućen gustin i kuhajte dok se umak ne zgusne.

Sočna teletina sa senfom i gljivama

Posluživanje 5

Posluživanje

Odaberite prilog po vašem izboru, a mi vam preporučujemo pečeni mladi krumpir i sočne cherry rajčice.

Recept kao PDF

Napišite svoje mišljenje

Vaša recenzija
Would you recommend this item?
Slike
Dodali ste 0 od 6 dozvoljenih medijskih stavki.
5 + 10 =
Molimo ispunite captcha polje

Otkrijte više

  • 4. srpnja
  • 5. svibnja
  • balkanska
  • fuzija
  • Glavno jelo
  • Izvor proteina
  • Jesen
  • Keto-Friendly
  • ležeran
  • Nema informacija o alergenima
  • Obiteljski obroci
  • Porcija povrća/voća
  • Poslijepodne
  • Prijatelji
  • Proslava
  • Rođendan
  • Romantična večer
  • Roštilj
  • Ručak
  • Set obroka
  • sportski
  • Uskrs
  • Večera
  • Večera
  • Visoki udio proteina

Još zanimljivih recepata

Show more recipes

  • Sočna krilca

    Sočna krilca

    150 Min Srednji

Show more recipes

  • Facebook
  • Youtube
  • Kontakt
  • Registracija
  • Obavijesti o privatnosti
  • Uvjeti korištenja
  • Kolačići