Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Pretraga Pretraga
  • Recepti Recepti
  • Časopis Časopis
  • Proizvodi Proizvodi
  • Kampanja Kampanja
  • Maggi MAGGI
  • Prijava Prijava
  • Istorija
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
Maggi
Maggi
  • Pretraga Pretraga
  • Recepti Recepti
  • Časopis Časopis
  • Proizvodi Proizvodi
  • Kampanja Kampanja
  • Maggi MAGGI
  • Prijava Prijava
  • Istorija
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
Pastrmka u vinu

Pastrmka u vinu

(1)
50 Min
Srednji

Sastojci

4 porcije

Ovo jelo je optimizirano za 4 porcije. Količina i vrijeme pripreme mogu se promijeniti. Ovde možete pronaći više informacija o prilagođenim veličinama porcija:

ingredient_quantity
recipe ingredient
4 
pastrmka
1  šalica
suncokretovo ulje
10  g
brašna
1 
narandža
300  ml
bijelo vino
1  g
biber crni
Kopirajte

Savjeti & Trikovi

Naši najbolji savjeti i trikovi za prilagođene veličine porcija.

Izvezite sastojke

Odaberite s popisa sastojaka

Kopirajte
.

Hranjive vrijednosti proizvoda

Ugljikohidrati
7.7 g
Energija
569.3 kcal
Masti
54.6 g
Bjelančevine
0.8 g
Podaci po obroku

Uputstvo

50 Minuta
  • korak1

    10 Min
    Svježu pastrmku očistiti i oprati.
  • korak2

    5 Min
    Posolite je i stavite u sud, pa nalijte vino da se potopi.
  • korak3

    5 Min
    Izmješajte ulje i brašno, pa nalijte u vatrostalnu posudu.
  • korak4

    5 Min
    Stavite ribu u vatrostalnu posudu, pa prelijte uljem.
  • korak5

    25 Min
    Pecite u zagrijanoj rerni do 25 minuta. Ukrasite narandžom.
Pastrmka u vinu

korak1 5

: pastrmka

Svježu pastrmku očistiti i oprati.

Pastrmka u vinu

korak2 5

korak2
: bijelo vino

Posolite je i stavite u sud, pa nalijte vino da se potopi.

Pastrmka u vinu

korak3 5

korak3
: brašna, suncokretovo ulje

Izmješajte ulje i brašno, pa nalijte u vatrostalnu posudu.

Pastrmka u vinu

korak4 5

korak4
: suncokretovo ulje, pastrmka

Stavite ribu u vatrostalnu posudu, pa prelijte uljem.

Pastrmka u vinu

korak5 5

korak5
: narandža

Pecite u zagrijanoj rerni do 25 minuta. Ukrasite narandžom.

Recept kao PDF

Rerating

Cjelokupna ocjena

5.0 od 5
5
Broj recenzija: 1
Napišite svoje mišljenje
Select a row to filter reviews by rating
11
11
00
00
00
00

Recenzije

5

Anonimus (not verified) 07/05/2025-05:57 CEST
Is this a helpful Review?

Napišite svoje mišljenje

Vaša recenzija
Would you recommend this item?
Slike
Dodali ste 0 od 6 dozvoljenih medijskih stavki.
6 + 5 =
Molimo ispunite captcha polje

Otkrijte više

  • Balkanska kuhinja
  • Bez jaja
  • Bez kikirikija
  • Bez laktoze
  • Bez laktoze
  • Bez soje
  • Bez svinjetine
  • Fuzija
  • Glavno jelo
  • Glavno jelo
  • Jesen
  • Lako
  • Ljeto
  • Ne sadrži orašaste plodove
  • Ne sadrži rakove
  • Niska količina soli
  • Nizak udio šećera
  • Pescetarian
  • Popodnevni obrok
  • Porodični obrok
  • Predjela
  • Prijatelji
  • Prilog
  • Proljeće
  • Proslava
  • Rođendan
  • Ručak
  • Set obroka
  • Večera
  • Zima
  • Facebook
  • Youtube
  • Kontakt
  • Registracija
  • Obavijesti o privatnosti
  • Uvjeti korištenja
  • Kolačići
  • Izjava o pristupačnosti