Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Pretraga Pretraga
  • Recepti Recepti
  • Časopis Časopis
  • Proizvodi Proizvodi
  • Kampanja Kampanja
  • Maggi MAGGI
  • Prijava Prijava
  • Istorija
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
Maggi
Maggi
  • Pretraga Pretraga
  • Recepti Recepti
  • Časopis Časopis
  • Proizvodi Proizvodi
  • Kampanja Kampanja
  • Maggi MAGGI
  • Prijava Prijava
  • Istorija
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
Hren

Hren

Hren je visokovrijedna biljka koja ima brojne blagotvorne učinke na zdravlje poput poticanja mršavljenja, smanjivanja krvnog tlaka, ojačavanja imuniteta i poboljšavanja probave. U pravilu se jede korijen hrena. Izvrstan je u umacima ili uz meso i salate, stoga postoje brojni načini kako da uključite hren u svoju prehranu.

Dobrobiti hrena

Pomaže u održavanju težine
Hren ima malo kalorija, ali je bogat tvarima poput vlakana i bjenčevina koje su korisne za tijelo. Stoga ga možete konzumirati koliko god želite! Hren također poboljšava probavu i ubrzava metabolizam.

Jača imunitet
Antioksidansi i visoki udio vitamina C u hrenu pomažu u proizvodnji bijelih krvnih stanica, što jača sposobnost tijela da se obrani od štetnih tvari.

Poboljšava cirkulaciju
Osim što potiče cirkulaciju, hren sadrži kalij koji pomaže u ravnoteži krvnog tlaka.

Pomaže kod bolnih sinusa i olakšava disanje
Intenzivan miris hrena ne samo što pojačava okus hrane, već može olakšati disanje. Dok jedete hren, tvari koje uzrokuju njegov ljut miris mogu odčepiti sinuse.

Doprinosi zdravlju zubi i desni
Žvakanjem hrena oslobađaju se tvari koje jačaju vaše desni i ublažavaju bol, pa je dobra ideja dodati naribani hren u salate ili priloge glavnom jelu. Visoki udio kalcija u hrenu imat će pozitivan učinak na vaše kosti.
 

  • Facebook
  • Youtube
  • Kontakt
  • Registracija
  • Obavijesti o privatnosti
  • Uvjeti korištenja
  • Kolačići