Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ljetna musaka bez mesa

0
65Min
Lako
Ove nedelje probajte našu letnju musaku bez mesa. Recept je vrlo jednostavan, a ukus će biti nezaboravan!

Sastojci

-
4 porcije
+

Ovo jelo je optimizirano za 4 porcije. Količina i vrijeme pripreme mogu se promijeniti. Ovde možete pronaći više informacija o prilagođenim veličinama porcija: Ovdje

350 g
tikvice
300 g
patlidžan
300 g
rajčica
600 g
Sir, mocarela, nemasna
6 šalice
kiselo vrhnje sa malo masti
2 
jaje
2 g
so

Savjeti & Trikovi

Naši najbolji savjeti i trikovi za prilagođene veličine porcija.

Izvezite sastojke

Odaberite s popisa sastojaka

Kopirajte
sastojci su sada na vašem međuspremniku
.

Hranjive vrijednosti proizvoda

Energija
515.65
Ugljikohidrati
68.62
Bjelančevine
61.07
Masti
0.82
Podaci po obroku
Idemo kuhati

Uputstvo

65 Minuta
korak1
5 Min
Tikvice i patlidžan isecite uzdužno na debele kriške, posolite, propržite sa obe strane i odložite na salvetu da upije ulje. Paradajz isecite na kolutove i pustite da se ocedi.
korak2
5 Min
Mocarelu krupno izrendajte, a pavlaku i žumance dobro izmešajte dodavši so
korak3
5 Min
U nauljen pleh za pečenje naizmenično ređajte tikvice, sir i patlidžan i na vrh stavite paradajz.
korak4
50 Min
Prelijte pavlakom i pecite u rerni na 200°C do 50 minuta.
Ljetna musaka bez mesa

korak1 4

korak1 korak1 korak1
: tikvice, patlidžan, rajčica, so

Tikvice i patlidžan isecite uzdužno na debele kriške, posolite, propržite sa obe strane i odložite na salvetu da upije ulje. Paradajz isecite na kolutove i pustite da se ocedi.

Ljetna musaka bez mesa

korak2 4

korak2 korak2
: Sir, mocarela, nemasna, jaje, so

Mocarelu krupno izrendajte, a pavlaku i žumance dobro izmešajte dodavši so

Ljetna musaka bez mesa

korak3 4

korak3
: tikvice, patlidžan, rajčica, Sir, mocarela, nemasna

U nauljen pleh za pečenje naizmenično ređajte tikvice, sir i patlidžan i na vrh stavite paradajz.

Ljetna musaka bez mesa

korak4 4

korak4
: kiselo vrhnje sa malo masti

Prelijte pavlakom i pecite u rerni na 200°C do 50 minuta.

Recept kao PDF
Preuzmite
Podijelite sa prijateljima

Aktiviraj video

Kliknuli ste na link treće strane i napustiti ćete web stranicu. Nemamo kontrolu nad platformama treće strane i ne podržavamo niti prihvaćamo odgovornosti za njih, uključujući njihov sadržaj, točnost ili funkciju. U interakciju sa ovim povezanim platformama se stupa na vlastitu odgovornost. Ne prihvaćamo odgovornost niti obvezu za takve

Hvala vam na ocjeni!
Radujemo se vašoj recenziji

Već ste ocijenili ovaj recept / proizvod.

Kliknite na broj zvjezdica koju ocjenu želite dati: što je broj veći ocjena je bolja

Pošaljite
Asset 10

Komentari 0

0/4000
Molimo unesite ispravno korisničko ime. Mora sadržavati od 3 do 15 znakova. Dopušteni su znakov
Korisničko ime