Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Pretraga
  • Recepti
  • Časopis
  • Proizvodi
  • Kampanja
  • MAGGI
  • Prijava
  • Istorija
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
Maggi
Maggi
  • Pretraga
  • Recepti
  • Časopis
  • Proizvodi
  • Kampanja
  • MAGGI
  • Prijava
  • Istorija
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
Ljetna musaka bez mesa

Ljetna musaka bez mesa

(0)
65Min
Lako
Ove nedelje probajte našu letnju musaku bez mesa. Recept je vrlo jednostavan, a ukus će biti nezaboravan!

Sastojci

4 porcije

Ovo jelo je optimizirano za 4 porcije. Količina i vrijeme pripreme mogu se promijeniti. Ovde možete pronaći više informacija o prilagođenim veličinama porcija:

ingredient_quantity
recipe ingredient
350  g
tikvice
300  g
patlidžan
300  g
rajčica
600  g
Sir, mocarela, nemasna
6  šalice
kiselo vrhnje sa malo masti
2 
jaje
2  g
so
Kopirajte

Savjeti & Trikovi

Naši najbolji savjeti i trikovi za prilagođene veličine porcija.

Izvezite sastojke

Odaberite s popisa sastojaka

Kopirajte
.

Hranjive vrijednosti proizvoda

Energija
515.65
Ugljikohidrati
68.62
Bjelančevine
61.07
Masti
0.82
Podaci po obroku

Uputstvo

65 Minuta
  • korak1

    5 Min
    Tikvice i patlidžan isecite uzdužno na debele kriške, posolite, propržite sa obe strane i odložite na salvetu da upije ulje. Paradajz isecite na kolutove i pustite da se ocedi.
  • korak2

    5 Min
    Mocarelu krupno izrendajte, a pavlaku i žumance dobro izmešajte dodavši so
  • korak3

    5 Min
    U nauljen pleh za pečenje naizmenično ređajte tikvice, sir i patlidžan i na vrh stavite paradajz.
  • korak4

    50 Min
    Prelijte pavlakom i pecite u rerni na 200°C do 50 minuta.
Ljetna musaka bez mesa

korak1 4

korak1 korak1 korak1
: tikvice, patlidžan, rajčica, so

Tikvice i patlidžan isecite uzdužno na debele kriške, posolite, propržite sa obe strane i odložite na salvetu da upije ulje. Paradajz isecite na kolutove i pustite da se ocedi.

Ljetna musaka bez mesa

korak2 4

korak2 korak2
: Sir, mocarela, nemasna, jaje, so

Mocarelu krupno izrendajte, a pavlaku i žumance dobro izmešajte dodavši so

Ljetna musaka bez mesa

korak3 4

korak3
: tikvice, patlidžan, rajčica, Sir, mocarela, nemasna

U nauljen pleh za pečenje naizmenično ređajte tikvice, sir i patlidžan i na vrh stavite paradajz.

Ljetna musaka bez mesa

korak4 4

korak4
: kiselo vrhnje sa malo masti

Prelijte pavlakom i pecite u rerni na 200°C do 50 minuta.

Recept kao PDF

Podijelite sa prijateljima

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Aktiviraj video

Kliknuli ste na link treće strane i napustiti ćete web stranicu. Nemamo kontrolu nad platformama treće strane i ne podržavamo niti prihvaćamo odgovornosti za njih, uključujući njihov sadržaj, točnost ili funkciju. U interakciju sa ovim povezanim platformama se stupa na vlastitu odgovornost. Ne prihvaćamo odgovornost niti obvezu za takve

Napišite svoje mišljenje

Vaša recenzija
Would you recommend this item?
Slike
Dodali ste 0 od 6 dozvoljenih medijskih stavki.
6 + 1 =
Molimo ispunite captcha polje

Otkrijte više

  • balkanska
  • Couve
  • Drugo jelo
  • fuzija
  • Glavno jelo
  • ležeran
  • Ljeto
  • Obitelj
  • Obiteljski obroci
  • Poslijepodne
  • Predjela
  • Predjelo
  • Prijatelji
  • Prilog
  • Proslava
  • Ručak
  • Set obroka
  • sportski
  • Užina
  • Užina
  • Večera
  • Večera

Još zanimljivih recepata

Show more recipes

  • Piletina sa ajvarom

    Piletina sa ajvarom

    45 Min Srednji
  • Zapečena tjestenina

    Zapečena tjestenina

    43 Min Srednji
  • Vegeterijanske lazanje od plavog patlidžana

    Vegeterijanske lazanje od plavog patlidžana

    115 Min Srednji
  • Đuveč

    Đuveč

    55 Min Srednji

Show more recipes

  • Facebook
  • Youtube
  • Kontakt
  • Obavijesti o privatnosti
  • Uvjeti korištenja
  • Kolačići