Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Pretraga
  • Recepti
  • Časopis
  • Proizvodi
  • Kampanja
  • MAGGI
  • Prijava
  • Istorija
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
Maggi
Maggi
  • Pretraga
  • Recepti
  • Časopis
  • Proizvodi
  • Kampanja
  • MAGGI
  • Prijava
  • Istorija
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
Domaća sarma

Domaća sarma

(1)
125Min
Srednji
Adimo
Polako ali sigurno ulazimo u sezonu porodičnih okupljanja i proslava! Predstavljamo vam našu ideju, a vi podijelite sa nama vašu tajnu za savršenu sarmu koju ćete poslužiti porodici i prijateljima!

Sastojci

4 porcije

Ovo jelo je optimizirano za 4 porcije. Količina i vrijeme pripreme mogu se promijeniti. Ovde možete pronaći više informacija o prilagođenim veličinama porcija:

ingredient_quantity
recipe ingredient
500  g
mljeveno meso
100  g
riža
5  g
biber crni
20  listovi
kiseli kupus
50  g
MAGGI ideja za punjene paprike i sarmu
Kopirajte

Savjeti & Trikovi

Naši najbolji savjeti i trikovi za prilagođene veličine porcija.

Izvezite sastojke

Odaberite s popisa sastojaka

Kopirajte
.

Hranjive vrijednosti proizvoda

Energija
293.67
Ugljikohidrati
28.38
Bjelančevine
31.62
Masti
5.1
Podaci po obroku

Uputstvo

125 Minuta
  • Priprema MAGGI ideje za sarmu

    10 Min
    MAGGI idejuza sarmu rastvorite u 100 ml mlake vode iostavite da odstoji desetak minuta.
  • Meso

    5 Min
    Smjesu pomješajte sa mesom iprethodno opranom rižom.
  • Zavijanje sarme

    10 Min
    Kašiku fila stavite na listkupusa, formirajte sarmu, začinite začinskompaprikom, pa zalijte vodom dok ne budu potopljene.
  • Kuhanje i završetak

    100 Min
    Kuhajte sarme najprije doključanja, a zatim u polupokrivenoj šerpinarednih 90 minuta na umjerenoj vatri. Po željidodajte lovorov list.
Domaća sarma

Priprema MAGGI ideje za sarmu 4

Priprema MAGGI ideje za sarmu

MAGGI idejuza sarmu rastvorite u 100 ml mlake vode iostavite da odstoji desetak minuta.

Domaća sarma

Meso 4

Meso
: mljeveno meso, riža

Smjesu pomješajte sa mesom iprethodno opranom rižom.

Domaća sarma

Zavijanje sarme 4

Zavijanje sarme
: mljeveno meso, biber crni, kiseli kupus

Kašiku fila stavite na listkupusa, formirajte sarmu, začinite začinskompaprikom, pa zalijte vodom dok ne budu potopljene.

Domaća sarma

Kuhanje i završetak 4

Kuhanje i završetak

Kuhajte sarme najprije doključanja, a zatim u polupokrivenoj šerpinarednih 90 minuta na umjerenoj vatri. Po željidodajte lovorov list.

Recept kao PDF

Podijelite sa prijateljima

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Aktiviraj video

Kliknuli ste na link treće strane i napustiti ćete web stranicu. Nemamo kontrolu nad platformama treće strane i ne podržavamo niti prihvaćamo odgovornosti za njih, uključujući njihov sadržaj, točnost ili funkciju. U interakciju sa ovim povezanim platformama se stupa na vlastitu odgovornost. Ne prihvaćamo odgovornost niti obvezu za takve

Cjelokupna ocjena

5.0 od 5
5
Broj recenzija: 1
Napišite svoje mišljenje
Select a row to filter reviews by rating
11
11
00
00
00
00

Recenzije

5

Anonimus (not verified) Tue, 11/03/2020 - 15:29 CET
Is this a helpful Review?
296367
14048

Napišite svoje mišljenje

Vaša recenzija
Would you recommend this item?
Slike
Dodali ste 0 od 6 dozvoljenih medijskih stavki.
12 + 8 =
Molimo ispunite captcha polje

Otkrijte više

  • balkanska
  • Drugo jelo
  • Glavno jelo
  • Jesen
  • Obitelj
  • Obiteljski obroci
  • Poslijepodne
  • Prijatelji
  • Proslava
  • Ručak
  • Set obroka
  • turska
  • Večera
  • Zima

Još zanimljivih recepata

Show more recipes

  • Punjene Bolognese tikvice

    Punjene Bolognese tikvice

    110 Min Srednji
  • Musaka od krompira

    Musaka od krompira

    70 Min Srednji
  • Zapečene tikvice sa mesom

    Zapečene tikvice sa mesom

    75 Min Srednji
  • Špageti Milanese i domaće ćufte

    Špageti Milanese i domaće ćufte

    32 Min Srednji

Show more recipes

  • Facebook
  • Youtube
  • Kontakt
  • Obavijesti o privatnosti
  • Uvjeti korištenja
  • Kolačići