Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Domaća sarma

1
125Min
Srednji
Polako ali sigurno ulazimo u sezonu porodičnih okupljanja i proslava! Predstavljamo vam našu ideju, a vi podijelite sa nama vašu tajnu za savršenu sarmu koju ćete poslužiti porodici i prijateljima!

Sastojci

-
4 porcije
+

Ovo jelo je optimizirano za 4 porcije. Količina i vrijeme pripreme mogu se promijeniti. Ovde možete pronaći više informacija o prilagođenim veličinama porcija: Ovdje

500 g
mljeveno meso
100 g
riža
5 g
biber crni
20 listovi
kiseli kupus
50 g
MAGGI ideja za punjene paprike i sarmu

Savjeti & Trikovi

Naši najbolji savjeti i trikovi za prilagođene veličine porcija.

Izvezite sastojke

Odaberite s popisa sastojaka

Kopirajte
sastojci su sada na vašem međuspremniku
.

Hranjive vrijednosti proizvoda

Energija
293.67
Ugljikohidrati
28.38
Bjelančevine
31.62
Masti
5.1
Podaci po obroku
Idemo kuhati

Uputstvo

125 Minuta
Priprema MAGGI ideje za sarmu
10 Min
MAGGI ideju za sarmu rastvorite u 100 ml mlake vode i ostavite da odstoji desetak minuta.
Meso
5 Min
Smjesu pomješajte sa mesom i prethodno opranom rižom.
Zavijanje sarme
10 Min
Kašiku fila stavite na list kupusa, formirajte sarmu, začinite začinskom paprikom, pa zalijte vodom dok ne budu potopljene.
Kuhanje i završetak
100 Min
Kuhajte sarme najprije do ključanja, a zatim u polupokrivenoj šerpi narednih 90 minuta na umjerenoj vatri. Po želji dodajte lovorov list.
Domaća sarma

Priprema MAGGI ideje za sarmu 4

Priprema MAGGI ideje za sarmu

MAGGI ideju za sarmu rastvorite u 100 ml mlake vode i ostavite da odstoji desetak minuta.

Domaća sarma

Meso 4

Meso
: mljeveno meso, riža

Smjesu pomješajte sa mesom i prethodno opranom rižom.

Domaća sarma

Zavijanje sarme 4

Zavijanje sarme
: mljeveno meso, biber crni, kiseli kupus

Kašiku fila stavite na list kupusa, formirajte sarmu, začinite začinskom paprikom, pa zalijte vodom dok ne budu potopljene.

Domaća sarma

Kuhanje i završetak 4

Kuhanje i završetak

Kuhajte sarme najprije do ključanja, a zatim u polupokrivenoj šerpi narednih 90 minuta na umjerenoj vatri. Po želji dodajte lovorov list.

Recept kao PDF
Preuzmite
Podijelite sa prijateljima

Aktiviraj video

Kliknuli ste na link treće strane i napustiti ćete web stranicu. Nemamo kontrolu nad platformama treće strane i ne podržavamo niti prihvaćamo odgovornosti za njih, uključujući njihov sadržaj, točnost ili funkciju. U interakciju sa ovim povezanim platformama se stupa na vlastitu odgovornost. Ne prihvaćamo odgovornost niti obvezu za takve

Hvala vam na ocjeni!
Radujemo se vašoj recenziji

Već ste ocijenili ovaj recept / proizvod.

Kliknite na broj zvjezdica koju ocjenu želite dati: što je broj veći ocjena je bolja

Pošaljite
Asset 10

Komentari 0

0/4000
Molimo unesite ispravno korisničko ime. Mora sadržavati od 3 do 15 znakova. Dopušteni su znakov
Korisničko ime