Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Pretraga Pretraga
  • Recepti Recepti
  • Časopis Časopis
  • Proizvodi Proizvodi
  • Maggi MAGGI
  • THOMY THOMY
  • Kampanja Kampanja
  • Prijava Prijava
  • Istorija
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
  • THOMY
  • THOMY Proizvodi
  • THOMY Recepti
Maggi
Maggi
  • Pretraga Pretraga
  • Recepti Recepti
  • Časopis Časopis
  • Proizvodi Proizvodi
  • Maggi MAGGI
  • THOMY THOMY
  • Kampanja Kampanja
  • Prijava Prijava
  • Istorija
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
  • THOMY
  • THOMY Proizvodi
  • THOMY Recepti
Cezar salata s hrskavim pilećim prsima sa sirom iz friteze na vrući zrak (Air Fryer) i krutonima

Cezar salata s hrskavim pilećim prsima sa sirom iz friteze na vrući zrak (Air Fryer) i krutonima

(0)
17 Min
Lako

Sastojci

3

Ovo jelo je optimizirano za 3 porcije. Količina i vrijeme pripreme mogu se promijeniti. Ovde možete pronaći više informacija o prilagođenim veličinama porcija:

ingredient_quantity
recipe ingredient
44  g
MAGGI Sachet MAGGI Air Fryer Cheese Crispy 44 g
400  g
Piletina, brojler ili friteze, prsa, koža, bez kostiju, samo meso, sirovo
225  g
Zelena salata, cos ili rumunija, sirova
100  g
Krutoni, začinjeni
20  g
Sir, parmezan, nasjeckan
2  tbsp
Dresing salate, italijanski preljev, smanjene kalorije
Kopirajte

Savjeti & Trikovi

Naši najbolji savjeti i trikovi za prilagođene veličine porcija.

Izvezite sastojke

Odaberite s popisa sastojaka

Kopirajte
.

Hranjive vrijednosti proizvoda

Ugljikohidrati
33.4 g
Energija
433.8 kcal
Masti
15.2 g
Bjelančevine
39.1 g
Podaci po obroku

Uputstvo

17 Minuta
  • Zagrijte fritezu na vrući zrak:

    3 Min
    Zagrijte na 180°C oko 3 minute.
  • Pripremite piletinu:

    1 Min
    Isijecite je na tanke filete, te premažite s 1 kašikom ulja i MAGGI mješavinom za hrskavu piletinu sa sirom.
  • Ispecite piletinu:

    10 Min
    Posložite u jednom sloju i pecite 10 minuta. Napomena: Vrijeme pečenja može varirati u zavisnosti od veličine i modela friteze. Provjerite da je piletina potpuno pečena. Navedeno vrijeme i temperatura su za fritezu snage 1700W ili jaču.
  • Pripremite bazu za salatu

    1 Min
    U veću zdjelu stavite nasjeckanu rimsku salatu. Dodajte preliv i dobro promiješajte.
  • Dodajte preko salate:

    1 Min
    Dodajte hrskavu piletinu, krutone i ribani parmezan
  • Poslužite:

    1 Min
    Odmah poslužite, dok je piletina vruća i hrskava..

Recept kao PDF

Napišite svoje mišljenje

Vaša recenzija
Would you recommend this item?
Slike
Dodali ste 0 od 6 dozvoljenih media items.
Image CAPTCHA
Get new captcha!
Molimo ispunite captcha polje

Otkrijte više

  • Bogato proteinima
  • Glavno jelo
  • Izvor proteina
  • Lako
  • Nizak udio šećera
  • Pečenje
  • Piletina
  • Ručak
  • Salata
  • Večera
  • Facebook
  • Youtube
  • Kontakt
  • Registracija
  • Obavijesti o privatnosti
  • Uvjeti korištenja
  • Kolačići
  • Izjava o pristupačnosti